öğretmenlik okuyan ya da öğretmen kızlar buyrun sohbete

kızlarrrrrrrrrr:52:

özel eğitim merkezinde işe başladım.
atanamadım zaten atanma işini seneye ertelemiştim.
mesleğim açısından bu işin bana çok şey katacağını düşünüyorum.
öğrencilerim çok sevimli.
onlarla vakit geçirip onlara yardımcı olabilmek, birşeyler öğretmek o kadar mutlu ediyor ki beni:34:
inşallah güzel bir yıl geçiririm.

onlarla vakit geçirip onlara yardımcı olabilmek, birşeyler öğretmek o kadar mutlu ediyor ki beni:34:

hayırlı olsun hocam :)
branş neydi?
ben de atanamadım henüz,özelde başladım.bakalım umarım başladığı gibi güzel devam eder :34:

90 km şartı geçen sene de vardı. yani ilçe, bu 90 km içindeyse tercih edebiliyorduk.Bu sene sadece eşinin bulunduğu ilçeyi tercih edebiliyorsun. Bende bekar olsaydım kesinlikle geçmezdim.Buna tüm kalbimle hayır derdim ama geri de bıraktığım bir eşim ve yeni sayılan bir evliliğim var. Eşimin psikolojisi çok bozuk.. her hafta sonu o kadar yolu gelmek inanın ölüm gibi geliyor bi noktadan sonra haftasonları hep yollarda geçiyor geçen sene çok rahatsızlandım bir hafta yatak döşek yattım çünkü vücutta bir noktaya kadar dayanabiliyor sonra o da iflas ediyor. Eeee bunun bir de çocuklu olduğunu düşünelim...Şu an 28 yaşındayım ve bebiş istiyoruz görev yaptığım yer ilçe merkeze 40 km uzaklıkta birleştirilmiş bir mezra okulu. Köyde pek kimse bulunmaz urfa olduğu için kuyu neredeyse ev oradadır.Benim bebiş olursa orada nasıl bakacağım tek başıma.bunun hastalığı olacak sağlığı olacak...Hııı diyebilirsiniz bebek işini erteleyin... Bende oradan bir 5-6 sene çıkabilieceğimi düşünmüyorum.. 6 sene demek benim 34 yaşında olmam demek. Şimdiye kadar hep eşimle bir şeyleri erteleyerek yaşadık. görüşme söz nişan evlenme 6 yıl sürdü. ve akşam düşündüm eşim benden daha fazla sıkıntı yaşadı. KPSS denen bir sınavı kazanmam için beni bekledi kazandığım gün çocuklar gibi oturdu ağladı.Şimdi eşimin psikolojisi bozuk. Adam eve gelmek istemiyorum diyor sen yokken diyor.perşembe gecesi açtı resmen ağladı.normalde bu haftasonu gelmeyecektim..ama dayanamayıp geldim.Şimdi değiştirmek mi değiştirmemek mi?

NOT: Bu arada Maraş'ta o kadar fazla norm fazlası var ki değil 5-6 sene 10 seneye bile gelemem. gelsem bile yine eşimden uzak bir köye verecekler. ve 3 sene de oradaki kahrı çekeceğim...

Serapcım ne kadar zor olsa da sen gönlünü ferah tut, Allah bir kapıyı kaparsa, ummadığın yerden başka kapı açarmış. şu an herşey çok kötü görünüyor, gecenin en zifiri karanlığı gibi, yakında tan ağaracaktır. Senin gibi mağdur olan tüm meslektaşlarımın ahı yerde kalmayacak ben inanıyorum. sen hiçbirşeyi erteleme herşeyi oluruna bırak ve Allah'a havale et, o senin için en güzelini zaten düşünüyordur, sadece sabır canım. çok zor biliyorum ama asla olumsuz düşünme. başvuru yapmışsın hayırlısı olsun, merakla sonucu bekliyoruz...

İyiyim çok şükür:)
Allah yardımcınız olsun...
Köyde misiniz peki il merkezinde mi nasıl çok zorlanıyor musunuz?

Sağ ol canım, ilçe merkezdeyim bulunduğum yer doğu görevi için çok iyi ve rahat çok şükür.
Pek çok arkadaşım da böyle diyor.
Batıdaki imkanlar yok tabi ama güvenli, rahat çok şükür.

Merhaba, hayırlı olsun. Özel eğitim sektörü zordur, hangi şehirde hangi okulda olduğunuzu sormamda bir sakınca yoktur umarım?

kızlar ozel okulda ogretmenlk ıcın fıyat devletle aynı mı?

Merhabalar ben de İngilizce öğretmenliği okuyorum. Şu anda tek derdim derslerim ama yavaştan atanma heyecanı sardı. Önümüzdeki sene mezun olcam şimdiden başladım KPSS çalışmaya. Çok çalışmam gerek çookkk:)

Merhaba ben de sınıf öğretmenliği 1.sınıfım :)
Ben de ilerde kolajlerde çalışmak istiyorum bazı kolejler gerçekten adamakıllı para veriyorlar
Tabi dört sene sonra ne olur bilelem

Back
X