Ogretmenin cocuguyla oglum atismis fikir verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlatmadogimi nerden biliyosnz soyluyorm vurma sakn vuran 9lursa ogrrtmene soyle benden uzak dur de diyorm

Ya siz yorumlarimi okumuyomsunuz vur kir oldir demiyorum cocugumda hakli demiyorum ama bu kadar derin cizik icim kotu oldu

Öğretmeni mi oğlunu mu şikayet edecektiniz anlamadım tam olarak? Çocuğun bıraktığı hasar daha fazla diye düşünüyor olabilirsiniz ama bu sizi haklı çıkarmaz, ilk sizin oğlunuz vurmuş. Bu durumda oğlunuzu uyarmalısınız; vurmanın yanlış olduğunu ve karşılığında insanların kendini savunmak için böyle daha kötü karşılık verebileceğini anlatmalısınız. Ayrıca her istediği şeyi alamayacağını da anlatmalısınız dünya böyle bir yer değil. Öğretmeni de doğru söylüyor oğlunu kayırmıyor bence olanı söylemiş yani neticede çocuk bunlar.

Ya siz yorumlarimi okumuyomsunuz vur kir oldir demiyorum cocugumda hakli demiyorum ama bu kadar derin cizik icim kotu oldu
Evette hanımefendi çocuğunuzda vurmuş. Karşıdaki çocuk gözünü çıkarma amaçlı yapmadı bunu sonuçta 4 yaş grubundan bahsediyoruz burada. Bunlar saniyeler içinde gelişen şeyler. Yeri geliyor anne arkasını dönünce bile olan oluyor. Burda şikayet edilecek bir durumda yok kişide yok. Çocuğunuzu çok net uyarmanız gerekiyor. Bunu bir ders olarak alması gerektiğini öğrenmesi gerekiyor

Benim cocugum da haksiz ben asla tasvvip etmiyorm tabi d8ger cocukta illa karsilik vermistir bos bos bakacak hali yok ama cok kotu durumda yuzu hoca p hale gelene kadar niye mudahil olmadi
Bence söyleyin yönetime. Bana saçma geldi. İkisini de uyarması lazımdı. Kendi oğluna eline sağlık demiş resmen

Soyledim konustum ben cocugum hakli dedim mi cocul tum.hincini cikaeana kadar durmus ogre5men

Karşı taraftaki çocuğun kendini savunmak için anlık refleksle vurduğu aşikar. İki tarafta çocuk üstelik. Bu konuda her iki çocukla da yaşına uygun olarak konuşulması gerekiyordu. Ancak öğretmenin cümlesi de çok varoş değil mi? O an müdahale etmesi gerekiyordu. Siz yönetimle konuyu konuşun. Ama önce sizin oglunuzun vurduğunu da söyleyin. Sorun öğretmenin mudalesizligi. Bunu şikayet edin bence.

Soyledim konustum ben cocugum hakli dedim mi cocul tum.hincini cikaeana kadar durmus ogre5men
Çokta anlaşamayacağız bu konuda belli ki.
Ancak öğretmen bir sizin çocuğunuzdan sorumlu değil. Devlet kreşi ise en az 20-30 çocuk vardır. Hepsinin annesi böyle düşünürse eyvahlar olsun halimize.

Tamam geçmiş olsun çocuğunuza istediği olmayınca hemen şiddete başvurmamasını öğretin. 4,5 yaşında çocuğu cimere verin isterseniz

Bakın çocuğunuza istediği herşeyi şiddetle elde edemeyeceğini öğretin en başta. Kimse size vur dediniz demiyor zaten. Herkes özellikle bence erkek aileleri ne olursa olsun kimseye vururmayacağını kafasına soka soka öğretmeli anlatabilyormuyum ? Olay oğlunuz istediğini alamayınca vurmuş karşısındaki çocukda doğal olan tepkiyi vermiş. Oranını bilebilecek yaşta değil karşılık vermiş. Sizin oğlunuz vurmasaydı şuan gözü çizilmeyecekti. Anlıyormusunuz? 1snlik birşey öğretmen buna müdahale etmemiş diyemezsiniz. Üzülmeniz gereken çocuğuma birşeyleri eksik öğretmişim diye düşünmek.

Soyledim kendi ogluma benim diger cocugu da lafim yok ilk olayin fitilinde ogretmen bunlari ayirmaliydi o hamur istmee olayinda diretme baslama anindan

Öğretmen objektif olamamış bence. Kendi oğlunu da uyarmalıydı. Vurana vurması normal değil. İki çocuğa da vurmamak gerektiğini söylemeliydiler
Benim de oğlumun 4 yaşında gittiği okulda sınıfta kendi oğlu da vardı. Kadın asla objektif davranmazdı. Ben ondan aynı sınıfta kendi çocuğu olmasını da etik bulmuyorum en azından ufak yaş grubunda.

Ben nasil sevindim oglum noyle yapiyo dye konustum onunla da babasi da konustu goruntulu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…