• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğretmeni yeğenimi dövmüş!

o söylediğiniz sadece bir film filmlerle gerceği karıştırmayalım lütfen ayrıca bir çocuğun kişiliği ilk 6 yılda olusur yani sizler cocuklarınıza 6 yasına kadar ne öğretirseniz hayatının sonuna kadar aynı sekilde devam eder yani çocuğunuza saygılı olmayı okula baslayana kadar siz öğreteceksiniz bizlerde bu zeminle bize gelen öğrencilere matematik fen türkçe vs gibi dersleri öğreteceğiz işimizi yapacağız yani

İlkokul öğrencilerinin "korkutulması" gerektiğini söyleyen arkadaşlar herhalde lise öğretmeni olsanız elinizde testereyle gezerdiniz.:1:

Bide lisedeyken bizim sınıfta olsalardı neler olurdu düşünemiyorum Allahtan bu şekilde şiddet düşkünü biröğretmenim yoktu lisede:1: ilk okulda vardı bi tane ondan da hala nefret ederim..

İlkokul öğrencilerinin "korkutulması" gerektiğini söyleyen arkadaşlar herhalde lise öğretmeni olsanız elinizde testereyle gezerdiniz.:1:

Bide lisedeyken bizim sınıfta olsalardı neler olurdu düşünemiyorum Allahtan bu şekilde şiddet düşkünü biröğretmenim yoktu lisede:1: ilk okulda vardı bi tane ondan da hala nefret ederim..

ben de öğretmenim. öğretmeni abartmış bence. ama öyle durum oluyorki öğretmen de insan sabrı tükeniyor.
bayanlar şimdiki çocuklar bizim küçüklüğümüzdeki gibi değil. çok şımarık ve saygısızlar. bazılarını gerçekten korkutmak gerekiyor. dayak hiç çözüm değil tabiki . ama sabır tükeniyor gerçekten. evde 1-2 siyle şikayet ediyorsunuz öğretmen 40 çocukla ilgileniyor. tamam işimiz bu. ama işimiz bu diye milletin çocuğundan saygısızlık,şımarıklık görmek zorunda değiliz. kimse uzaktan anlayamaz bunu.bazen 1 lafı 100 kere söylüyorsun yine de anlamıyorlar. o bir çocuk demeyin. çocuk da olsa laftan anlaması gerekir.
tabiki sizin öğretmeniniz abartmış. bence önce kendisiyle sonra müdürle konuşun. fazla dallandırmayın

Kusura bakmayın ama dallanıp budaklanmayacak tarzda bir konu oldugunu sanmıyorum..
Olay abartmaktan cok daha öte!
Siz bir ögretmensiniz ve olayı kendiniz acısından degerlendirmissiniz..
Cocuguma kimse vuramaz, onu rencide edemez!! Benim düsüncem budur..
Korkutmaktan kastınız nedir?
Laftan anlamayan cocuklardan bahsetmissiniz dogrudur ama bunun cözümü veli ile görüsmektir, ne yapılacagına karar vermektir bagırmak hele hele vurmak hic degildir!
Benim erkek kardesim ilkokul da ögretmen degistirdi yeni gelen ögretmenle kardesim bir cok sorun yasadı.
Cocugun agzına bant yapıstırmalar hemde sınıfın ortasında, acı biberler sürmeler! Yagmur yagarken bahcenin ortasında montsuz bekletmeler! Bunlar yerine annemle konusmayı deneyebilirdi.
9 yasındaki bir cocuk icin nasıl bir travmadır bu bilemezsiniz dersleri kötüledi, okula gitmek dahi istemiyordu. Vurma meselesini hic katmıyorum hic bir mantıklı yönü yok!
En son ögretmenini degistirmekte care bulduk! Sikayet etmek gerekirdi de iste oda bizim saflıgımız..
Artık bilincliyiz, ne olursa olsun bir ögretmen siddet uygulamamalı, bana göre bagırmamalı bile..
Bosuna dememisler ögretmenlik sabır gerektiren bir meslektir diye..

