öğretmenlik utanılacak bir meslek mi:(:(YAZIK....

Çok haklısın ancak alan sınavı gelince diğer sınavlardan kurtulamayacağız ki.
Sadece yükümüz artacak.Ki alan sınavının içeriğinin nasıl olacağı belli değil.Ben yıllardır kpss çalışmaktan kendi alanımı unuttum yemin ederim.

.ÇOK tesekkür ederimmm ne mutlu ki sana atanmışsın allah hepimize kısmet etsin o günleri...

çok sevindim sizin adınıza darısı herkesin başına..

Öğretmenliği beğenmeyen vasıfsız insanlara de ki; İstanbul Ü. bana sizin gibi davet mektubu göndermedi Tıp için:))
Ben öğretmen olmayı çok istedim -ki hala çok istiyorum.
Üniversite son sınıfa geçtim ama hayalimde öğretmenlik var.
Allah nasip ederse bu sene atanırsam öğretmenlik okumayı düşünüyorum.
Şimdiden çalışmaya başlarsan ortalama atanacak puanı alabilirsin.

insan söyleyecek söz bulamıyor ki bu duruma..komik desem, saçmalık desem...şaka gibi...

benim eşimde ataması çok az yapılan branşta üstelik askerden sonra sadece 1 ay düzenli çalışarak atanmış...ama sınav için çalıştığı herşeyi hala bilir, yorum yapar ... söylediğim gibi sınavları, zorluğunu, rakipleri vsvs bir kenara bırakıp öğrenmeye hevesli olmak esas olan...ama maalesef bize dayatılan eğitim sisteminde bununla ilgili bişey olmadığı için kişinin kendisinin farketmesi gerekir...

tabiki de değil benim lafım başka insanlara öğretmenliği kazanmakta o okulu bitirmekte kolay değil ama bunu bilen çok az ve bu mesleği aşagılaamak bu kadar kolay...

senin yapacağın tek şey kulaklarını tıkayıp söylenenlerin girmesine izin vermeden yoluna bakmak

Son düzenleme:
öğretmenlik utanılacak meslek değil kesinlikle olur mu
doktoru da mühendisi de öğretmeni de polisi de amiri de
öğretmenler yetiştirir
kimse kendi kendine elde edemez bu başarıyı
aslında ülkemizde eğitim fakülteleri azaltılsa ve eğitim fakültelerinin
puanı arttırılırsa çok şey kazanmış oluruz
ulaşılması zor olsa ne bu kadar mezun olur ne böyle kpss derdine
düşen insanımız kalmaz
ne demeye sürekli üniversite açılır ki o kadar işsiz varken kime ne
ispatlamaya çalışıyorlar anlam veremiyorum

olur muu ülkemizin en çok üniversite mezunu ev hanımına ihtiyacı var adamlar haklı......

kpss bir sıralama ve motivasyon sınavı.. duzenlı calısıp ınanmak gerekıyor cunkı kendı bransındakılerle yarısıyorsun.. matematık de varmıs sende bu senın ıcın gercek bır şans cunkı sosyalcıler bu konuda cok ıyı degıldır fark atmak ıcın super

öğretmenlık konusuna gelınce ben ıngılızce ogretmenıyım.... bugun sen okurken ınsanlar burun kıvırıyor aslında altında kıskanclıkla beraber gundemdekı olaylar da etkılı
ama ınan bana ogretmenlıgım boyunca hep ''ohoooo ne cok tatılınız var ''' lafı ıcımı baydı... ınsanlar bırsey bulurlar soyleyecek... kımseyı sallama... az daha okusaydınız ogretmen olsaydınız de gec gıt... madem dandık bı meslek nıye mıllet ogretmen olacaz dıye yırtınıyor puanlar da dusuk degıl... ben matematık fen cıkıslı olup bu puanı alsaydım doktor muhendıstım.. ama yabancı dılde en yuksek ıngılızce ogretmenlıgıydı... ınsanlara bunu anlatamayız hele bazı tayfaya hıc... ogrencılerımın gozunde ogretmenımız bıze öğretiyor ıfadesı bana yeter artar:) başarılar dılerım

malesef matematiğim hiç yok öss de 3 tane yaptm:)ben bi atanayım da insanlar isterse hiç susmasın umrumda değiller

Merhabalar canım bende bu yıl başlayacağım sosyal bilgiler öğretmenliğine inşallah..
Herkesin dediği tek şey kpss çok zor başka bölüm seç..
Ama bu konuda biraz kendime güvendm sanırım..Sonuçta her mesleğin sonu öyle yada böyle kpss'den geçiyor artık..
Bizim bölümlerimiz çok yüksek puanla atanıyorlar evet ama çalışırız ve hakkımızı alırız inşallah canım

inşallah canım zor bi bölüm..hem tarihi hem coğrafyayıı hem de felsefe grubu derslerini hatmetmek zorundasın allah yardımcmın olsun:)

inşallah canım zor bi bölüm..hem tarihi hem coğrafyayıı hem de felsefe grubu derslerini hatmetmek zorundasın allah yardımcmın olsun:)

Sağol canım gözüm korkuyor şahsen..:18:
Her dersim güzel ama tarihim sıkıntılı biraz
Ben Tm öğrencisiydim ama sözelden girdim

Son düzenleme:
Güzel bir konu açılmış arkadaşların tecrübelerini okumakta çok güzel.
Bende yıllar sonra tekrar üniversiteye başladım şu an 4. sınıfım. Bende öğretmen adayıyım inşallah.Benim de senin gibi matematiğim hiç iyi değil malesef. Bu sene hem okul hem kpss yürütebilicek miyim onu da bilemiyorum,derslerden de yüksek almak durumundayım.

Bana da öğretmenlik yerine hemşire ol diyen oldu
Herkes kendi aklınca konuşuyor işte...
Milletin ağzı torba değil ki büzesin.
Benimse hayalim öğretmenlik. Allahım dileyen herkese nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…