- 2 Ocak 2015
- 6.438
- 15.471
- 448
Aynen, çok saçma.O kadr kisi icinde sizimi gormus
Bi sorunu olmali :)Aynen, çok saçma.
öğretmen normal değilMerhabalar.Çok üzüldüm ve sizlerle paylaşmak istedim.Bugün sabah okula gittiğimde bir öğretmenimizin dersi vardı.Derse girdik bir süre sonra bu öğretmen beni yanına çağırdı."Sen geçen hafta Cuma günü İstiklal Marşı'nı okumadın,gördüm" dedi.Kızdı bana.Ben de şaşırdım hatırlamıyorum bile.Şöyle bir düşündüm, ben İstiklal Marşı söylendiğinde kesinlikle dimdik kıpırdamadan dururum.Ha şöyle olur;toplulukta çok sesim çıksın istemem,utangaç bir insanım.Genelde böyle sesli söylenen şeylerde mırıldanırım.Ki geçen hafta hatırlamıyorum bile.Büyük ihtimalle mırıldanmışımdır yine;ya da içimden söylemişimdir, bilmiyorum.Ama eminim ki dimdik ve hiç kıpırmadan durdum.Her marşta öyle yaparım.Böyle konularda hassasım zaten.
Ben de dedim ki :"Hocam ben bilinçli olarak bir davranış sergilemedim.Bilakis ben böyle konularda çok hassasımdır."dedim durumu izah ettim.Özür de diledim.
Ve aradan birkaç ders geçti teneffüste arkadaşlarımla dolaşıyorduk.Bu öğretmen yanımıza geldi bizimle dersle ilgili bir konu hakkında konuşmaya başladı.Sonra bana çevirdi gözlerini,sen geçen İstiklal Marşı'nı okumamıştın,çok gıcık olmuştum sana ,dedi.Arkadaşlarımın yanında hem de.Bir şey değil beni yanlış biri olarak tanıyacaklar.Hayır niye bu kadar abarttı ki,özür de diledim.Canımı sıktı bu durum.Sizin görüşleriniz?
bence rehber öğretmenize şikayet edin hadini bilsinMerhabalar.Çok üzüldüm ve sizlerle paylaşmak istedim.Bugün sabah okula gittiğimde bir öğretmenimizin dersi vardı.Derse girdik bir süre sonra bu öğretmen beni yanına çağırdı."Sen geçen hafta Cuma günü İstiklal Marşı'nı okumadın,gördüm" dedi.Kızdı bana.Ben de şaşırdım hatırlamıyorum bile.Şöyle bir düşündüm, ben İstiklal Marşı söylendiğinde kesinlikle dimdik kıpırdamadan dururum.Ha şöyle olur;toplulukta çok sesim çıksın istemem,utangaç bir insanım.Genelde böyle sesli söylenen şeylerde mırıldanırım.Ki geçen hafta hatırlamıyorum bile.Büyük ihtimalle mırıldanmışımdır yine;ya da içimden söylemişimdir, bilmiyorum.Ama eminim ki dimdik ve hiç kıpırmadan durdum.Her marşta öyle yaparım.Böyle konularda hassasım zaten.
Ben de dedim ki :"Hocam ben bilinçli olarak bir davranış sergilemedim.Bilakis ben böyle konularda çok hassasımdır."dedim durumu izah ettim.Özür de diledim.
Ve aradan birkaç ders geçti teneffüste arkadaşlarımla dolaşıyorduk.Bu öğretmen yanımıza geldi bizimle dersle ilgili bir konu hakkında konuşmaya başladı.Sonra bana çevirdi gözlerini,sen geçen İstiklal Marşı'nı okumamıştın,çok gıcık olmuştum sana ,dedi.Arkadaşlarımın yanında hem de.Bir şey değil beni yanlış biri olarak tanıyacaklar.Hayır niye bu kadar abarttı ki,özür de diledim.Canımı sıktı bu durum.Sizin görüşleriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?