Son düzenleme:
sabırı tükeniyormuşda öğretmenlerin...
tükenmesin kardeşim..gitsin başka bir meslek seçsin kendine...

biz demedik öğretmenlik kolay meslek diye...birşeyi 100kerede anlatacaksın
1000kerede...buyüzden kutsal yaa...

herşeyden önemlisi o çocuğun kırılan gururu...yanağındaki izler geçer ama ya kalbindeki izler?

bence o öğretmenlikten bi haber adam öğrencisinden özür dilesin,o çocuk ancak normale döner..

bu arada bende bir öğretmen çocuğuyum...hala öğretmenler gününde (öğrencileri)kocaman adamlar babamın elini öpmeye gelirler...

o söylediğiniz sadece bir film filmlerle gerceği karıştırmayalım lütfen ayrıca bir çocuğun kişiliği ilk 6 yılda olusur yani sizler cocuklarınıza 6 yasına kadar ne öğretirseniz hayatının sonuna kadar aynı sekilde devam eder yani çocuğunuza saygılı olmayı okula baslayana kadar siz öğreteceksiniz bizlerde bu zeminle bize gelen öğrencilere matematik fen türkçe vs gibi dersleri öğreteceğiz işimizi yapacağız yani[/QUO

pardon ama siz bir eğitimci olarak nasıl bir gaf yaptınız...bir eğitimci burada konuşurken bile çocukları resmen ayırıyor...bakın ben bunu kendi çocuğum için değil tüm çocuklar için söylüyorum...bazı ebeveynler öğretebilir saygıyı sevgiyi ama bazıları var ki kendileri saygıyı sevgiyi bilmiyor...bu durumda kendi bilmedikleri bir şeyi evlatlarına nasıl öğretsinler...ve siz bu düşüncede eğitim veriyorsanız öğrencilerinize zaten o sevgi ve saygı ortamında büyümeyen çocuk 1-0 yenik başlıyor hayata...ne yazık ki böyle düşünenlerde var demekki bu meslekte...siz eğer saygıyı sevgiyi görgüyü aileden öğrenmemiş çocuğa öğretebiliyorsanız işte o zaman iyi bir eğitimcisinizdir...ben öğretmenleri kendi okul hayatımdaki öğretmenler gibi sanıyordum...ve oğlumun öğretmeni gibi...
ama çok yanılmışım...

o söylediğiniz sadece bir film filmlerle gerceği karıştırmayalım lütfen ayrıca bir çocuğun kişiliği ilk 6 yılda olusur yani sizler cocuklarınıza 6 yasına kadar ne öğretirseniz hayatının sonuna kadar aynı sekilde devam eder yani çocuğunuza saygılı olmayı okula baslayana kadar siz öğreteceksiniz bizlerde bu zeminle bize gelen öğrencilere matematik fen türkçe vs gibi dersleri öğreteceğiz işimizi yapacağız yani

Diyelim ki aile' de is yok ne olacak?..
Okula mı gitmesinler? Ya da böyle cocuklara ögretmenler tarafından yapılan her davranıs normal mi?
Benim bildigim, ögretmen sadece matematik, fen ögretmez!
Siz ögretmen oldugunuza emin misiniz?

