ben de bir edebiyat öğretmeniyim.tabi bir lisede çalışıyorum biraz farklı ama.biz de velilerle görüşmeler yapıyoruz.veliler için şunu söyleyebilirim ki işler dışardan gözüktüğü gibi değil.çocuklara fazla inanmayın öğretmeni dinleyin.sonuçta bu insan ruh hastası değilse böle bi sebepten çocuk dövmez.başka bi neden vardır.ayrıca eğitim sistemi kabul etmese de hafif bir tokat ceza eğitimin özünde vardır.ha ben öğrenci dövdüm mü.bir kez çileden çıkıp 67 kişilik bir sınıfta öğrencime bir tokat attım.ama hala bunu nasıl yaptım inanamıyorum.atar atmaz içim cız etti.tokatın sesiyle kendime geldim.çok pişmanım.ama aradan çok zaman geçti.bu pişmanlık alınacak cezadan değil,yapmamalıydım.işin garibi ben öğrencilerimi dövmem,sövmem,okulumun en genç hocasıyım ama öğrencilerim benden deli gibi korkuyorlar.anlayamıyorum ama hoşuma da gidiyor:))))
senin gibi kendini eğitimli kültürlü sanan tipler çıkıp üniversite mezunuyum, eğitimliyim diye ortalarda dolaşıyor. Gücünün yetmeyeceği bir lise öğrencisine tokat atmaya cesaret edemezsin. (Bizim sınıfta vardı öyle çocuklar öğretmen işi yapsa dalacak tiplerden) Öğrenci istediği kadar çıldırtsın seni anca, kendini sıkıp ağlarsın.
Son düzenleme: