öğretmenlik soruşturmasında bu sıkıntı olur mu?

selly64

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
527
276
53
merhaba herkese, ben üniversite 2.sınıf öğrencisiyim. merak ettiğim bir konu var. geçen arkadaşlarımdan birisi öğretmenlerin atanmadan önce sosyal medyalarının incelendiğini söyledi. benim taa 12 yaşındayken açmış olduğum saçma bir ask.fm hesabım var. adımı yazdığımda direkt o hesap çıkıyor.
daha da utandığım yanı o zamanki hoşlandığım çocukla alakalı şeyler yazmışım, çocuğun baş harfini adımın yanına yazmışım kalpler koymuşum falan. allahım..utanç verici ama asla silinmiyor yani.
fotoğrafım falan da var. sizce bu sıkıntı olabilir mi?

Devlet memuru olmaya layık değilsin deyip üstünü çizerler hiçbir şey olmaz merak etme.
ay valla çok komik geldi bana da ama korktum ya, öğrencilere kötü örnek olabileceğimi falan düşünürler belki diyeceğim ama saçma sapan cevaplardan ergen yazılardan başka bir şey de yok yani

Soruşturma açısından sorun olmaz ama öğrencilerimize bu durumun malzeme olması açısından sorun olur.
valla onu naparım bilmiyorum, o zamana kadar belki hesap gider belki. bi ara adımı arattığımda gözükmüyodu sonra tekrar çıkmaya başladı.

Yavrum sen atanacak puanı al da bunlar kusur kalsın. Ayrıca 12 yaşında yaptığın şeyi falan önüne getirmezler. Teröre mi bulaştın sanki
Çocukça şeyler bunlar. Ve daha 2. Siniftasin
haklısınız yaa, çok küçükmüşüm yani neden hala o hesap çıkıyor kafayı yicem. bunla barışmaya çalışıyorum ama bugün bakarken tekrar altta kaç bin görüntülenme olduğu yazıyordu, ve bu yaklaşık 10 yıl içerisinde nerdeyse 300k kadar görüntülenmiş. hayır içeriğinde de bişey yok ergen ergen yazılar sadece.

Onlara bakmazlar merak etmeyin. İlla rahatsizsaniz inst ulaşım hesaba erismeye çalışın ve hesabı kapatın. Hatta hesabı spam olarak şikayet edin onlar kapatsin
denedim cogu seyi ama olmuyor ya

Sosyal medyahesabinda bakilan seyler hukumete sallayan yazılar yazip yazmadiginizdir . Iciniz rahat olsun.

Aynen öyle.
Hükümeti şakşakladın mı şakşaklamadın mı ona bakıyorlar.
Öyle sevgili işleriyle falan ilgilenmiyorlar.

Her atamada aşağı yukarı 15-20 bin kişi atanıyor. Mülakata 4-5 katı girse 100 bin kişi yapar. Tek tek bu kişilerin adını google dan araştırmazlar.

Niye olsun ki ne var bunda

Offf ya bu eski sosyal medya hesapları lanetli yeminle
Benim de bi twitter hesabım var fotoğrafım falan aşırı ergen, saçma sapan paylaşımlar, mesela justin bieber’a aşık olduğumu falan yazmışım. Fjkglglhşhş
Ben de kurtulamıyorum o hesaptan
Flörtleşmeye başladığım tüm erkekler bana o hesabı atardı seni stalklarken buldum diye

Merak etmeyin memuriyetle alakalı hiçbir şeycik olmaz.

Olmaz .

Cem yılmazın fundamentals showu vardı bunla ilgili bir şeyler anlatmıştı . muhittin topalak kazlıçeşmede CIA peşimde diye . Yıllar geçsede hala gülerim buna .Sizinki de o hesap olmuş. Değil eski hesabınızı şimdiki hesabınıza bile bakmazlar .

Ask.fm’e mail atın, hesabın size ait olduğunu kanıtlarsanız kalıcı olarak silerler.

Bu arada güvenlik soruşturmasında sorun teşkil etmez, korkmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…