Konu öyle bir yere gidiyor ki durdurabilene aşk olsun. haklısınız ve kızgınsınız. Ancak lütfen genellemeyin YOK EFENDİM ÖĞRETMENLER BÖYLE ÖĞRETMENLER ŞÖYLE, AVANTADAN PARA ALIYOR , HEPSİ ÜCRETLİ OLSUN BAK NASIL TUTUŞUYORLAR, ALACAKSIN ELİNE SOPAYI ÖĞRETMENLERİ DÖVECEKSİN :9::9: biraz abartarak söyledim kimse üstüne almasın(!)
ben bir eğitimciyim. öğretmenler hakkında söylediklerinizle ilgili yorum yapmak istemiyorum kızgınsınız o yüzden söylemişsinizdir ancak uzatmayın. nice değerli öğretmenler var onları kırmayın! sınıfta ne anlatalım, nasıl anlatsam da acaba anlar, onun şu eksiği var nasıl kapatabilirim diyerek okuluna gelen öğretmenleri açıklama gereği duymuyorum. hani diyorsunuz ben şu öğretmenimi unutamıyorum nefret ediyorum vs sadece o öğretmenin mi vardı?? hiç olmadı mı kalbini ısıtan,yüzünde gülücükler açtıran? onları da hatırlayın da ağır sözler söylemeyin. yaşlı öğretmenler demişsiniz evet bazen bu tip olaylar oluyor ve hoş değil eğitimci olarak savunmuyorum.
bazı arkadaşlarım gerektiğinde öğrencinin gözü korkutulmalı diyor. öyle öğrencilerimiz oluyor ki diğer öğrencileri HARACA bağlıyor, CİNSEL İSTİSMARDA bulunuyor, ŞİDDET UYGULUYOR (genelde bu sorunla karşılaşıyoruz) ve daha bir sürü durum. bizim bahsettiğimiz bu tip öğrenciler. ailesini arıyalım diyoruz numara yok, zar zor buluyorsun bu sefer teşrif etmiyor aileyi bulana aşk olsun!!!!! defalarca uyarıyoruz yine kar etmiyor ama şiddetle uyarı yapmıyoruz sadece göz korkutuyoruz o da bol bol bağırarak sonra gelsin FARANJİT. diyeceksiniz onu da yapmayın niye bağırıyorsun ??? allah aşkına kız öğrencimin eteğini kaldıran sapıklık edene KIZMAYACAKSAM, ailesinin zar zor gönderdiği iki kuruşluk parayı elinden alana KIZMAYACAKSAM, teneffüste yada derste masum öğrencilerimi evire çevire dövene KIZMAYACAKSAM o zaman eğitimci olmam.
Sınıfa geliyorsun ortada iki öğrenci birbirlerine vuruyor hemen ayırıp kızıyorsun ne bu hal diye. karşısına geçip sorunun ne olduğunu anlattırıyorsun ikiside hatalı, ceza veriyorsun benm cezalarım kitap okuma yada daha fazla ödev. diğer gün veli geliyor sen nasıl benim çocuğuma ceza verirsin ??? haydaaaaaaaaaaa.........(döversem gel kız bana amenna). öğrencim aynen şöyle aktarıyor veliye 'anne baba şu arkadaşım beni dövdü öğretmenim de cezalandırdı' 2 öğrencide kendini böyle ifade ediyor. veli bazen anlamadan sormadan bize hesap soruyor kızıyor demediğini bırakmıyor. arkadaşlar demek istediğim öğretmenleri hemen suçlu buluyorsunuz evet yapmıştır bizim zamanımızda da öyleydi deyip. senin çocuğun kıymetli evet ama daha onun gibi nicesi var sınıfımda el insaf. lütfen hatası varsa bırak gösterelim diretirse kızalım. ama sizde gelip ne kızıyorsun demeyin. anne baba ahlak dersini versin ki biz öğretimde ilerleyelim. bizim işimiz terbiye bekçiliği değil sadece bize atmayın yardım edin ! onlar bizim evladımız.:72:
sözlerimle kırdıysam üzdüysem affola. yalnız ben çok kırıldım düşüncelerinize saygılıyım ama lütfen arkadaşlar ağır ithamlarda bulunmayın

