- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
Konu sahibi affınıza sığınarak soruyorum ne mezunusunuz ?
Konuyu değiştirmeyin, sanki ücretli öğretmenleri aşağılıyormusum gibi tavır takınmışsiniz. Ben de ücretli öğretmen oldum, şu an okulda en yakın arkadaşlarım da ücretli çalışıyorlar. Benim söylediğim öğretmenlikle alakası olmayanlar için.. Ben de ilk derse girme heyecanı yaşadım ama önlük sorusu bana cidden çok komik geldi.
Sizin tescilinize ihtiyacım yok, devlet vermis bana tescili..Demek ki siz biliyormuşsunuz tebrik ediyorum harika bir öğretmen olduğunuz tescillendi önlük giyip giymeyeceginizi bildiğiniz için
Neyse uzatmayacağım o sizin komiklik anlayışınız tabi size komik gelebilir. Yine de madem eğitimin içinden birisiniz insanların hevesini heyecanını mazur görmenizi beklerdim...
Formasyon benim gözümde hiçbir değeri olmayan bir durum.. Ve bir çok kişinin gözünde de aynı olduğuna emin olabilirsiniz.İlahiyat fakültesi mezunuyum ve FORMASYON ALDIM.
Zevkle..Size komik geldiyse buyrun gülün
Sizin tescilinize ihtiyacım yok, devlet vermis bana tescili..
Formasyon benim gözümde hiçbir değeri olmayan bir durum.. Ve bir çok kişinin gözünde de aynı olduğuna emin olabilirsiniz.
Zevkle..Okuyup okuyup gülüyorum zaten, yanımdakilere de okudum epey bir güldüler. Günümüzü renklendirdiniz, çok sağolun valla..
Öğretmen değilsiniz zaten.. Acı gerçek..Sizin gibi hadsiz ve saygısız bir öğretmen olacağıma cahil(!) olurum daha iyi
Onluk sordugu için mi öğretmenlikle alakası olmadığını düşündünüz ne kadar da saçmasınız.Konuyu değiştirmeyin, sanki ücretli öğretmenleri aşağılıyormusum gibi tavır takınmışsiniz. Ben de ücretli öğretmen oldum, şu an okulda en yakın arkadaşlarım da ücretli çalışıyorlar. Benim söylediğim öğretmenlikle alakası olmayanlar için.. Ben de ilk derse girme heyecanı yaşadım ama önlük sorusu bana cidden çok komik geldi.
Formasyonu gozumuze sokmaniza gerek yoktu ben gayet kibar bir dille sormustum. Profilinizde sigorta yazdigi icin. Formasyon alip almamaniz da beni baglamaz. İyi aksamlarİlahiyat fakültesi mezunuyum ve FORMASYON ALDIM.
Öğretmen değilsiniz zaten.. Acı gerçek..
Taktiniz önlük de önlük.. At gözlüğünü çıkarın gına geldi. Eğitim fakültesi mezunu değil kendisi o yüzden öğretmenlikle alakası yok. Anlaşıldı mi? Nerenizle okuyorsunuz merak ettim. Çileden çıkarıyorsunuz insanı..Onluk sordugu için mi öğretmenlikle alakası olmadığını düşündünüz ne kadar da saçmasınız.
Taktiniz önlük de önlük.. At gözlüğünü çıkarın gına geldi. Eğitim fakültesi mezunu değil kendisi o yüzden öğretmenlikle alakası yok. Anlaşıldı mi? Nerenizle okuyorsunuz merak ettim. Çileden çıkarıyorsunuz insanı..Anlasılmadı.bir dahaaa soyleeee
Taktiniz önlük de önlük.. At gözlüğünü çıkarın gına geldi. Eğitim fakültesi mezunu değil kendisi o yüzden öğretmenlikle alakası yok. Anlaşıldı mi? Nerenizle okuyorsunuz merak ettim. Çileden çıkarıyorsunuz insanı..
Yazım dilinize bir baktım da diğer konunuzda yapdım yazmışsınız ya kuzum siz hangi fakülteden mezunsunuz? Gelin ilkokula tekrar alalımDin kültürü öğretmeni ilahiyat fakultesinden mezun olması çok normal değil mi?
Din kültürü öğretmeni olabilmek için hangi eğitim fakültesinden mezun olmak gerekiyor aydınlatırmışsınız lütfen örtmenim
Sizin için normal olabilir, benim için formasyonun değeri sıfır.. Bu arada espri yaptınız da mi güldünüz?Din kültürü öğretmeni ilahiyat fakultesinden mezun olması çok normal değil mi?
Din kültürü öğretmeni olabilmek için hangi eğitim fakültesinden mezun olmak gerekiyor aydınlatırmışsınız lütfen örtmenim
Sizin için normal olabilir, benim için formasyonun değeri sıfır.. Bu arada espri yaptınız da mi güldünüz?
Yazım dilinize bir baktım da diğer konunuzda yapdım yazmışsınız ya kuzum siz hangi fakülteden mezunsunuz? Gelin ilkokula tekrar alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?