- Konu Sahibi mermaid2608
Bizim okulda mı böyle bilmiyorum ama inanın 4 ayda okuldan soğudum. Pandemide öğrencilerin kontrolsüz kalması da etkili tabii.Ortaokuldayım ve her hafta okula çocuk polis geliyor. Geçen hafta kızlar birbirinin iç çamaşırını indirmiş, erkekler video çekmiş. instagramda grup kurmuşlar. Aman Allahım küfürler. Sınıftaki en akıllı uslu kızın ettiği küfürleri okuyunca inanamadım. Bugün erkek erkeğe öpüşen 7.siniflar. Çocuklarına toz kondurmayan veliler.Kız öğrenci anne ben açtım hesabı, ben yazdım diyor kadın hala okul müdürünün üzerine yürüyüp size hesabını soracagim diye tehdit ediyor. 5. Sınıf erkek öğrenci diğer öğrencinin özel bölgelerine kalem sokuyor, babası okula gelmiş müdür yardımcısına olmuş lan diyor. Meslekten soğudum ve öğrencileri hiç de masum göremiyorum artık.
Çocuk psikolojisi diye diye koca bir nesli mahvettiler
Daha kötülerini de görüyorum sokağımda iki tane okul var ve iyi bir semtteyiz
Çocuğun hiç bir yaptığına ses çıkarmazsan, sınırsız özgürlük verirsen, benim çocuğuma kimse bir şey diyemezzzzz bik bik yaparsan işte böyle çocuklar çıkıyor ortaya. Öğretmeni veliye paspas edersen, eğitimin içini boşaltırsan , bu çocuklara hiç bir yerden disiplin vermezsen ne olacaktı ki sonuç.
Parkta köpeğe tecavüz etmeye çalışan 12 ve 15 yaşlarında iki çocuğu karakola aldırdım, çokta üzüldüm hem hayvan için hem çocuklar için, ebeveynleri çağrıldı karakola babalar mahçup adamlar kafalarını kaldıramıyor anneleri carlıyor ne olmuşmuşta çocukmuş bunlarda , çocuklarınıza bir yardım aldırmanız lazım bu durum normal mi dedim kadının verdiği cevabı ömrümce unutmayacağım, köylerde herifler eşekle öğreniyor suç olmuyor da benim oğlum yapınca mı suç dedi ....
Bu kadınlar varoş tabir edilen semtlerden değil karakola lüks arabalarıyla geldiler, biz bilmem kimin tanıdığıyız diye girdiler biri bana kartını uzattı özel bir şirkette müdürmüş, bu ülkede her şey kokuşmuş durumda maalesef. Liseliler okuldan çıkıp az ilerdeki parkta takılıyor bana küfürbaz derler ben onların ettiği küfrün onda birini edemem. Küçücük kızlar kart kart heriflerin arabalarına binip binip gidiyor bunlar 15 yaşında ya var ya yok. Okul idaresi neler yaptı o sokağa kaç kez polis geldi neler oldu sonuç ne oldu veliler toplanıp müdürü dövdüler. Bu benim çocuğuma kimse karışamaz furyası geçmeden, travma fasaryası bitmeden, ana babaların çocuğum prens/prenses modu kapanmadan bu işler düzelmez. İnternet çocuklardan önce yetişkinleri bozdu onların çocukları da bu kadar oluyor işte...