ben bi öğretmenin bi çocugu hafifce azarlamasına karşı değilim acıkcası. azarlamamnında vurmanında yaramazlığında bi derecesi olmalı. öğretmen sınıfta yokken 2 katlı bi okulun 2. katından aşağı atlayan öğrenci biliyorum ben. sırf yaramazlığından. öğretmenleride biraz dinleyip öyle yargılamak gerekir bence. bazı çocuklar sinir kat sayısını epey zorluyor olabilirler. tabi ki dayak olmamalı ama düzeni bozan çocuklarda cezasız bırakılamaz ki daha ılımlı alternatif cezalar verilebilir. asıl sorun bazı ruh hastası insanların öğretmen olması. bizim 3. sınıfta bi öğretmenimiz vardı Allah onu bildiği gibi yapsın. arkamızdan gelir sırtımıza güümmmmmmmm yumruğunu indirirdi sebep bi harfi yanlış ya da çirkin yazmışmışız sebep buydu bi de !! ona göre çirkin olan bi harfti sebep. sonra bi de şu kulağımızın yanında ki saçlarımızdan (favoriler) işte onlardan tutup yukarı doğru asılırdı geberesice ve en sadistçe olan şeyse güya çok titizdi kendileri dolabından sabununu aldırtır sonra kapıyı açtırtır sonra bi de tuvaletin kapısını açtırtır sonra musluğu açtırtır sonra elini yıkar sonra musluğu kapattırır, kapıyı açtırtır kapattırır açtırtır kapattırır....... sabununu dolabına koydurturdu namussuz. bunu günde defalarca yaptırtırdı öğrencilerine.

ha birde kendi görevi oldugu halde tahtayi öğrenciye sildiren öğretmenlerinde vicdanından hiç emin olamadım . dayaktan önce sorgulancak o kadar şey var ki.

Son düzenleme:
arkadaşlar hemen yardımcı olursanız sevinirim.dün yeğenimi öğretmeni dövmüş! kendisinden sonra sınıfa girdi diye 2-3 tane tokat atmış yanaklarında parmak izleri çıkmış resmen! birazdan yengemle okuluna gidicez ne demeliyim?
yardımcı olurmusunuz?şikayet dilekçesi falan mı yazmamız lazım? sonradan yeğenim için daha kötü olur mu?

Canım şikaye dilekçesini yazıp ilçe mıllı eğitime vereceksin. Ama dilekçeye ..... öğrencinin onuru kırıldığından okula gitmek istemıyor gb şeylerıde ekleyın. Yiğenın acısında nıe kotu olsun aksıne bır daha boyle birşey yapaz. Olur kı derslerıne yansıtırsa bu sebepten oldugunu mıllı egıtımdekı kısılere soyleyın bız bunu bunu yapmak ıstıyoruz ama cocugun derslerıne yansır dıye de korkuyoruz acıkcası dıyın. Walla benım cocuguma bırısı bunu yapsa ankara mıllı egıtıme kadar gıtmeyen en adı olsun :D butun sınıfın ıcınde aglata aglata ozur dıletırım o ogretmenden

Söz dinlemnıyor diye kımsenın kımseye vurmak yada rencıde etmek gb bır luksu yok! Çok rahatsızsa ogrencıden versın dısıplıne dısıplın kurulu bu yuzden var. Ayrıca bırde sırf sınıfa gec geldı dıye. O çocuk arkadasları arasında rezıl olmadı mı gurur kırılmadımı. Sonrada dıyoruz kı yenı genclık cok ahlaksız saygısız. Sen bu yasta cocugun onurunu kırarsan 20 yasında o cocuk arsızda olur yuzsuzde olur. Aynısını ogretmen benım kardesıme yaptı babamla annem mudure gıttı once mıllı egıtıme sıkayet edeceklerını soledıler mudur tutustu tabı. Ogretmene 1 hafta uzaklastırma verdıler sonra okula gelınce ogretmen annemle babamdan ozur dıledi. Kardesımın derslerıne hiç birsey yansımadı. sıkıyorsa yansıttı. Bız hakkımızı aramazsak cocugumuzuda doverler herseyıde yaparlar. Hiç bir anne çocugunu acılar ıcınde kıvrana kıvarana dogururken ogretmen yada bı baskası dovsun sovsun hakaret etsın dıye dogurmuyor.

keşke öğretmen olsaydım..hemde ilkokul öğretmeni..
herşeyden önce çocukları seveceksin...onların seviyesinde gezeceksin..
otorite saygıyı gönüllerini fehtederek kazanacaksın,istediğin perdeden bağırçağır çocuğa,nefretini kazanırsın..
heleki ilkokul bir çocuk için çok önemlidir..asla unutmazlar..

yemin ederim ortalıkta bukadar vasıfsız öğretmenim diyen kişi olduğunu bilmiyordum..

