Öğretmene iyi mi yaptım

Ben de sizi haksız buldum.

Adamın dersine müdahalede bulunmuşsunuz zaten o saatten sonra çocuklaela ilişkisinden hayır gelmez.

Onun yerine olgun davranıp ders sonrası şikayetinizi dile getirseniz çocuk ve öğtetmen arasındaki ilişkiye müdahele etmemiş gibi olurdunuz. Kaldı ki çocuklar çok küçük yaşta değil, hafiften ergenler..

Bazen böyle rahat konuşmalarla vs öğretmebleri öğretmen olarak değil kendi arkadaşları gibi görüyorlar.

Öğretmenin yaptığı doğru değil. Ama siz daha da yanlış hale getirmişsiniz.

Hayır kötü yapmışsınız ..

Evet çocuk öğretmenin malı değil ancak sizin de malınız değil. Öğretmenle inatlaşıp çocuğunuza Çık havuzdan diye çıkışmanız hoş değil.

Öğretmenin tavrı da hoş değil anlattığınız kadarıyla ancak spor hocalarının jargon dili bu şekilde ..

Bebbtabi ki size herşeyi sineye çekin demiyorum ancak ders bitiminde görüşmeniz ve rahatsız olduğunuz noktayı belirtmeniz gerekirdi.

O an orada erken ergenlik dönemindeki oğlunuzun önünde yaratmış olduğunuz kavga sahnesini kafamda canlandırınca oğlunuzun utanmış olabileceğini düşündüm. Ona bunu yapmaya Hakkınız yoktu.

Öğretmenin sözlerinden rahatsız olup ona cok daha ağır sözlerle karşılık vermek üstelik çoçukların önünde .. Ben anlam veremedim yaptığınıza..

Bazı insanlar medeniyetsiz kabul ediyorum da bizler de onların çizgisine inersek bu dünyanın medeni bir hal almasını Nasıl bekleyebiliriz ?

Bu arada video kaydı yapmanız yasal olmaz . Suçsuzken suçlu duruma düşersiniz.

Bana hoca tavrı normal geldi. Oğlunuz daha önce sporla ilgilendi mi ya da siz? Bilmiyorum ama tipik bir spor hocası. Sert olurlar bağırarak konuşurlar. Küfür bile ederler. Tatlı sert bir hoca tavrı bence. Hem bağırarak istediğini yaptırır hem de o tarz kötü kelimeler kullanarak arkadaşı havası verir. Oğlunuzu zor durumda bırakmışsınız. Üzüldüm. Oğlunuz yüzerken izlemenize bile gerek yok.

Ben bu öğretmen öğrenci ilişkilerinde çok hassasım maalesef...
Tüm öğretmenlere saygım var ama öyle eğitimsiz öğretmenlerle karşı karşıya kaldımki ister istemez hak verdim size.
Tamam haftanın 5 günü çocuklarla uğraşmak hiç kolay değil fakat bu sizin işiniz sonuçta ve çocukları hayata hazırlıyor terbiye veriyorsunuz..
Kendi kişisel sorunlarınızı çocukların üzerine püskürtmek nedir yani??
Yapamıyorsan bırak...Millet atanmak için kendini yırtıyor..
Çocuğum daha küçük kreş falan işlerine girdim öğretmenlerden soğudum yani...
Daha küçük yaşlarda problemli kişiliklerle karşılasıyor hayata 1-0 yenik başlıyorlar cocuklarımız..
Az bile yapmışssınız..
Her konuda empati yapar 2 taraflı düşünürüm fakat söz konusu çocuk ise ASLA...

Hiç abartı yok çok seviyeli bir şekilde şikayet etmişsin tebrik ederim

valla çok yerli yerinde cevaplar vermişsin.
Bundan iyisi olamazdı.

Dediklerin doğru olabilir ama bunlar öğrenme aşamasında olan çocuklar henüz. Yetişkin bile değil.
Senin dediklerin genelde profesyonelliğe giden gruplarda disiplin amaçlı oluyor.
O yüzden ben de hocayı abartı buldum.

Bence de iyi yapmissin hatta ben o soyledigin 6 yasindaki cocugu azarlarken patlardim ona bi guzel.Onun anlayacagi dilden konusmussunuz.Disarda nazikce konusmanizin etkisi sifir olurdu cunku.
Sikayetinizi surdurun , ugrasin ve pesini birakmayin derim.Benim sinirimi bozanla oyle bi ugrasirim ki Allahini sasirtmadan birakmam , siz de birakmayin.

