- 7 Mart 2013
- 6.717
- 20.088
- 548
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
4. sınıfta ne ergenliğiymiş ki o?Çocuğa saf demiş kendide kabul etti özür diledi.30 tane çocuk ergenliğe giriyorlar zorlaniyorum dedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4. sınıfta ne ergenliğiymiş ki o?Çocuğa saf demiş kendide kabul etti özür diledi.30 tane çocuk ergenliğe giriyorlar zorlaniyorum dedi
Bizim ilkokul öğretmenimiz bize adi pezevenkler derdi biz de gülerdik anne babamıza deyince de öğretmene gidip hesap sorma yoktu eskiden şimdikilerin çocuğuna geldi hadi bu küfür et4 e başladı oğlum.gecen sene çok iyi olan öğretmen 4. Sınıfta oğluma karşı değişti.okulun ilk 3. Günü çok konuştuğu için herkes beden eğitimine çıkarken sen cezamızın deyip çıkartmamış.daha 3.gün.cocuk okula yeni başladı.cocuk ağladı.arâdim.kendisinin bedene çıkmadığını falan söyledi.inanmadim.aradan 1 ay geçti bu sefer çocuğa öyle saf saf bakma demiş.aradim.ilk önce kabul etmedi sonrasında dedim ama sakın sakın durma anlamında dedim dedi.ozur diledi.cocugun iddiası herkes konuşsa da birşey demiyor bana bağırıyor.bu sefer de hakaret etti.
Açıkçası canım sıkkın.bu nasıl düzelir.sinifini değiştirsem bu sene son senesi.sikayet etsem herşey daha kötü olacak.kadin başarı belgesi almış.bu kadını tutarlar.acayip kafam takılıyor.bunlar bilinçaltında kalır diye korkuyorum
AHahahah evettt ya. Çok da tatlı ortamlardı. Hala ziyaret ederiz hocalarımızı hepsi çok iyi insanlardı. Sınıf muhabbetlerinin tadı böyle çıkıyor zaten. anlatır anlatır güleriz hep.Bizim ilkokul öğretmenimiz bize adi pezevenkler derdi biz de gülerdik anne babamıza deyince de öğretmene gidip hesap sorma yoktu eskiden şimdikilerin çocuğuna geldi hadi bu küfür et![]()
Ne biliyim ergenlik deyip duruyor.cocuklar buyudule4 hareketlendiler onu mu demek ister4. sınıfta ne ergenliğiymiş ki o?![]()
Bundan mı travma oldunuzAyni şeyleri yaşadım ve çok travmatikti
Şimdilerde, komikse biz de gülelim bile diyemez öğretmen,derse çocukta travma olur bir daha gülemez falanHiç mi öğrencilik yaşamadınız anlamıyorum ki. Sınıf ortamı için gayet normal muhabbetler bunlar. Hatta öğretmen geyikleri vardır "komikse söyle de biz de gülelim" "kendini de unutsaydın" vs vs.
Öğretmen öğrencisine x bey soruyu cevaplar mısınız lütfen demez yani. Stabil bir sınıf öğretmeni canlandı kafamda.
Bedene çıkmama cezası da normal. Bizim zamanımızda tek ayak cezası falan da olurdu. Ne yapmış da bir tek o çıkamamış? Hiç kural koymadan, yaptırım uygulamadan ilkokulda ders işleyemezsiniz zaten.
Evet kızanlardan biriyim. Saf saf bakma diyen bir öğretmen. Sınıfta arkadaşlarının içinde çocuğa hakaret edemez. Saf saf baksa bile nasıl ne şekilde uyaracağını bilmeli onun eğitimini alıyorlar ya çünküBiraz abartmamış mısınız? Yani şimdi bana kızanlar olacaktır ama saf saf bakmışsa saf saf bakma denir ne denir ki başka? Soru sormuştur cevap alamamıştır. Konuşma cezası da gayet normal. Çocuğunuzu hatalarının sonuçsuz kaldığı bir baloncukta mi yetiştiriyorsunuz anlamadım? Yarın öbür gün daha neler duyacak insanlardan.
Aynen öyle. Kendi çocuğunda travma olmasın da geriye kalan tüm öğrenciler ve öğretmene ne oluyorsa olsun devri.Şimdilerde, komikse biz de gülelim bile diyemez öğretmen,derse çocukta travma olur bir daha gülemez falan,annesi de öğretmenle çağır çağır kavga eder ve şikayet eder i,artık böyle trajikomik
4 e başladı oğlum.gecen sene çok iyi olan öğretmen 4. Sınıfta oğluma karşı değişti.okulun ilk 3. Günü çok konuştuğu için herkes beden eğitimine çıkarken sen cezamızın deyip çıkartmamış.daha 3.gün.cocuk okula yeni başladı.cocuk ağladı.arâdim.kendisinin bedene çıkmadığını falan söyledi.inanmadim.aradan 1 ay geçti bu sefer çocuğa öyle saf saf bakma demiş.aradim.ilk önce kabul etmedi sonrasında dedim ama sakın sakın durma anlamında dedim dedi.ozur diledi.cocugun iddiası herkes konuşsa da birşey demiyor bana bağırıyor.bu sefer de hakaret etti.
Açıkçası canım sıkkın.bu nasıl düzelir.sinifini değiştirsem bu sene son senesi.sikayet etsem herşey daha kötü olacak.kadin başarı belgesi almış.bu kadını tutarlar.acayip kafam takılıyor.bunlar bilinçaltında kalır diye korkuyorum
Burda dövme de yok hakaret de yok abartmayın.Bilinçaltında kalıyor. 3. Sınıfta iki basamaklı çarpma işlemini tahtaya kaldırdı yapamadım yanındaki herkes yaptı yerine geçti ben yapamadım beni yerime oturtmak yerine bekletti bekletti surekli. En son bana hakaretler edip öyle bir tokat attı ki. 9 yaşındaki çocuk yerin dibine girdi. Bugün 30 yaşındayım ne ona karşı nefretim geçti ne affettim onu. Keşke yolda görsem bana böyle yapmistiniz diye bir tokat geçirmek isterim suratına cidden öyle içime oturdu o tokadı.Sinifini değiştirin yada okulunu çok net söylüyorum bunu.
4. Sınıfta ergenlik mi? Bizim zamanımızda 8. Sınıfta ergenliğe girerdi erkekler![]()
Kaç kere şerefsizler diye bağırdı kafamızda ama hiç zorumuza gitmezdi ya deli gibi gülerdik tenefüsteAHahahah evettt ya. Çok da tatlı ortamlardı. Hala ziyaret ederiz hocalarımızı hepsi çok iyi insanlardı. Sınıf muhabbetlerinin tadı böyle çıkıyor zaten. anlatır anlatır güleriz hep.
Hele o bağırırken yüz ifadeleri şekilden şekle girerdi çok komik olurduKaç kere şerefsizler diye bağırdı kafamızda ama hiç zorumuza gitmezdi ya deli gibi gülerdik tenefüste![]()
Saf saf bakma dedi diye öğretmenden özür dilettirirp hala tatmin olmayan veliler olduğu sürece böyle devam eder biz azmi tebeşir yedik ya ogretmenlerden eskiden bir korku saygı olurduHele o bağırırken yüz ifadeleri şekilden şekle girerdi çok komik olurduyeni nesil çok sıkıcı