Ogretmenin cocuguyla oglum atismis fikir verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bremenin mizikacisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
792
257
23
Oglm okuldan aldim boynu bukuk aglayarak cikti oglm oyun hamuru kurumus 4 bucuk yasinda anaokuluna gidiyo geldi ki gozunun onu.olaganca cizilmis
Ogretmenin cocugundan oyun hamuru istemis oda vermeyince eline vurmus oglm cocukta oglmn yuzunu cizmis oglm hareketli vurir vurmaz demiyorm
Ogretmen oglun baslatti oda tepki olarak vurdi koca cirmiklamis yuzunu icim tuhaf oldu ne yapmam gerek sikayet etsem mudurune oglun baslati diyecekler ki dogru yapmistir ama orantisi cok olms

Ben size vermek zorunda vermedigi icin vurmasi hak mi dedim biraz yorumunzu incelton ya.ama orani cok keske hoca orada ikisone de mudahale etseydi buni diyptim.

Gozu olaganca kipkirmizi keske ogretmen ilk anda mudahale etseudi ne biliyim.icim kotu oldu
Öğretmen böyle olsun istemezdi tabi ki ama sınıfta sadece 2 çocuk yok ki kim bilir kaç çocuk var ? Böyle şeyler anlıyor olur. Geçen sene oğlum 4 yaşındayken arkadaşımızın çocuğu oğlumun yüzünü çizmişti. Kötü olmuştu bizce yanındayken oldu anlık yani . Sizin çocuğunuzla konuşup birisi ona zarar verip vurmadığı sürece kimseye vurmaması gerektiğini anlatmanız lazım hatalı olan taraf sizsiniz

Küçük çocuklarda vurma konusunda haklı haksız o başlattı bu başlattı olmaz. İkisi de uyarılır vurmak yok diye. Hiçbir sebep şiddeti gerektirmez. Bu her yaşta böyledir.
Benim cocugum da haksiz ben asla tasvvip etmiyorm tabi d8ger cocukta illa karsilik vermistir bos bos bakacak hali yok ama cok kotu durumda yuzu hoca p hale gelene kadar niye mudahil olmadi

Kimi şikayet edeceksiniz tam olarak? Öğretmenin çocuğu olduğu için öğretmeni mi şikayet edeceksiniz yoksa 4,5 yaşındaki çocuğu mu orasını anlamadım. Öğretmen müdahale etseydi demişsiniz, anlık oluyor zaten bu durumlar. Ha senin çocuğun başlattı demesi saçma geldi ama, sanki hak etti der gibi.

Küçük çocuklarda vurma konusunda haklı haksız o başlattı bu başlattı olmaz. İkisi de uyarılır vurmak yok diye. Hiçbir sebep şiddeti gerektirmez. Bu her yaşta böyledir.
Benim cocugum da haksiz ben asla tasvvip etmiyorm tabi d8ger cocukta illa karsilik vermistir bos bos bakacak hali yok ama cok kotu durumda yuzu hoca p hale gelene kadar niye mudahil olmadi

Çocuklar 4 yaş çocuğu değil mi? Şikayet şiddet anlamadım ki?

Ki benimde oğlum var dışarıda kimseyi vurmaz evde kırar geçirirdi. Hatta evdeki davranış nedeniyle psikiyatriste götürdüm. Erkek çocuklarının doğası ,böyle. Evde yavaş yavaş öğrenecek demişti.

Ben size vermek zorunda vermedigi icin vurmasi hak mi dedim biraz yorumunzu incelton ya.ama orani cok keske hoca orada ikisone de mudahale etseydi buni diyptim.
O yaşta bir çocuk oranı nasıl ayarlasın sizce? Evet hoca dikkat etmeliydi ama sınıfın bir köşesinde görse bile yetişene kadar zaten çocuklar birbirine vurur. Sıkıntı oğlunuzun istediği olmayınca şiddete başvurması bence bunu iyileştirmeye odaklanın.

Anlık oluyor. Kardeşler arasında bile çok hızlı oluyor.

İlk oğlun vurmuş ama?
Benim erkek kardeşimde küçüklüğünde bu tarz sorunlar yaşardık ama asla ilk vuran kardeşim olmazdı. Huyundan biliyorum etkiye tepki olarak şakasına dürtsen bile oda dürtüyor.
Senin çocuğun vuruyor başkasının ki armut toplamıyor sonuçta. Çocuğa istediği şeyleri vurarak ağlayarak acıtasyon yaparak alamayacağını öğretmeniz lazım. Şikayetlik bir durum yok bence. İtişmişler altı üstü

Durduk yere olmadj gerekcesi olarak soyledigono dusunjyorm cok kotu yuzu ya9
Her zaman derim kızıma kimseye vurma ama sana vururlarsada hakkını koru sende karşılık ver diye. Şikayet etmeyi düşünmek yerine oğlunuza kimseye vurmaması gerektiğini öğretin bence.
Ben vur kir edemiyorum zaten ben ona vuram olirsa pgretmeni ne soyle benden uzak dur diye tembihlitorm

Yahu şunu nasıl savunabiliyorsunuz?
Çocuğunuza kimseden bir şey istememesi gerektiğini öğretin.
İstediğinde "hayır" denilebileceğini öğretin
İstediği şey olmayınca şiddet göstermemesi gerektiğini öğretin.
Hala kimi nereye şikayet etsem derdindesiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…