Bir ogretmen olarak sizi ayakta alkışlıyorum. Ne söyleyeceğinizi o kadar iyi biliyorsunuz ki! Kimsenin yavrunuzla bu şekilde konuşmaya hakkı yok. Ki o kelimeleri normal hayatında da kullanmaması lazım, seviyesiz. Dışarda konuşalım diyerek de sizi kandırmaya çalışmış, çok güzel cevap vermissiniz

En büyük hataniz çocuğu uzaktan izleyip ilişkilerine müdahale etmeniz,bağımlı bir kişilik olur çocuğunuz bu şekilde, eğitimci begenmiyorsaniz kendiniz yetistireceksiniz öyleyse.

hiç de abartmamışsınız. 25 yaşındayım, halen 7-8 yaşındaki okul anılarım dipdiri aklımda. matematik sorusunu çözemediğim için rencide eden öğretmenim, en basitinden 100 aldığım kağıdı önüme sertçe al! diye atan ama diğer arkadaşıma şevkatli davranan öğretmenim... sürekli ezilen, hor görülen, rencide olan çocuk büyüyünce pasif, sinik bir insana dönüşüyor. biraz mahcup, utangaç karakterimde öğretmenlerimin payı büyüktür diye düşünüyorum. umarım çocuğunuz da görmüştür öğretmenin ağzının payını aldığını. onca emek veriyorsunuz, bir evlat yetiştiriyorsunuz sonra önüne gelen hırpalayacak öyle mi? yok öyle yağma. öğretmense içinde çocuk sevgisi ve anlayış olacak. soru soran çocuğu aşağılamak ne haddine...

Ayy canım okurken içimi yağları eridi. Çok iyi demişsin agilzina sağlık.

Bence abartmışsınız. Şehir çocukları malesef artık sadece susun çocuklar susun arkadaşlar dinleyin çocuklar demekten anlamıyor ve öğretmen kibar söyleyince tiye alıyor çocuklar. Bence alo arkadaşlar falan demesinde bir hakaret göremedim tamamen çocukların dikkatini çekip toplamaya çalışıyor...

Öğretmene yaptığınızın değerlendirmesini yapmayacağım ama eminim çocuğunuz müthiş utanmıştır.Ben ilkokuldayken babam da okul müdürümüzle tartışmıştı benim ve arkadaşlarımın yanında.Babam sonuna kadar haklıydı ama koca kadın oldum hala o günü hatırşadıkça utanır,üzülürüm.

Abartmışsınız bence, keşke güzel bi dille uyarsaydınız çocugum üzülüyor böyle konuştugunuzda gibisinden. Herkesin içinde bağırıp çağırınca sizin de öğretmenden pek bi farkınız kalmamış, tehditler savurmak yerine güzelce uyarsaydınız keşke önce. Yine devam ederse davranışları o zaman şikayette bulunurdunuz. Kendinizi öğretmenin yerine koyun sabahtan akşama küçücük çocuklarla uğraşmaktan onların da sinirleri geriliyor belki bu bir bahane değil ama yinede o kadar öğrencinin önünde bağırıp çağırmanız bana pek doğru gelmedi. Bi bayana yakışmıyor böyle agresif davranışlar. Siz öğretmenden daha agresif çıkmışsınız. Olan olmuş artık yapacak bişey yok ama en azından bundan sonra insanları kırmadan hareket etmeye çalışın. Hakaret etmemiş ki öğretmen çocugunuza, ama siz resmen bilinçli olarak ezmeye çalışmışsınız bu hiç doğru değil. Çocugunuzu da zor durumda bırakmışsınız arkadaşları gülüp alay ettikleri zaman yaptıgınızın doğru olmadıgını daha iyi anlarsınız. Öğretmen zaten çocukların önünde konuşmayalım diyerek eğitimli olduğunu kanıtlamış, sizin verdiğiniz cevap ise düşündürücü

Spor hocalarıyla sınıf öğretmenlerini karıştırmamak, beklentiyi sınıf öğretmenlerine göre ayarlamamak, uzmanı olunmayan bir konuda sadece dışardan izleyerek anlamadan dinlemeden müdahalede bulunmamak gerekir. Ben sizi haksız buldum açıkçası. Haklı olsanız bile kendinizi yukarıda saydığım sebeplerden dolayı haksız konuma düşürmüşsünüz.
Önyargıyla hareket etmiş, siz de birikmiş öfkenizi patlatmışsınız.

iyi olmus o karakterde bir insanla dısarda konussan aynı tepkiyi size vericektir zaten toplum icinde rencide edilmek nasılmıs ogrenmiş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…