- 1 Mart 2010
- 45.257
- 115.531
- 1.123
- Konu Sahibi mazosistin_mutlulugu
-
Aksine ihtiyac var ihtiyaci ucretli ogretmenlerle karsiliyorlar. lise mezunu halk egitimde ogretmen oluyor. Iibf mezunu devlet okulunda ozel egitim ogretmeni olabiliyor. Bu yuzden kadro da acmiyorlar. Ogretmenligin degeri yok olsa ucretli diye bir kavram olmazdiNeye ihtiyaç varsa o kiymetli olur. Ihtiyacin uzerinde mezun veriliyor ama hepsine ayrilacak kadro olmayinca durum bu. Benim kuzenim de ogretmen 8 senedir evde.
X işini yapabilen 500 kişi mi kiymetli olur yoksa Y işini yapabilen 10 kişi mi?
Nerede açık veya ihtiyac duyulan varsa onlar tabi ki yerleşir.
Ayrilirdim ordan hata sizde insanogluna iyilik yapilmaz bu devirde ya tavrini koy hayir ben suan ogretmenlik gorevimi yerine getirmek istiyorum de baska islerede yardm etme baktin gelmiyolar dedigine birakMerhaba arkadaşlar ben 22 yaşında okulunu yeni bitirmiş bir ozel eğitim öğretmeniyim iyi bir okuldan iyi bir dereceyle mezun oldum henüz atanamadiğim için özel sektorde çalışıyorum. Üniversite zamanında okul ziyaretlerimiz olurdu, ziyaret ettiğimiz öğrencilerden birinin velisi okul bitince atamam gelene kadar eve özel öğretmen olarak gelmemi teklif etti kabul ettim. Yaklasik 4 aydır çalışıyorum çocugun annesi ev hanımı, doktor eşi. Eğitim verdiğim ogrenci haftada iki gün rehabilitasyon merkezine gidiyor o zamanları izin günü olarak kullanmam konusunda anlasmistik şimdi ise çocuğun annesi haftada bir gün izin günü kullanmami diğer günde eve temizliğe gelmemi istedi. Ben bazen çocuk uyurken vs içimden geldiği için ev islerinde, akşam yemeginde yardım ederdim bunda da hicbir sorun görmedim yeri gelir iş bulamazsam temizlikte yapabilirim hepimiz yapabiliriz belki ama iyi niyetimden faydalanıp anlaşmadiğimiz bir konuda benden böyle bir şey istemesi çok agrima gitti eğitim verdigim ogrenciyi de çok seviyorum kardesim gibi oldu yerimde olsanız ne yapardınız?
Eğer temizlik mesleği işinde çalışmak isteseydim bu öğretmenliği öğrenmezdim siz bence kendinize temizlikçi tutun diye açık net lütfen konuşunMerhaba arkadaşlar ben 22 yaşında okulunu yeni bitirmiş bir ozel eğitim öğretmeniyim iyi bir okuldan iyi bir dereceyle mezun oldum henüz atanamadiğim için özel sektorde çalışıyorum. Üniversite zamanında okul ziyaretlerimiz olurdu, ziyaret ettiğimiz öğrencilerden birinin velisi okul bitince atamam gelene kadar eve özel öğretmen olarak gelmemi teklif etti kabul ettim. Yaklasik 4 aydır çalışıyorum çocugun annesi ev hanımı, doktor eşi. Eğitim verdiğim ogrenci haftada iki gün rehabilitasyon merkezine gidiyor o zamanları izin günü olarak kullanmam konusunda anlasmistik şimdi ise çocuğun annesi haftada bir gün izin günü kullanmami diğer günde eve temizliğe gelmemi istedi. Ben bazen çocuk uyurken vs içimden geldiği için ev islerinde, akşam yemeginde yardım ederdim bunda da hicbir sorun görmedim yeri gelir iş bulamazsam temizlikte yapabilirim hepimiz yapabiliriz belki ama iyi niyetimden faydalanıp anlaşmadiğimiz bir konuda benden böyle bir şey istemesi çok agrima gitti eğitim verdigim ogrenciyi de çok seviyorum kardesim gibi oldu yerimde olsanız ne yapardınız?
öyle değil be kuzumNeye ihtiyaç varsa o kiymetli olur. Ihtiyacin uzerinde mezun veriliyor ama hepsine ayrilacak kadro olmayinca durum bu. Benim kuzenim de ogretmen 8 senedir evde.
X işini yapabilen 500 kişi mi kiymetli olur yoksa Y işini yapabilen 10 kişi mi?
Nerede açık veya ihtiyac duyulan varsa onlar tabi ki yerleşir.
Siz benim iyi niyetimi yanlış anlamışsınız de çek git. Kalacaksan da bir daha tek bir bardak bile kaldırıp koyma. Hayır çocuğunun öğretmeni niye temizlik yapsın. Hangi kafayla bunu düşündüyse .Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşında okulunu yeni bitirmiş bir ozel eğitim öğretmeniyim iyi bir okuldan iyi bir dereceyle mezun oldum henüz atanamadiğim için özel sektorde çalışıyorum. Üniversite zamanında okul ziyaretlerimiz olurdu, ziyaret ettiğimiz öğrencilerden birinin velisi okul bitince atamam gelene kadar eve özel öğretmen olarak gelmemi teklif etti kabul ettim. Yaklasik 4 aydır çalışıyorum çocugun annesi ev hanımı, doktor eşi. Eğitim verdiğim ogrenci haftada iki gün rehabilitasyon merkezine gidiyor o zamanları izin günü olarak kullanmam konusunda anlasmistik şimdi ise çocuğun annesi haftada bir gün izin günü kullanmami diğer günde eve temizliğe gelmemi istedi. Ben bazen çocuk uyurken vs içimden geldiği için ev islerinde, akşam yemeginde yardım ederdim bunda da hicbir sorun görmedim yeri gelir iş bulamazsam temizlikte yapabilirim hepimiz yapabiliriz belki ama iyi niyetimden faydalanıp anlaşmadiğimiz bir konuda benden böyle bir şey istemesi çok agrima gitti eğitim verdigim ogrenciyi de çok seviyorum kardesim gibi oldu yerimde olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?