• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenler Günü

Ne güzel şeyler yazmışsınız, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Lisede bir branş öğretmeni olmam tabii etkilidir bu durumda. Önceki yıllarda mezun olan öğrencilerimden güzel mesajlar aldım. İnsan şimdi de bekliyor ama biraz zamana ihtiyaç var galiba

Değerinizi mutlaka sonra anmarkar. Benim de lisede inanılmaz öğreten bir geometri öğretmenim vardı, yıllar geçti kadını hala anarım. Olduğum yeri kesinlikle ona borçluyum çok yaşasın🤗

Aynı dertten uyuyamadım şuanda.
Bende lisede öğretmenim. öğrencilerimi çok severim. Maddi manevi ihtiyaçları olsa ilgilenirim. Arada birşeyler ısmarlarım. onları ders konusunda gelecek konusunda yüreklendirim ama öğretmenler günümü kutlamadılar bile. O kadar üzüldüm ki.

O kadar kayıtsızlar ki. Anlamak çok zor.
Nerde yanlış yapıyorum bilemiyorum.
Hiç üzülmeyin değerli öğretmenim gününüz kutlu olsun.

Siz, Eğitim neferi olarak elinizden geleni yapmaya devam edin.

Sizin kıymetiniz o iki kelime ile ölçülmez. Çevre, Aile çok önemli Faktörler bunu göz önünde bulundurun.

Sanırım 2016 yılıydi Ögretmenler Gününde okulda nöbetciydim .Lisede branş ögretmeniyim bende bu arada.O gün Ögretmenler Odasina çiçekler geldi gitti biseyler oldu vesaire sadece siniflara girdigimde kutladilar .Bir dal çiçek bile almadim.Aksam giderken cok kötü hissettigimi hatırliyorum cikista cicek görmek istememistim.Ama o sadece o yil öyle kaldı. O günün dinamigi de oydu demek ki.Bir daha yasamadim öyle bir ögretmenler günü ama unutmadim da hazırlikliyim yine yasayabilirim.Ögrenciler o yaslarda benmerkezli oluyor.Aralarindan bazilari düşunebiliyor bazısi düsünmüyor .Sevmediginden degil bu ergenlik dönemindeler.Siz de az cok bilirsiniz.Biz isimizi iyi yapalim da.İcimiz rahat olsun gerisi boş.

Yıllardır öğretmenim ve ilk kez bu yıl kendimi çok değersiz, yetersiz hissettim. Her öğretmenler gününde kucağım dolup taşmasa da beni düşünüp hediye getiren öğrencilerim olurdu. Yeni bi okuldayım ve sanki görünmezim. Ne çok istemiştim atanmayı... Kalbim kırık. Amaç hediye almak değil elbet. İnsan düşünülmek istiyor. Şimdiye kadar hep işimi iyi yaptığım, çok emek verdiğimle ilgili yorumlar duydum. Ama bütün bunlar öğrenciye geçmiyor sanki. Ders anlatmayan, bol keseden not verip öğrenciyi sıkmayanlara bakıyorum ne kadar kıymetliler... Yapım gereği soğuk bir tipim. Keşke daha sıcakkanlı ve sevecen olabilseydim...
Günü geçin öğretmene saygı-değer verme kalmadı kii.
Bakanlık bu kadar üstüne giderken halk neden önemsesin. Boş verin bir daha ki sene giyinin süslenin kendinize bir çiçek alın, beklenti her zaman üzer.

Ben de lisede branş öğretmeniyim. Sınıf rehber öğretmenliğim de yok. Sadece bir öğrencimden küçük bir hediye aldım. Ama pek çok öğrencim sözlü olarak kutladı günümü. Asıl kıymetli olan her yıl atlamadan kutlayan ,mezun öğrencilerimden gelen çok içten telefon ve mesajlardı. Genelde kıymetimiz ilerde anlaşılıyor. Ergenler böyle şeyleri pek önemsemiyor, klişe buluyorlar hatta. Kafaya takacak bir şey değil hocam.

Ben hiçbir özel güne çok anlam yüklemiyorum. Aslında tabi saygı duyuyorum ama bir tarafı mutlu ederken bir tarafa burukluk yaşatabilen günler gibi. Mesela annem babam hayatta olmadığı için bayramlar da hiç hoş gelmiyor bana. Siz öğretmen bakış açısıyla bakıyorsunuz. Bir de çocuklar arasında hediye yarıştıran veliler veya çocuklar.. Size de çok anlam yüklememenizi öneririm, üzülmeyin 🌸

Bu durumu yaşayan epey kişi var sanırım. İnsan üzülüyor. 12 yıldır bu işi yapıyorum, emek verdikçe insan güzel şeyler bekliyor
Ben aerıkn
Bu durumu yaşayan epey kişi var sanırım. İnsan üzülüyor. 12 yıldır bu işi yapıyorum, emek verdikçe insan güzel şeyler bekliyor
Ben artık iş diye bakıyorum. İşimi doğru düzgün yapıyorum.Ama atıyorum yarın ben de mezuniyete katılmam, mezuniyet yemeğine katılmam. Extra seylerde yer almam

Back
X