ne mezunusunuz?devlet okulu ve ücretli öğretmenlik arkadaşlar..
Ortaokul da din kültürü dersine gireceğim
ben devlette çalışıyorum hepimiz pırıl pırıl beyaz onlukluyuz.Kitabı bilemem de giyim konusunda beyaz önlük devlet okullarında giyilmiyo genelde, anca özeldekiler giyiyo. Kot pantolon serbest bu arada yasak diyenler olmuş da. Nasıl rahat etcekseniz öyle giyinin.
ben devlette çalışıyorum hepimiz pırıl pırıl beyaz onlukluyuz.
evet ilk okul öğretmenleri pek gitmiyor. Branş öğretmenleri giyiyor genelde. Ama daha ciddi bir duruş sağlıyor.O zaman ortaokulda giyiliyo sanırım benim annem de öğretmen ilkokulda sık sık giderim daha hiç beyaz önlük giyen görmedim ya da belki okuldan okula öğretmenlerin tercihine göre değişiyodur kusura bakmayın yanlış bilgi için
evet ilk okul öğretmenleri pek gitmiyor. Branş öğretmenleri giyiyor genelde. Ama daha ciddi bir duruş sağlıyor.
Ne zaman serbestlik geldi? Benim neden haberim yok ?Kitabı bilemem de giyim konusunda beyaz önlük devlet okullarında giyilmiyo genelde, anca özeldekiler giyiyo. Kot pantolon serbest bu arada yasak diyenler olmuş da. Nasıl rahat etcekseniz öyle giyinin.
Önlük temizlik demek ya ? Bir haftada kapkara oluyo kolları. Düşünsenize o kirler kıyafetlerindeben devıyorum hepimiz pırıl pırıl beyaz onlukluyuz.
Ne zaman serbestlik geldi? Benim neden haberim yok ?
kaynağından bildiriyorum. kot serbest, Allah' a bin şükürÖnlük temizlik demek ya ? Bir haftada kapkara oluyo kolları. Düşünsenize o kirler kıyafetlerinde.
Sendika faaliyetindeyse serbest ama diğer türlü yasak . ama müdürler pek bişey demiyor artık.st: 44977179 .!.:Yaklaşık bir yıldır belki daha fazla da olabilir zamanını hatırlamıyorum ama kotla gidiyo herkes ben daha önce de söylediğim gibi annemden biliyorum kadın gidiyo yani.
sendikalı da değilim ama kimse bir şey demiyor serbestim fazlaSendika faaliyetindeyse serbest ama diğer türlü yasak . ama müdürler pek bişey demiyor artık.
Hahah olmadı ama çocukların tüm yollarını kapattıniz şimdi. :))) bukadar tüyo olurmu haksızlık.Kesinlikle ciddi olun.
Kurallarinizdan ve ders isleme stilinizden bahsedin ki yeni oldugunuz anlasilmasin.
Unutmayin, cocuklarin "arkadas"a degil, "ogretmen"e ihtiyaci var.
Idealistlik demek civik bir samimiyet degildir.
Sinif otoritesini basta kurarsaniz daha sonra mesafeli bir samimiyet kurabilirsiniz.
Ancak ogrenciler sizi deneyeceklerdir.
Sinirlarinizi gormeye calisacaklardir.
Tartismadan akillica konuyu kapatmalisiniz.
Sinir krizi gecirecekmis gibi de sinirlenmeyin.
Tatli sertligi ayarlayin.
Cocuk deyip gecmeyin bir bakista sinirlarinizi cozerler.
Bu sebeple ilk izlenimde yumusak olmamakta fayda var.
Hahah olmadı ama çocukların tüm yollarını kapattıniz şimdi. :))) bukadar tüyo olurmu haksızlık.
Bu arada ben öğretmen değilim ama tüm öğrencilik hayatımda ilk kıyafet e dikkat ettim. Ciddi ama şık giyinmesi gerekir bence. Kazak ve gabardin pantolon ile geliyor öğretmenler artık okula. Ben B7 sene oğlum okula başladı diye yeni nesil öğretmenleri görmüş oldum. Benim okuduğun dönem de çok eski değil ama büyük fark var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?