ay valla çok komik geldi bana da ama korktum ya, öğrencilere kötü örnek olabileceğimi falan düşünürler belki diyeceğim ama saçma sapan cevaplardan ergen yazılardan başka bir şey de yok yaniDevlet memuru olmaya layık değilsin deyip üstünü çizerlerhiçbir şey olmaz merak etme.
valla onu naparım bilmiyorum, o zamana kadar belki hesap gider belki. bi ara adımı arattığımda gözükmüyodu sonra tekrar çıkmaya başladı.Soruşturma açısından sorun olmaz ama öğrencilerimize bu durumun malzeme olması açısından sorun olur.
haklısınız yaa, çok küçükmüşüm yani neden hala o hesap çıkıyor kafayı yicem. bunla barışmaya çalışıyorum ama bugün bakarken tekrar altta kaç bin görüntülenme olduğu yazıyordu, ve bu yaklaşık 10 yıl içerisinde nerdeyse 300k kadar görüntülenmiş. hayır içeriğinde de bişey yok ergen ergen yazılar sadece.Yavrum sen atanacak puanı al da bunlar kusur kalsın. Ayrıca 12 yaşında yaptığın şeyi falan önüne getirmezler. Teröre mi bulaştın sanki
Çocukça şeyler bunlar. Ve daha 2. Siniftasin
hahhhaha sağolun içim rahatladıAyy allah askina devletin işi gucu yok sizin kac yil onceki ergen askiniza mi takilacak.terorle ilgisi var mi diye bakiyorlar.
Onlara bakmazlar merak etmeyin. İlla rahatsizsaniz inst ulaşım hesaba erismeye çalışın ve hesabı kapatın. Hatta hesabı spam olarak şikayet edin onlar kapatsinhahhhaha sağolun içim rahatladı
denedim cogu seyi ama olmuyor yaOnlara bakmazlar merak etmeyin. İlla rahatsizsaniz inst ulaşım hesaba erismeye çalışın ve hesabı kapatın. Hatta hesabı spam olarak şikayet edin onlar kapatsin
Sosyal medyahesabinda bakilan seyler hukumete sallayan yazılar yazip yazmadiginizdir . Iciniz rahat olsun.
Niye olsun ki ne var bundamerhaba herkese, ben üniversite 2.sınıf öğrencisiyim. merak ettiğim bir konu var. geçen arkadaşlarımdan birisi öğretmenlerin atanmadan önce sosyal medyalarının incelendiğini söyledi. benim taa 12 yaşındayken açmış olduğum saçma bir ask.fm hesabım var. adımı yazdığımda direkt o hesap çıkıyor.
daha da utandığım yanı o zamanki hoşlandığım çocukla alakalı şeyler yazmışım, çocuğun baş harfini adımın yanına yazmışım kalpler koymuşum falan. allahım..utanç verici ama asla silinmiyor yani.
fotoğrafım falan da var. sizce bu sıkıntı olabilir mi?
Olmaz .merhaba herkese, ben üniversite 2.sınıf öğrencisiyim. merak ettiğim bir konu var. geçen arkadaşlarımdan birisi öğretmenlerin atanmadan önce sosyal medyalarının incelendiğini söyledi. benim taa 12 yaşındayken açmış olduğum saçma bir ask.fm hesabım var. adımı yazdığımda direkt o hesap çıkıyor.
daha da utandığım yanı o zamanki hoşlandığım çocukla alakalı şeyler yazmışım, çocuğun baş harfini adımın yanına yazmışım kalpler koymuşum falan. allahım..utanç verici ama asla silinmiyor yani.
fotoğrafım falan da var. sizce bu sıkıntı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?