Doğuma Hazırlık Öğretmenler anketi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mihmandariye

sabır&dua&şükür
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
1.647
1.165
333
Öğretmenler sınıfta en
1.yaramaz
2.çalışkan
3.uslu
4.sessiz,içe dönük
Hangi isimlerdir?

Siz ne tavsiye edersiniz

Oncelikle bu ozellikler isimler arasinda kesinlikle degiskenlik gosteriyor ,örneğin bir sinifta ibrahim sessiz kibar efendi iken diger siniftaki ibrahim zıpır geveze hiperaktif... isimlerin popilerligi var bazi siniflarda farkli isimler daha popiler oluyor.
Kişisel ozelliklere gore farkediyor net birsey soylemek yanlis olur benim kanaatim mesela durular sirin neseli guler yuzlu oluyor adalar akilli bidik oluyor bu ogretmenin algisina gorede degisir. Ben genellik sunu dusunuyorum bolgeye gore karakter ve isimleri temsil eden cocuklar degisiyor bir suru etmen var yani aile cevre okul, bu nedenle bunu dusunerek isim koymak uygun olmaz.

Bir öğretmen olarak bazı isimler beni çok şaşırtıyor ve gerçekten bazı isimlerde istisna bile olmuyor çok etkiliyor. Melis lerin hepsi güzel,naif ve kibar, efe ler çok hareketli ve yaramaz. Yusuf lar da hem hareketli hem de çok uyanık oluyorlar. Iki isimli çocuklar da genellikle yasitlarina göre bir olgunluk oluyor , bir isim klasik ve ağırsa. Benim gözlemlerim bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…