- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Önlük eğitimi verilmiyor da öğretmenlikle az buçuk alakası olan birinin soracağı bir soru mu bu? Bugün bunu soran yarın o çocuklara ne öğretecegini de bilemez.Egitim fakultesi mezunu olanlara da onluk egitimi verilmiyor arkadaslar.
Insan bilmediginin cahilidir ne mezunu olursa olsun.
Kaldi ki bazi detaylar -onluk gibi- okuldan okula farklilasirken ve karsimizda genc ve tecrubesiz biri dururken "egitim fak. mezunu degilsin" diye burun kivirmak kaba bulunur her yerde bence.
Bakin bunun da egitimi verilmiyor ama adabi muaseretten haberdar olan var olmayan var.
Yalniz konu sahibi, formasyonunuz yok sanirim.
Yoksa staj yapmis olmaniz gerekirdi.
Ama bunlar tatli heyecanlar, keyfini cikarin :)
Ucretli ogretmenlik yapacakmissiniz.
Bu ulkenin kanayan yarasindan biri de bu.
Hem egiten hem egitilen acisindan.
Ogretmen tecrubesiz ve aldigi para emeginin karsiliginda kusun tuyu misali..
Allah yardimciniz olsun.
Önlük eğitimi verilmiyor da öğretmenlikle az buçuk alakası olan birinin soracağı bir soru mu bu? Bugün bunu soran yarın o çocuklara ne öğretecegini de bilemez.
Önlük eğitimi verilmiyor da öğretmenlikle az buçuk alakası olan birinin soracağı bir soru mu bu? Bugün bunu soran yarın o çocuklara ne öğretecegini de bilemez.
Bu heyecanı ben de yaşayacağım
Mesafeli olun, çok gülmeyin. Hiyerarşide onlardan üstünsünüz, tatlı sert olun.
Ben öğretmenlerin beyaz önlük giymesini saçma buluyorum, doktor değiliz ki biz. Önlük giyen din hocası hiç görmedim okul hayatım boyunca, ama hevesiniz varsa neden olmasın..
Bir de rahat ama kumaş bir pantolon, gömlek ve rahat bir kazak iyidir. Altına da topuklu ya da topuksuz şık bir bot
Ben ilk atandığımda öğretmenler odasının yerini gösteren hizmetliye ben burda oturabilir miyim yani diye sormuştum önlüğü nerden alıcaz sorusu çok da abes gelmedi bana , gitmeyin genç meslektaşımın üstüne
Öğretmenlikle alakası olmayan birinin çocuklara ne öğreteceğini bilememesi bence gayet de bağlantılı..Abartmayın.
Zorlama bağlantı kurmuşsunuz.
Öğretmenlikle alakası olmayan birinin çocuklara ne öğreteceğini bilememesi bence gayet de bağlantılı..
Öğretmenlikle alakası olmayan birinin çocuklara ne öğreteceğini bilememesi bence gayet de bağlantılı..
Konuyu değiştirmeyin, sanki ücretli öğretmenleri aşağılıyormusum gibi tavır takınmışsiniz. Ben de ücretli öğretmen oldum, şu an okulda en yakın arkadaşlarım da ücretli çalışıyorlar. Benim söylediğim öğretmenlikle alakası olmayanlar için.. Ben de ilk derse girme heyecanı yaşadım ama önlük sorusu bana cidden çok komik geldi.Ayıp ediyorsunuz. Sanki bu kızcağız o okulda ücretli öğretmenlik yaptığı için formasyonlu veya eğitim fakültesi mezunu birini engellemiş gibi konuşuyorsunuz. Sanki devlet kalifiye öğretmenleri atadı da biz mi elinden tuttuk? Eğer biz bu ücretli köleliği kabul etmezsek bu öğrenciler aylarca yıllarca o dersi boş geçirecek ya da dersi boş olan başka branş dersi öğretmeni o dersi verecek. Şimdi söyler misiniz çocuğunuzun din kültürü derslerine ilahiyat mezunu olan formasyonsuz bir öğretmen mi gelsin isterdiniz yoksa branşla alakası olmayan resim müzik fen vs öğretmeninin gelmesini mi isterdiniz?
Rahat ol,ortaokul cocuklari cok yormaz,seni yermez,acemiligini anlasalarda uzerine gelmezler..devlet okulu ve ücretli öğretmenlik arkadaşlar..
Ortaokul da din kültürü dersine gireceğim
Konuyu değiştirmeyin, sanki ücretli öğretmenleri aşağılıyormusum gibi tavır takınmışsiniz. Ben de ücretli öğretmen oldum, şu an okulda en yakın arkadaşlarım da ücretli çalışıyorlar. Benim söylediğim öğretmenlikle alakası olmayanlar için.. Ben de ilk derse girme heyecanı yaşadım ama önlük sorusu bana cidden çok komik geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?