- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi pembekalpp
Hocam merhaba:)
Nerede görev yapıyorsunuz merak ettim:)
Merhaba Hocam

Nasılsın

Bitlis'te doğu hizmetimi yapmaktayım ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hocam merhaba:)
Nerede görev yapıyorsunuz merak ettim:)
Merhaba Hocam
Nasılsın
Bitlis'te doğu hizmetimi yapmaktayım ben![]()
kızlarrrrrrrrrr
özel eğitim merkezinde işe başladım.
atanamadım zaten atanma işini seneye ertelemiştim.
mesleğim açısından bu işin bana çok şey katacağını düşünüyorum.
öğrencilerim çok sevimli.
onlarla vakit geçirip onlara yardımcı olabilmek, birşeyler öğretmek o kadar mutlu ediyor ki beni
inşallah güzel bir yıl geçiririm.
90 km şartı geçen sene de vardı. yani ilçe, bu 90 km içindeyse tercih edebiliyorduk.Bu sene sadece eşinin bulunduğu ilçeyi tercih edebiliyorsun. Bende bekar olsaydım kesinlikle geçmezdim.Buna tüm kalbimle hayır derdim ama geri de bıraktığım bir eşim ve yeni sayılan bir evliliğim var. Eşimin psikolojisi çok bozuk.. her hafta sonu o kadar yolu gelmek inanın ölüm gibi geliyor bi noktadan sonra haftasonları hep yollarda geçiyor geçen sene çok rahatsızlandım bir hafta yatak döşek yattım çünkü vücutta bir noktaya kadar dayanabiliyor sonra o da iflas ediyor. Eeee bunun bir de çocuklu olduğunu düşünelim...Şu an 28 yaşındayım ve bebiş istiyoruz görev yaptığım yer ilçe merkeze 40 km uzaklıkta birleştirilmiş bir mezra okulu. Köyde pek kimse bulunmaz urfa olduğu için kuyu neredeyse ev oradadır.Benim bebiş olursa orada nasıl bakacağım tek başıma.bunun hastalığı olacak sağlığı olacak...Hııı diyebilirsiniz bebek işini erteleyin... Bende oradan bir 5-6 sene çıkabilieceğimi düşünmüyorum.. 6 sene demek benim 34 yaşında olmam demek. Şimdiye kadar hep eşimle bir şeyleri erteleyerek yaşadık. görüşme söz nişan evlenme 6 yıl sürdü. ve akşam düşündüm eşim benden daha fazla sıkıntı yaşadı. KPSS denen bir sınavı kazanmam için beni bekledi kazandığım gün çocuklar gibi oturdu ağladı.Şimdi eşimin psikolojisi bozuk. Adam eve gelmek istemiyorum diyor sen yokken diyor.perşembe gecesi açtı resmen ağladı.normalde bu haftasonu gelmeyecektim..ama dayanamayıp geldim.Şimdi değiştirmek mi değiştirmemek mi?
NOT: Bu arada Maraş'ta o kadar fazla norm fazlası var ki değil 5-6 sene 10 seneye bile gelemem. gelsem bile yine eşimden uzak bir köye verecekler. ve 3 sene de oradaki kahrı çekeceğim...
İyiyim çok şükür:)
Allah yardımcınız olsun...
Köyde misiniz peki il merkezinde mi nasıl çok zorlanıyor musunuz?
Sağ ol canım, ilçe merkezdeyim bulunduğum yer doğu görevi için çok iyi ve rahat çok şükür.
Pek çok arkadaşım da böyle diyor.
Batıdaki imkanlar yok tabi ama güvenli, rahat çok şükür.
kızlarrrrrrrrrr
özel eğitim merkezinde işe başladım.
atanamadım zaten atanma işini seneye ertelemiştim.
mesleğim açısından bu işin bana çok şey katacağını düşünüyorum.
öğrencilerim çok sevimli.
onlarla vakit geçirip onlara yardımcı olabilmek, birşeyler öğretmek o kadar mutlu ediyor ki beni
inşallah güzel bir yıl geçiririm.
Anladım hocam sevindim sizin adınıza...
Sağ olun, inşallah siz de atanırsınız beklemeden.
kızlar ozel okulda ogretmenlk ıcın fıyat devletle aynı mı?