öğretmenlik sadece ders öğretmek değildir...
çok yazık...

Birde ben çocuk tıyatrosu yapıyorum okullarda. Bugune kadar 50.000 cocuga tıyatro oyunu sergıledım. Bır dolusuyorlar 250 cocuk aynı alanda bunlar susarmı hiç. Tabıkı susmuyor yaramazlık yapıyorlar. Adı ustunde cocuk o. Sabrımızda tasıyor ama bızım onlara bagırmak gb bır hakkımız bıle yok! Her sabrı tasan bırılerını doıvsun o zaman. Okul mudurude sabır tasırıyor gıtsın onuda dovsunler ozaman nıe dovmuyorlar cocuklara mı guclerı yetıyor. Herkes bırbırının sabırını tasınanın agzını burnunu kırsın ozaman. Gücü yetmeyen bır cocugu dövmek acızlıktır.

Çocuk sırf öğretmenden sonra sınıfa gırdıgı ıcın dayak yemegı hak edıyorsa, o zaman ogretmenlerde ders kac dk gec gelıyor mudurde onları dovsun! Demekkı onca yıllık hayatında bırakın 6 yası derse vaktınde gırılıcegını bıle ogrenememiş. Ailesının cok kotu yetıstırdıgı cocuklar var bunların aralarında ıyılerde var. Pekı benım cocuk kotu senın kı de ıyı olan olsun. Benım cocugumu ogretmen dovuyor senın cocugunun psıkolojısı normal mı kalacak????? Kötüyü dıe tabır ettıklerını doverken aılesının ıtınayla bakıp ozenle yetıstırdıgı cocukların psıkolojısı ne olacakkk???

Buraya yazan bazı öğretmen arkadaşlarımız genç, o emekliliği gelen yaşlı öğretmenlerden de değil, ama gördüğüm kadarı ile tahammülleri çok az. Eskiden rehberlik yoktu, şimdi sorun çıkaran çocuğu rehberliğe yönlendiriyorlar, evet öğretmenlerin işi çok zor, bir sınıf dolusu çocukla uğraşmak kolay değil, ama dayak ve dayağa yakın cezalar yaramaz çocukları daha da sorunlu yapmaktan öteye geçmez. Öğretmen veli ile iletişim halinde olması gerekiyor.

öğretmenliği bıraksın tabiki yaşlı insan başı götürmez doğru da çocuk dövmeye hakkı yok.
Ha iyi bir eğitimcidir emekli olmassa olmasın kime ne. o zaman.
konumuz dayak atan bir eğitimci. Diğer konularda birşey diyemem.

bazı arkadaşlar konuyu ne kadar saptırmış. öğretmenin maaşı, emekliliği, kadrosu bilmem nesi... birde bütün öğretmenler böyleymiş gibi genelleme yapmayın rica ediyorum.
konu öğretmeninden dayak yiyen 3. sınıf öğrencisi. bana göre burada, maaştan, kadrodan çok daha önemli olan şey, o çocuğun yaşadığı travma.

kim bilir özgüveni nasıl yerle bir olmuştur, kim bilir o tokatlardan sonra kendini ne kadar aşağılanmış hissetmiştir, şuanda kafasındaki öğretmen, okul, sınıf vs. şemaları nasıldır? bundan sonra o öğretmen denen insanın derslerine girerken neler hissedecek?

öğretmeni gerekli yerlere şikayet etmişsiniz, umuyorum en yakın zamanda olumlu sonuçlar alırsınız.

Emeklilik yaşı 60-65 olmadan önce oldukça yaşlı eğitimciler köşelerine çekilmiyordu...

Şuanda zorunlu olabilir ama ozaman değildi...

Zorunlu çalışıyorsa,daha dikkatli davranması gerekıyor.

Kötü davranan kişiyi hangi meslekten olursa olsun kimse sevmez,kalmasını istemez.

