- 25 Ağustos 2023
- 792
- 257
- 23
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Anlatmadogimi nerden biliyosnz soyluyorm vurma sakn vuran 9lursa ogrrtmene soyle benden uzak dur de diyormÖğretmen böyle olsun istemezdi tabi ki ama sınıfta sadece 2 çocuk yok ki kim bilir kaç çocuk var ? Böyle şeyler anlıyor olur. Geçen sene oğlum 4 yaşındayken arkadaşımızın çocuğu oğlumun yüzünü çizmişti. Kötü olmuştu bizce yanındayken oldu anlık yani . Sizin çocuğunuzla konuşup birisi ona zarar verip vurmadığı sürece kimseye vurmaması gerektiğini anlatmanız lazım hatalı olan taraf sizsiniz
Bu ne sinir ?Anlatmadogimi nerden biliyosnz soyluyorm vurma sakn vuran 9lursa ogrrtmene soyle benden uzak dur de diyorm
Ya siz yorumlarimi okumuyomsunuz vur kir oldir demiyorum cocugumda hakli demiyorum ama bu kadar derin cizik icim kotu olduİlk oğlun vurmuş ama?
Benim erkek kardeşimde küçüklüğünde bu tarz sorunlar yaşardık ama asla ilk vuran kardeşim olmazdı. Huyundan biliyorum etkiye tepki olarak şakasına dürtsen bile oda dürtüyor.
Senin çocuğun vuruyor başkasının ki armut toplamıyor sonuçta. Çocuğa istediği şeyleri vurarak ağlayarak acıtasyon yaparak alamayacağını öğretmeniz lazım. Şikayetlik bir durum yok bence. İtişmişler altı üstü
Olan olmuş ne yapalım ?Ya siz yorumlarimi okumuyomsunuz vur kir oldir demiyorum cocugumda hakli demiyorum ama bu kadar derin cizik icim kotu oldu
Bu ne sinir ?
[/QUOTE sizde ne kadar cok onyargilisinz hangi anne der vur kir zorbalik yap diye
Evette hanımefendi çocuğunuzda vurmuş. Karşıdaki çocuk gözünü çıkarma amaçlı yapmadı bunu sonuçta 4 yaş grubundan bahsediyoruz burada. Bunlar saniyeler içinde gelişen şeyler. Yeri geliyor anne arkasını dönünce bile olan oluyor. Burda şikayet edilecek bir durumda yok kişide yok. Çocuğunuzu çok net uyarmanız gerekiyor. Bunu bir ders olarak alması gerektiğini öğrenmesi gerekiyorYa siz yorumlarimi okumuyomsunuz vur kir oldir demiyorum cocugumda hakli demiyorum ama bu kadar derin cizik icim kotu oldu
Dikkatli olinmqsini istiyormOlan olmuş ne yapalım ?
Ya o kadar çocuğu aynı odaya toplasak başına da sizi koysak bin beter olur herşey . Öğretmen sizce istemiş midir ?Dikkatli olinmqsini istiyorm
Bence söyleyin yönetime. Bana saçma geldi. İkisini de uyarması lazımdı. Kendi oğluna eline sağlık demiş resmenBenim cocugum da haksiz ben asla tasvvip etmiyorm tabi d8ger cocukta illa karsilik vermistir bos bos bakacak hali yok ama cok kotu durumda yuzu hoca p hale gelene kadar niye mudahil olmadi
Soyledim konustum ben cocugum hakli dedim mi cocul tum.hincini cikaeana kadar durmus ogre5menEvette hanımefendi çocuğunuzda vurmuş. Karşıdaki çocuk gözünü çıkarma amaçlı yapmadı bunu sonuçta 4 yaş grubundan bahsediyoruz burada. Bunlar saniyeler içinde gelişen şeyler. Yeri geliyor anne arkasını dönünce bile olan oluyor. Burda şikayet edilecek bir durumda yok kişide yok. Çocuğunuzu çok net uyarmanız gerekiyor. Bunu bir ders olarak alması gerektiğini öğrenmesi gerekiyor
Çokta anlaşamayacağız bu konuda belli ki.Soyledim konustum ben cocugum hakli dedim mi cocul tum.hincini cikaeana kadar durmus ogre5men
Tamam geçmiş olsun çocuğunuza istediği olmayınca hemen şiddete başvurmamasını öğretin. 4,5 yaşında çocuğu cimere verin istersenizYa siz yorumlarimi okumuyomsunuz vur kir oldir demiyorum cocugumda hakli demiyorum ama bu kadar derin cizik icim kotu oldu
Bence söyleyin yönetime. Bana saçma geldi. İkisini de uyarması lazımdı. Kendi oğluna
eline sağlık demiş resmen
Olayin basladigi ilk anda oglumun vurdugu ilk anda durun demeliydi benim.ic8mde suphe oldu cujku saniye icinde olmamis oncesinde oyun hamuru istwme istememe olayinda harwketlnme.olms ister isremez cocuk hirsini alsin diye durdu mu diye bi ister istemez acaba diyo insan ogr5menin cocufunun ayno snifta olmasi da ayri bi sacma geliyo bana
Bakın çocuğunuza istediği herşeyi şiddetle elde edemeyeceğini öğretin en başta. Kimse size vur dediniz demiyor zaten. Herkes özellikle bence erkek aileleri ne olursa olsun kimseye vururmayacağını kafasına soka soka öğretmeli anlatabilyormuyum ? Olay oğlunuz istediğini alamayınca vurmuş karşısındaki çocukda doğal olan tepkiyi vermiş. Oranını bilebilecek yaşta değil karşılık vermiş. Sizin oğlunuz vurmasaydı şuan gözü çizilmeyecekti. Anlıyormusunuz? 1snlik birşey öğretmen buna müdahale etmemiş diyemezsiniz. Üzülmeniz gereken çocuğuma birşeyleri eksik öğretmişim diye düşünmek.Ya siz yorumlarimi okumuyomsunuz vur kir oldir demiyorum cocugumda hakli demiyorum ama bu kadar derin cizik icim kotu oldu
Bakın çocuğunuza istediği herşeyi şiddetle elde edemeyeceğini öğretin en başta. Kimse size vur dediniz demiyor zaten. Herkes özellikle bence erkek aileleri ne olursa olsun kimseye vururmayacağını kafasına soka soka öğretmeli anlatabilyormuyum ? Olay oğlunuz istediğini alamayınca vurmuş karşısındaki çocukda doğal olan tepkiyi vermiş. Oranını bilebilecek yaşta değil karşılık vermiş. Sizin oğlunuz vurmasaydı şuan gözü çizilmeyecekti. Anlıyormusunuz? 1snlik birşey öğretmen buna müdahale etmemiş diyemezsiniz. Üzülmeniz gereken çocuğuma birşeyleri eksik öğretmişim diye düşünmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?