- 10 Eylül 2009
- 4.410
- 822
- 688
- Konu Sahibi pembekalpp
Ben bunun biraz kişilikle alakalı olduğunu düşünüyorum ben mesaela öğretmenlikten daha kolay diye geçmedim Anadolu lisesinde çalışıyordum ve hem öğretmen hem öğrenci ortamından gayet memnundum. Ama kişilik olarak sanki daha böyle bir ofis çalışanı olmak bana uygun gibi geldi. Tatil olayı evet sınırlı ancak 20-30 gün izin kullanabiliyoruz ama zaten tatile çıkınca da bir süre sonra sıkılıyoruz. Ama öğretmenlik yaparken zırt pırt izin alınmaz ama idareci olunca 1 saat işim var deyip diğer arkadaşlar idare edebiliyorlar o rahatlığı var. Ben bizim kurumdan dolayı odamdan maalesef ayrılamıyorum çünkü dediğim gibi hep vatandaş hep kurslarla ilgili olduğu için kimin ne zaman geleceği belli olmuyor bu yüzden de öğretmenler odası muhabbetlerini de özlememiş değilim.
Ayrıca 7 yıl boyunca şunu gördüm (biz 5 müdür yardımcısı ve 1 müdür bir tek ben bayanım şuanda daha önceki müdürümüz de bayandı rotasyondan gitti) biz bayanlar işimizde biraz daha pirpirikliyiz, daha detaycıyız ve erkeklere nazaran biraz daha geniş düşünebiliyoruz. Tabii her erkek idareci için geçerli değil bu yazdığım. Şuanki erkek müdür yardımcılarından biri benden daha tertipli düzenli:))
Yapılmayacak diye bir şey yok yemeği yarım saat sonra yiyoruz, evi çocuklarla ve eşimle yeri geldiğinde birlikte topluyoruz, yeri geldiğinde toplamadan yatıyoruz:)) ama okula giderken artık daha rahat gidiyorum. Önemli olan yapabilir miyim? diye düşünmekten ziyade istiyor muyum? sorusu. Her insanın öncelikleri vardır. Avantaj-Dezavantaj listelemenizi yapın içinizdeki sese de artı 5 puan vererek kararınızı verin. Hakkınızda hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
katılıyorum size, benim kişiliğim de aynı sizin gibi. idarenin bana daha uygun olduğunu düşünüyorum. 3. yılımı doldurmayı bekliyorum. hayırlısı olur inşallah :) teşekkürler bilgiler için