Bizlerde yaşlandığımızda bu şekilde insanlara zarar vereceksek,

konuşsunlar arkamızdan ''emekli olsunlarda kurtulsak'' diye...

Başka söz bırakmıyorlar...

aynen cnım mesleğini hakkıyla yapıcak atanmayı bekleyen kaç tane öğretmen var.
Katlanamıyorum başım götürmüyor yaramazlık yaptılar gibi bir bahane olamaz.
Bunları bilerek başlamak lazım göreve.

yazdığım msjda dayağa karşı olduğumu yazmıştım.
ailesinde dayak yiyerek büyümüş öğrencilerim benim onlara vurmayacağımı bildiklerinden neler neler yaptılar da dövmedim..

ama bi konuda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım lütfen.
yaşlıysa emekli olsun kafası götürmüyosa bıraksın..

o kitaplarda okudğunuz cümleleri yazıyosunuz dayağın olumsuz etkileri vs.
bir sınıfa 30-40 hatta 50 öğrenciyi doldurmak hangi kitabın neresine uyuyo bi bakın bakalım..
öğretmene kızıp emekli olsun dikkatli olsun vs demekle olmuyo herşey.
çarpıklıkları görmek lazım

ucu dokunmadıktan sonra fikir bile yürütmediğimiz konularda birden ahkam kesmeye başlıyoruz.
o öğretmene kız, dövmesin, sabrı da taşsa dövmesin.
ama düşünmeden bilmeden söylediğiniz laflarınıza dikkat edin bence.

öğretmen fedakardır ever, ama neden bi dr fedakar olmazken öğretmen olmak zorundadır?
doktorun mesleği de kutsal.
emanet ettiğininz çocuklara devlet ve toplum ne kadar değer veriyosa öğretmene de o değeri verir.

düz düşünüp kızıp sövmekle hiç bişey olmaz

öncelikle bnde bir öğretmenim doğuda görev yapıyorum,gerçekten çok abartmış bu öğretmen önce öğrenciyi uyarmalı aynı davranışı tekrar ediyorsa ceza vermeli en fazla aile ile görüşebilir...öğretmenlik yaşanılmadan anlaşılabilecek bir meslek değil insan sabrının en fazla denendiği meslek olduğuna eminim bunu 3-4tane çocuğu olan bir anne bile anlayamaz keşke bnmde sizler gibi ilgili velilerim olsa karşılaştığım sorunlara birlikte müdahale edebilsek(yaşanılan bu davranış asla sorun değil bnm yasadıklarım yanında)hiç duymadığım küfürleri eden öğrenciler,vatan millet sevgisi olmayıp hainlik edenler,diğer öğrencilere cinsel tacizde bulunanlar, gözümün önünde yada teneffüslerde diğer öğrencilerde iz bırakan kan akıtan darp girişiminde bulunanlar ve analatamadığım daha birçok davranışı yüzünden önce uyardığım güzelce olması gerekeni anlatıp ikna etmeye çalışıp sonra ceza verdiğim ailesini çağırsamda gelmeyen evine gitsemde bu davranışların aynılarını ailelerde gördüğüm 7-8 çocuklu,çocukların hayvanlrından daha değersiz olduğu bir yerde rehberlik servislerine bile yönlendirdikten sonra hala pişkin pişkin gülen yüzü minnacık bile kızarmayan utanmayan size meydan okuyan öğrenciler varken o sınıfta disiplini sağlamak için sizler ne yapardınız?eminim tokat değil ama ellerine sopa ile vururdunuz...
size önerim şikayet etmekten daha kötüsünü yapın utandırın öğretmeni yaptığına pişman edin ki hatasını düzeltsin öğrencinin gönlünü alsın şikayet ederseniz o çocuğun o sınıfta devam etmesi çocuğun zararına olur...
arkadaşlar öğretmenlere karşı çok önyargılı olmayın eski öğretmenler vururda severdide hiç bi velinin sesi çıkmazdı öğrencinin iyiliği için olduğunu bilirdi karşılıklı güven çok önemli, hakkınızı aramayın demiyorum pişman edin üzün kızın hatta ama şikayet etmek çözüm değil soruna sorun eklemektir...
dayağa karşıyım ama anlattığım davranışlarda yapılacak birşey kalmıyor

bence bu öğretmenin sınıfa hakim olmasıyla alakalı bi durum.eğitim hayatımın yarısı kolejde,yarısı devlet okulunda geçti.ki özellikle kolejde hocalar çok dikkatlidir,öğrenciler sınıfı birbirine katsa hoca darp edemez,anında sürerler.

