Ogretmenin cocuguyla oglum atismis fikir verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle ister istemez olur yani objektif olamama ben oglumu savunmiyorm burda yorum yapanlar neyi anlamiyo anlamiyo4m oglimlq da konstm bqbasi goruntulu anlatti

Ben olsam yönetimle konuşurum.
Ne demek ya önce o başlattı. Hem çocuk hem anneyi aynı sınıfa vermiyorlar diye biliyorum.
Benimkinin anaokulunda kaşı yarılmıştı. Koşarken düşmüş. Olabiliyor böyle şeylerde. Ama öğretmen sanki önce o başlattı haketti der gibi geldi bana.

Öğretmenin doğru davrandığını düşünmüyorum ben açıkçası. Çocuktur elbet olur aralarinda böyle sıkıntılar. Hepsini kontrol etmek imkansiz. Ancak ogretmenin tavrı yanlış. Ikisi de karşılıklı yanlış yaptı, bir daha tekrarlamayacaklar. Ben konuştum ikisiyle de. Siz de ayrıca konuşursunuz gibi davranması lazımdı. İşin içinde kendi çocuğu olunca da taraf tutmadığını pek düşünmüyorum açıkçası.
Ogretmen gibi degil veli gibi direk çocuğunu korumaya geçmiş.

Çocuğun yüzü çizilmiş. Mesela bununla ilgili bir krem sürülmüş mü ? O an bunun bilgisini de vermesi, biz ilgilendik demesi gerekirdi.

Öğretmen oğlun başlattı demek yerine olayı anlatıp, ikisine de uyardım bir daha yapmamaları konusunda diyebilirdi. Tavrı doğru gelmedi bana.
Benim icime kusku dusuren bu tavri oldu evet oglum botle davranarak yanlis yapti oglm vurir vurmaz orada olaya mudahale etmeliydi icimde acaba var elbette o cocukta etkiye tepki verecek ayrica ilk o baslattigi diye giris yapmasi xok garibime geldi

Konudan bağımsız ama bu nasil Türkçe Allah aşkına. Biz anneyiz, kadınız geleceği inşa ediyoruz. Kendimizi geliştireceğiz ki dogurduklarimiz da bu sayede gelişsin.
Kendini düzgün ifade edemeyen kişi bunu çocuğuna da öğretemez. Çocukta kendini ifade edemeyince çözümü şiddette bulmuş

Defalarca yazdim bin kes copy paste minyapayim oglmla.konstm ben oglumu kimseye zarar versun diye yetistirmiyorum karsisindaki de cocuk etkiye tepki vermistir olay ogrermenun tavri hemen ilk o baslatti demesi ikisi de hatali ogretmen olay alevlenmeden mudahale edebilirdi ilk o hamur isteme istememem uyari verebilirdi ayrica ben olayi ogrtmenin anlattigi kadar biliyorm zatrn pglumuzu uyardk babasi konustu her ne olursa olsn oglumun vurmasi dogru degil ben ogretmen kisminda takiliyim anlatabiliyor muyum

Soyledim kendi ogluma benim diger cocugu da lafim yok ilk olayin fitilinde ogretmen bunlari ayirmaliydi o hamur istmee olayinda diretme baslama anindan
Kaç saniye içinde olduğunu düşünüyorsunuz ? Kadın sizce bunlar kavga ederken öyle baktı mı birkaç dk ?

Benim cocugum da haksiz ben asla tasvvip etmiyorm tabi d8ger cocukta illa karsilik vermistir bos bos bakacak hali yok ama cok kotu durumda yuzu hoca p hale gelene kadar niye mudahil olmadi
Böyle şeyler anlık oluyor zaten müdahil olabilse kendi çocuğuna vurulmadan önce engellerdi

Durduk yere olmadj gerekcesi olarak soyledigono dusunjyorm cok kotu yuzu ya9
Ben vur kir edemiyorum zaten ben ona vuram olirsa pgretmeni ne soyle benden uzak dur diye tembihlitorm
klavyenizde ne var sizin
abuk subuk yazılıyor da insanın gözünü tırmalıyor

çocuğunuz da vurmuş ve vuruyormuş sizinkini de çizmişler maalesef
geçmiş olsun

psikolojik yardım almaya başladınız mı
sizin psikolojinizden de çoook etkileniyordur yavru

Kaç saniye içinde olduğunu düşünüyorsunuz ? Kadın sizce bunlar kavga ederken öyle baktı mı birkaç dk ?
Nerden bileyim pglmun ilk baslattigini ki her iki durumda da kimse siddti hakli cikarmaz
Boyle surtusme oldu ikisininde uyardm diyebilirdi orda oglum agliyo yuzune bqkmadan direkt savunma modu ben nerden bileykm kac dk icinde gerceklesti hersey karanlik bana

Gidip şikayet edin o zaman neden burada insanlara laf yetiştiriyorsunuz?

Gidip şikayet edin o zaman neden burada insanlara laf yetiştiriyorsunuz?
Tek olaydan oglm sorunlu ilan edildi pes

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…