Ogretmenin dogum oncesi ve sonrasi izni hakkinda yardim.

dileksem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
21
1
36
Kocaeli
Merhaba arkadaslar. Ben ogretmenim. Gebeligimin 32. haftasinda doktordan rapor alarak 2 hafta daha calistim. 34. haftada artik bana zor geldigi icin doktordan calisamaz raporu alip dogum oncesi izne ayrildim.

Sorularim sunlar;
1- 34. haftada aldigim raporu okul idaresine verdim. Milli Egitim Mudurlugune filan birsey vermedim. Bu acaba yeterli mi?
2- 34. haftada aldigim rapor 40. haftama kadar gecerli mi? Yoksa her iki haftada rapor goturmem gerekiyor mu?
3- 40. haftada dogum yaptigimda dogum sonrasi izni kullanmak icin okul idaresine hangi belgeleri goturmeliyim?

Bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim.

Merhaba arkadaslar. Ben ogretmenim. Gebeligimin 32. haftasinda doktordan rapor alarak 2 hafta daha calistim. 34. haftada artik bana zor geldigi icin doktordan calisamaz raporu alip dogum oncesi izne ayrildim.

Sorularim sunlar;
1- 34. haftada aldigim raporu okul idaresine verdim. Milli Egitim Mudurlugune filan birsey vermedim. Bu acaba yeterli mi?
2- 34. haftada aldigim rapor 40. haftama kadar gecerli mi? Yoksa her iki haftada rapor goturmem gerekiyor mu?
3- 40. haftada dogum yaptigimda dogum sonrasi izni kullanmak icin okul idaresine hangi belgeleri goturmeliyim?

Bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim.

raporu idareye vermen yeterli onlar miili eğitime üzt yazıyla gönderiyorlar. başka bişey yapmanıza gerek yok
rapor 40 haftaya kadar geçerli. 40. haftaya kadar gebelik olmazsa +2 hafta daha rapor alabiliyorsunuz.
doğum olduğu gün doktor doğum raporu veriyor. onu okula gönderiyorsunuz. fotokopisi 3 gün içinde( eğer çalıştığınız yerden farklı bir yerde doğum yapacaksanız) aslı 7 gün içinde idarede olmalı. başak bir evrak gerekmiyor.
allah sağlıkla kavuştursun yavrunuza.

Soruna cevap veremeyeceğim ama Benim bi de merak ettiğim bi şey daha var .Doğum iznine 32.haftada mı ayrılıyoruz yoksa
32.hafta bitince mi bilenlerden cevap lütfen.Bir de heyet raporu alınca maaştan bi kesinti oluyor mu arkadaşlar

rica ederim ne demek.
ben bitlisteydim doğum eskişehirde olacaktı. doktorla konuştum 31+5 te raporu verdi. 32nin başında alabiliyosunuz.

hmm teşekkürler arkadaşlar burdan alan arkadaşlar 32 bitince demişti de o yüzden kafam karışmıştı aydınlandım sayenizde tşkler :16:

aslında yasal olanı 32 bıtınce ama bnm doktorum da 31+ küsürde vermişti 2-3 gun sorun olmaz o kadar.

Back
X