Yani ne diyeyim!Allah aşkına öğretmenlikle ilgili , okulla ilgili konuları açmayın lütfen bu foruma.öğretmenlik mesleğinin dinamiği diğer tüm mesleklerden farklıdır.her okulun bile kendi içinde kurum kültürü ,okul kültürü farklıdır.bizim meslekle ilgili konu açıldıgında bilen bilmeyen herkes öğretmenler hakkında ileri geri konuşma hakkına sahip oluyor.Bir meslektaşımın buna sebebiyet veren konular açmasına üzülüyorum.
Şiddete uğrayan,tehdit edilen; bazen veli- idare- üst amirler tarafından baskılara maruz kalan ama yine de her şeye rağmen öğrencilerine her daim yol gösterici olan sırf kendilerine özel bir günde Içkili mekana gittiler diye, bu forumda mesleğin kutsallıgını ihlal eden, resmi ortamı bozan, ahlaksız , düşüncesiz ilan edilen meslektaşlarım adına çok üzüldüm.
konu sahibi bu tür etkinlikler de tek tek gel gel denmez.beni davet etmediler demişsiniz ya.bir kaç restoran adı ortaya atılır onun yemeği iyi bunun servisi iyi derken bir mekan belirlenir.sonra da çogunluk için tamam mı denir.rezervasyon için bir kağıt gezer gelmek isteyen kaç kişi gelecekse adını yazar.
Ben de alkol kullanmıyorum.Ama bu tür etkinliklere katılırım her zaman.Alkol alınmayan yere de gidildigi oldu,alınan da.Size uymamış gitmemişsiniz.bu kadar rahatsız olacaksanız gitseydiniz.yetmemiş gidenleri ayıplamış üstüne de buraya konu açmışsınız.Bir de müdüre şikayet edip komik duruma düşmeyin.
Hayır oruç da tutuyorum yanlıß anlasılmasın ramazan aylarında da okulda iftar yemekleri düzenlenir.ona oruç tutmayan arkadaşlar da katılır bazen.e bize uymuyor demediler hiç