- 21 Kasım 2017
- 29.077
- 126.721
- 598
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
Olanca*Gozu olaganca kipkirmizi keske ogretmen ilk anda mudahale etseudi ne biliyim.icim kotu oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olanca*Gozu olaganca kipkirmizi keske ogretmen ilk anda mudahale etseudi ne biliyim.icim kotu oldu
Aslinda keske hic yasanmasaydi ben oglumi surekli uyariyorum sana vuran olursa ogretmenine soyle arkadadina vurdugun icin oynamiyprum de uzaklas tasvip ediyormusscasina oglum sanki surekli bu sorunla.karsima geliyomssacasina yorum yapanlara hayretle.bakiyorumSizin çocuğunuzda görünür bir hasar var ama belki o cocuğunda oğlunuzun vurduğu yeri çok acımıştı bilemezsiniz.
Sizin yapmanız gereken kendi çocuğunuza vurmamayı öğretmek, diğer cocuğada annesi ögretecek ancak diger çocuk kendini savunmuş.
Hayat böyle bir şey zaten, kullandığın gücün karşilıgı orantısız olarak gelebilir her zaman.
O yüzden doğru olanı yapmayı ögretmek için çabalamaliyiz, şikayet etsenizde okul yönetimi bir şey yapmaz çocugunuz daha yolun başında anlıyorum sizi şuan çocuğunuzun allah korusun gözü çıkmış gibi davranmanız normal sizde böyle şeyleri ilk kez yaşıyorsunuz ama daha neler göreceksiniz.
Zaten çocukların aralarında halledemeyeceği bir soruna dönüşecek bir şey olsa rehberlik devreye girerdi sizin sıkayetinize gerek kalmadan
O zaman şikayet edin öğretmeni.Bana yazdıklarınızı yazın dürtüsel tabii ki vuracak oyun hamurunu verseymiş benim paşam istedi elbette verilecek diyin. Benim çocuğum her zaman böyle şeyler yapmıyor idare ediverin diyin. Siz de yalancısınız olay böyle olmadı çocuğun hem velisi hem annesi olarak beni kandırıyorsunuz diyin. Herkes kendi çocuğunun ciğerini bilir hanımefendi, sizde biliyorsunuz. çocuğunuzu düzgün yetiştirmek zorundasınız bu sizin asli göreviniz. neden çünkü sosyaliz bugün kres yarın lise sonra askerlik sonra iş yeri sonra trafikte sürüp gidecek. canını biri mi sıktı kafasına patlatacak ? işte bu yüzden..Sureklo kirip grcirigor surekli mj yapiyor kaldo ko olay nasil onu bile ogrrtmenin anlattigi kadariyla biliyorm oglm yapmaz demiyorum yapabilir tek seferlik olaya cocugumu yargisiz infaz hakkini size kim veriyo ya sabir ya selamet
yahu siz gözü niye böyle demişsiniz o da izah etmii. sizinki vurdu sonra bu da vurdu böyle oldu demiş. ne demiş anlamadım eski konunuzda oğlunuzun ergen tavırlarından bahsetmişsiniz destek almaya ne dersiniz ?Aslinda keske hic yasanmasaydi ben oglumi surekli uyariyorum sana vuran olursa ogretmenine soyle arkadadina vurdugun icin oynamiyprum de uzaklas tasvip ediyormusscasina oglum sanki surekli bu sorunla.karsima geliyomssacasina yorum yapanlara hayretle.bakiyorum
Digeri de cocuk oda tabi etkiye tepki verecek birbirlerine zarar vermeleri yanlis
Ogretmenin vurdu ama niye vurdu tavri rahatsiz etti
Ya siz iyi.misiniz bende istemem zorba kavgsci cocuk yuzunden cocufumun zarar gormesini siz benim cocufumu bir kere olan hatasi yuzind4n resmen terorist muamelesi cekiyosjnz yuh ya kaldi ki gereken cocugimla.konusulduBabası nasıl bir baba
Kaba saba mı
Şiddet mi uyguluyor
Eğer öyleyse çocuk evde öğreniyor
Böyle bir çocukla benim çocuğum aynı okulda olsun istemem
Yav he he saptirin ben oyle mi diyorim.O zaman şikayet edin öğretmeni.Bana yazdıklarınızı yazın dürtüsel tabii ki vuracak oyun hamurunu verseymiş benim paşam istedi elbette verilecek diyin. Benim çocuğum her zaman böyle şeyler yapmıyor idare ediverin diyin. Siz de yalancısınız olay böyle olmadı çocuğun hem velisi hem annesi olarak beni kandırıyorsunuz diyin. Herkes kendi çocuğunun ciğerini bilir hanımefendi, sizde biliyorsunuz. çocuğunuzu düzgün yetiştirmek zorundasınız bu sizin asli göreviniz. neden çünkü sosyaliz bugün kres yarın lise sonra askerlik sonra iş yeri sonra trafikte sürüp gidecek. canını biri mi sıktı kafasına patlatacak ? işte bu yüzden..
Onu saka amacli acmistim onda ne var tamam benom oglum sosyopat pes ya linc ekibi is basindayahu siz gözü niye böyle demişsiniz o da izah etmii. sizinki vurdu sonra bu da vurdu böyle oldu demiş. ne demiş anlamadım eski konunuzda oğlunuzun ergen tavırlarından bahsetmişsiniz destek almaya ne dersiniz ?
seviyeli bir şekilde kaç defadır yazıyorum bu üslup nedir Allah aşkına.. bazı olaylar neden bazı insanlarım başına geliyor hiç şaşırtmıyor. siz devam edim böyle, ne diyeyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Yav he he saptirin ben oyle mi diyorim.
