Öğretmenlikte ilk gün

Size komik geldiyse buyrun gülün

Sizin tescilinize ihtiyacım yok, devlet vermis bana tescili..

İlahiyat fakültesi mezunuyum ve FORMASYON ALDIM.
Formasyon benim gözümde hiçbir değeri olmayan bir durum.. Ve bir çok kişinin gözünde de aynı olduğuna emin olabilirsiniz.
Size komik geldiyse buyrun gülün
Zevkle.. Okuyup okuyup gülüyorum zaten, yanımdakilere de okudum epey bir güldüler. Günümüzü renklendirdiniz, çok sağolun valla..

Sizin gibi hadsiz ve saygısız bir öğretmen olacağıma cahil(!) olurum daha iyi

Onluk sordugu için mi öğretmenlikle alakası olmadığını düşündünüz ne kadar da saçmasınız.

İnsan gibi bir soru sormuş.tebrik ediyorum ne ogretmenliği kalmış ne cahilligi
Burda soru soran insanlara neden stres topu muamelesi yapıyorsunuz.Soruyumu begenmediniz soranı mı?
Onyargılarınızdan arınında gelin.

Onluk sordugu için mi öğretmenlikle alakası olmadığını düşündünüz ne kadar da saçmasınız.
Taktiniz önlük de önlük.. At gözlüğünü çıkarın gına geldi. Eğitim fakültesi mezunu değil kendisi o yüzden öğretmenlikle alakası yok. Anlaşıldı mi? Nerenizle okuyorsunuz merak ettim. Çileden çıkarıyorsunuz insanı..

Hersey kendiliginden gelisecek merak etme.Sadece heyecanini gizlemeye calis yeter.Kendini kendinden emin bir sekilde tanit ve onlardan kendilerini kisaca tanitmalari,derse karsi ilgilerinin ne kadar oldugunu merak ettigini sor...
Kalemini kendin al.Hemen onluk alma.Bak bakalim herkes onluk giyiyor mu?Cevreye uyum icin oncelikle herkes ne yapiyor bir bak.

Anlasılmadı.bir dahaaa soyleeee
Taktiniz önlük de önlük.. At gözlüğünü çıkarın gına geldi. Eğitim fakültesi mezunu değil kendisi o yüzden öğretmenlikle alakası yok. Anlaşıldı mi? Nerenizle okuyorsunuz merak ettim. Çileden çıkarıyorsunuz insanı..

Din kültürü öğretmeni ilahiyat fakultesinden mezun olması çok normal değil mi?
Din kültürü öğretmeni olabilmek için hangi eğitim fakültesinden mezun olmak gerekiyor aydınlatırmışsınız lütfen örtmenim

Yazım dilinize bir baktım da diğer konunuzda yapdım yazmışsınız ya kuzum siz hangi fakülteden mezunsunuz? Gelin ilkokula tekrar alalım

Son düzenleme:
Sizin için normal olabilir, benim için formasyonun değeri sıfır.. Bu arada espri yaptınız da mi güldünüz?

Yazım dilinize bir baktım da diğer konunuzda yapdım yazmışsınız ya kuzum siz hangi fakülteden mezunsunuz? Gelin ilkokula tekrar alalım

Yazım dilimde bişey mi var
Konu sahibi ben değilim öğretmen de değilim hiç yapmadım doğal olarak.ilkokula alabilme yetkinz varsa alın tabi okumakdan sıkılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…