- Konu Sahibi sensoylehayat21
-
neden olmasınki canım, garsonluk ayıp değil, amaç paranı kazanmak kimseye muhtaç olmamak, umarım kpss olmasa bile dershane, özel okul falan mesleğini yapma şansı bulursun. Biliyosun o kadar çok öğretmen var ki atanamayan, başka işler yapmak zorunda kalıyorlar malesef
sağol canımm...inşallah sen de ben de bütün öğretmenlik okuyanlar da atanır.. kolay değil çünkü okumakkk..saçlarım dökülüyoo...gözlerim bozuldu ders çalışmaktann ama...
gün geçmiyor ki forumda öğretmenliğin sorunlarıyla ilgili bir topik açılmasın... bu, forumda öğretmenlerin çoğunlukta olmasından kaynaklanıyor galiba. çünkü her mesleğin kendine göre binbir zorluğu var.. ahh ahh ben bi başlasam anlatmaya destan olur da neysss...
E canım atanamazsan yüksek lisansa başla derslerini iyi tut,alese gir,üniversitede hoca olarak kalmayı dene..
Yalnız değilsin ben de öyleyim.
Stres topuna döndüm yemin ederim.
Dediğim gibi,yarın başla hemen ve hiç aksatma çalışmalarını.
tabiki de her meslek zor..öğretmenlikte polislikte doktorlukta...ama öğretmenlikkk konusu türkiyenin kanayan yarasıı....AMA İNSANLLARA NE DİYECEKSİN Kİ..BUGÜN TÜRKİYENİN BAKANI ÇIKIP 'ÖĞRETMENLER NE YAPIYOR Kİ O KADAR AZ ÇALIŞIP O KADAR MAAŞ ALIYORLAR' diyosa insanlarda herseyi der tabi..haklılar..
bır de alan sınavı getırıldı. bari şimdiden nasıl oldugu anlatılsa da ona gore ınsanlar yoluna baksa.
zaten sınav çok kolaydı bi o eksikti..
kpss denen illetten kurtulmuş biri olarak şöyle söyleyeyim;
evet bazı bölümler çok şanssız, senin bölümün de bunlardan biri.
ama hiçbirşey imkansız değil.
matematiği halletmeye bak ,sizin bölümde çoğu kişi matematiği yapamıyor zaten çok da üzme kendini
eğitimli insanlar bazı şeylerin farkındadır. bu yüzden insanların kaliteli eğitim almalarını istemiyolar.
bunun yolu da öğretmene yüklenip, onu küçük düşürmekten geçiyo.
tvde bile bir programda süreklisapık öğretmen yakalandı,yakalanacak diye söyleyip duruyorlardı.
hal böyle olunca öğretmenlik itibarı her anlamda yerle bir oldu.adam yakalandı da yeni yayın döneminde adımız geçmeyecek neyse ki
bende öğretmenim ve öğretmen olduğum için de çok mutluyum. mesleğimi seviyorum.
kpss yide yaparsın kendine güven ve düzenli çalış. yapanların senden bi farkı yok unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?