Linç değil bence, oğlunu uyarmana rağmen devam ediyorsa bence bu olay iyi bile olmuş sayılır. Benim çocuğum da olsa başkasına zarar verdiğinde büyük birinden tepki görmesindense 4 yaşındaki çocuğun tepkisiyle hareketlerine çeki düzen vermesi daha iyiydir. Şimdi evladını çizik gördün diye için acıyor ama belli ki evde eğitirken bazı şeyleri yanlış yapmış yeterince iyi öğretememişsin. 4 yaşındaki çocuğun attığı çizik 1-2 günde iyileşir seninki de karşıdakine vurunca canının yanabileceğini öğrenmiş olur. O yaştaki çocuk empati yapamaz yaşayarak öğrenmiş takma kafanaOnu saka amacli acmistim onda ne var tamam benom oglum sosyopat pes ya linc ekibi is basinda
BIR YILDA ILK.KES OLDULinç değil bence, oğlunu uyarmana rağmen devam ediyorsa bence bu olay iyi bile olmuş sayılır. Benim çocuğum da olsa başkasına zarar verdiğinde büyük birinden tepki görmesindense 4 yaşındaki çocuğun tepkisiyle hareketlerine çeki düzen vermesi daha iyiydir. Şimdi evladını çizik gördün diye için acıyor ama belli ki evde eğitirken bazı şeyleri yanlış yapmış yeterince iyi öğretememişsin. 4 yaşındaki çocuğun attığı çizik 1-2 günde iyileşir seninki de karşıdakine vurunca canının yanabileceğini öğrenmiş olur. O yaştaki çocuk empati yapamaz yaşayarak öğrenmiş takma kafana
3,5 yaşında kreşe başladı oğlum. Ne vurmak ne itmek,hiç birinden haberi yoktu. Kreşte öğrendi. Kötü söz bilmezdi kreşte küfür öğrendi. Eskiden psikologların söyledikleriyle çocuk eğitmeye çalışıyordum,baktım olmuyor. Dedim biz salağız demek ki. Bundan sonra itene itmeyle karşılık ver,küfüre küfürle karşılık ver,vurana da vurarak karşılık ver dedim. İlkokulda hepsini yaşadık,başka türlü kendini savunmayı öğretemedim. Psikologlar her zaman haklı değil işte. Sana vurana gül dalıyla gideceksin diyorlar,hadi len ordan diyorum artıkO kadar haklısınız ki
Konu sahibinin çocuğu gibi sınır bilmeyen çocuklar yüzünden iyi huylu yetişmiş çocuklar mağdur oluyor
Öğretmene söyleyene kadar sizin çocuklarınız bizimkilerin hakkından geliyor efendim kusura bakmayın ama. Şiddete ilk sizinki başvurmuş,karşıdaki çocuk daha güçlüymüş ki onun gösterdiği şiddet daha fazla olmuş. Bu da sizinkine ders olsun. Şiddetin dozunu seçme şansınız yok. İstediği şey yapılmadığında elalemin çocuğunu dövme hakkı da yok çocuğunuzun. Bizimkiler neden ilk adımda şiddet göstermiyor? Çünkü ona göre eğittim efendim. Siz de öyle yapsaydınız.Benim.cocugum da dayak yiyo sizin benim.cocugum siddet manyagi degil tammam mi bes yuz ketr de yaxdm halbu ki oglima sana vuran olursa ogretmene slyle arkadasina.bana virdigin icin
Mecbur bırakılıyoruz napalım.Evet bende aynen sizin gibiydim. Geçen hafta oğlum lojman bahçesinde bir saniye kafeye girdim çay alıyorduk . Oğlum scooter sürüyordu akülü araba süren 2 çocuk oğluma çarpıp düşürüp elinin üzerinden akülü arabayla geçmişler . Çocuklardan birisi oğlumla yaşıt veya biraz büyük okulda diğer sınıfta oğlum 5.5 yaşında . Düşürler ve öyle bırakıp akülü arabayı parkta sürmeye devam ediyorlardı . O an çıkıp oğlumu çamurun içinde ağlarken görünce karar verdim sana 1 yapana sen 3 yapacaksın diyorum artık .
Hangi birini düzelteceğiz yaa okurken Türkçeyi unuttumOlanca*
Ben cok onayladim ben buni savndm siz super annesnz asla sizin ki yanlis yapmaz proframliÖğretmene söyleyene kadar sizin çocuklarınız bizimkilerin hakkından geliyor efendim kusura bakmayın ama. Şiddete ilk sizinki başvurmuş,karşıdaki çocuk daha güçlüymüş ki onun gösterdiği şiddet daha fazla olmuş. Bu da sizinkine ders olsun. Şiddetin dozunu seçme şansınız yok. İstediği şey yapılmadığında elalemin çocuğunu dövme hakkı da yok çocuğunuzun. Bizimkiler neden ilk adımda şiddet göstermiyor? Çünkü ona göre eğittim efendim. Siz de öyle yapsaydınız.
Edit:yazım yanlışları düzeltildi
Ne dediğiniz anlaşılmıyor daha,çocuğa da böyle konuşuyorsanız anlamaması normal.Ben cok onayladim ben buni savndm siz super annesnz asla sizin ki yanlis yapmaz proframli