çok öğretmenim oldu,dersi sıkıcı da olsa zor da olsa kolay da olsa kimsenin çıt çıkarmadığı,ödevlerini en sorumsuz adamların bile eksiksiz yaptığı öğretmenler.sınıfın düzenini öğretmenler sağlar,ve bunun başka hiçbişeyle alakası yoktur,yabancı öğretmenler tarafından da eğitim gördüm -ki onlar daha rahat,umursamazdır-,yeni atanıp ilk dersine bizim sınıfta giren,inanılmaz profesyonel davranan öğretmenimiz oldu -ki ilk dersini bizde yaptığını yıl sonunda öğrendik,genci oldu yaşlısı oldu her türlüsü oldu,kimi o otoriteyi sağladı kimi sağlayamadı.bu tamamen kişilikle ilgili.

ve ben öğrencilere bu şekilde isyankar davranan öğretmenlerin öğrencilerin iyiliğini geçtim kendi iyilikleri için öğretmenliği bırakmasını tavsiye ederim.kendilerine daha uygun bir meslek seçmeliler.

kimse eşyasını emanet etmiyor öğretmenlere,emanet edilen bir can,kendi canları,ve kimse böyle muamele edilmesini istemez.

Hamama giren terlermiş....Madem bu mesleği seçiyorlar ona göre davranıcaklar.....Yok okulda uslu değilmiş de yok öğretmenin tepesine çıkıyormuş da ne olursa olsun....Neden seçiyorlar o halde bu mesleği,ceremesine katlanıcaksın...Her mesleğin zorluğu vardır ama dayak,hakaret de ne oluyormuş....Biz evde kıyamadık al sen istediğini yap diye mi gönderiyor millet çocuğunu? Valla bu konuda acayip sinirliyim,kimse bana öğretmenleri savunmasın...(istisnalar hariç tabi melek gibi öğretmenler de vardır bana denk gelmemiştir o ayrı) Ben ne yapardım biliyor musunuz çocuğuma dayak atılmış olsaydı...O öğretmeni okulun önünde bekler dayak öyle değil bak böyle olur derdim....Okudum da aranızda umursamaz anneler de var,şaştım doğrusu....Böyle oldukça da Türkiye de dayak,taciz,hakaret eksik olmaz....Nasıl olsa ana babaları ses çıkarmıyor oohh beee derler....

Hamama giren terlermiş....Madem bu mesleği seçiyorlar ona göre davranıcaklar.....Yok okulda uslu değilmiş de yok öğretmenin tepesine çıkıyormuş da ne olursa olsun....Neden seçiyorlar o halde bu mesleği,ceremesine katlanıcaksın...Her mesleğin zorluğu vardır ama dayak,hakaret de ne oluyormuş....Biz evde kıyamadık al sen istediğini yap diye mi gönderiyor millet çocuğunu? Valla bu konuda acayip sinirliyim,kimse bana öğretmenleri savunmasın...(istisnalar hariç tabi melek gibi öğretmenler de vardır bana denk gelmemiştir o ayrı) Ben ne yapardım biliyor musunuz çocuğuma dayak atılmış olsaydı...O öğretmeni okulun önünde bekler dayak öyle değil bak böyle olur derdim....Okudum da aranızda umursamaz anneler de var,şaştım doğrusu....Böyle oldukça da Türkiye de dayak,taciz,hakaret eksik olmaz....Nasıl olsa ana babaları ses çıkarmıyor oohh beee derler....

Back
X