- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Sınıf yönetimi konusunda kitaplar var
Okuyarak biraz teorik bilgi edinin
Bu bilgiler pratikte tam olarak işe yaramaz gibi görünebilir zaten biraz da tecrübe işi, ama yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
Formasyonunuz var mı? Yoksa eğitim bilimleri ve sınıf yönetimiyle ilgili araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Bir de neden kadın müdür kadın müdür diye özellikle yazma gereği duydunuz? Kadın olduğu için size haksız uygulama yaptığını mı düşünüyorsunuz?[/QUOTEEvett
Formasyonun var mı? Eğitim bilimleri konusunda geliştirebilirsin kendini. Gerçi ne olursa olsun sınıf ortami farkli ama yinede tecrübe ile öğrenilecek şeyler bunlar. Zamanla hataların azalacaktir
Ben 1 aylık ögretmenken müdür bans örnek olarak, bak falanca sessiz 9 yıllık öğretmen diye örnek göstermıstı.Özel hep mı bmyle acaba.Şevkim kırıldı birazİlk tecrübeler önemlidir. İlerde nasıl davranmanız gerektiğini öğrenirsiniz. 6 senelik öğretmenim. İlk atandigimda aynı sizin gibiydim. Şimdi o kadar rahat ki her şey . Kendinize güvenin. Sorularınız olursa okuldaki arkadaşlarınıza sormayın. İnternet ortamında branşların siteleri oluyor onlardan yardım alabilirsiniz. Şu da bir gerçek ücretli öğretmenlere öğrenciler bile farklı davranıyor ve her hatanizi ortaya çıkarmaya çalışıyorlar. Deneyim kazanmak için çalışmak zorundasınız. Bence devam edin.
Anladım, sınıf yönetimi tecrübe işidir, zamanla oturur. Lise biraz daha sıkıntılı tabi ama öğrencinin sizi sevmesi herşeyi değiştirir. Tabi bu sevgi olayı karşılıklı ve saygıya dayalı olmalı. Öğrenciye kendinizi sevdireyim derken ipin ucunu kaçırmayın. Otorite kurayım derken de kendinizden soğutmayın.Evet var.Kadın müdürümüz baya despottu.Herkes ondan korkardı.Despottu.Bir arkadasım dedi ki hatta.Siz Allahtan yeni geldiniz yoksa tam bana takıyordu dedi.Mudur bana takmıstı zaten
Özel değil de meslek ahlakıyla alakalı bir şey. Görevini hakkıyla yapan birine rastlamamışsın ne yazık ki. Orda sen ve duyguların önemli değilsin. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.Ben 1 aylık ögretmenken müdür bans örnek olarak, bak falanca sessiz 9 yıllık öğretmen diye örnek göstermıstı.Özel hep mı bmyle acaba.Şevkim kırıldı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?