- 2 Aralık 2011
- 2.953
- 8.934
- 408
bana kızacaksınız ama bende öğretmenlikte formasyonun önemli olduğunu düşünüyorumSözüm size değildi, öğretmenliğin çıtası, kıstası formasyon değildir diyorum aslında ben de. Bu işi gönlüyle, fikriyle, vicdanıyla yapanlara bakarsak...
Yalnız değindiğim nokta konu sahibi formasyonu aldığını dahi söylüyor. Bu bir kıstassa birileri için eğer!
Ayrıca artık üniversitelerin bazılarında genel ortalamaya göre formasyon dersleri son sınıfta verilmekte.
Anlayışınız için ben teşekkür ederim.
Demek ilkokuldaki miniklerimiz "hii sensin o" cevaplarini vermeyi boyle ogretmenlerden ogreniyor. Ayna da tutun bence.Sensin sığ şekerim :* Biraz ışık görsem daha çok anlatırdım da o ışık yok işte.. Ha duvar ha..
Size ne? Size hesap mi vereceğim bir de? Siz kim oluyorsunuz acaba?Demek ilkokuldaki miniklerimiz "hii sensin o" cevaplarini vermeyi boyle ogretmenlerden ogreniyor. Ayna da tutun bence.
Yazik ya. Ogretmenim diye ortalikta dolanip, insanlari kolayca assagiliyorsunuz. Siz kime ne ogretiyorsun acaba?...
bana kızacaksınız ama bende öğretmenlikte formasyonun önemli olduğunu düşünüyorum
bir şeyi çok iyi bilmekten çok onu nasıl öğreteceğini bilmek, çocuk psikolojisini anlamak gerektiğin de rehberlik yapabilmek
bunlar önemli
bizim zamanımızda da çok vardı ziraat fakültesinden mezun olmuş adam soruyu biliyor git en zor soruyu koy önüne çözebiliyor ama bize anlatamıyor sorun orada
bütün sınıfın matematik sınavından ÖSYM sınavlarından düşük almasının sorumlularından biriydi kendisi
eğer ne var öğrenirse okuyup anlatırsa herkes yapar dersen öğretmenliği en aşağı meslek gruplarından biri olarak görmüş oluruz
siz hiç veterinerlik okumadım ama gidip üç ay ders alayım da veteriner olayım diyebilir misiniz?
Size ne? Size hesap mi vereceğim bir de? Siz kim oluyorsunuz acaba?
MeslektasinizSize ne? Size hesap mi vereceğim bir de? Siz kim oluyorsunuz acaba?
Kusura bakmayın da size hesap verecek değilim. Siz benim ne öğrettiğime değil de öğretmen olmayıp kendini öğretmen zannedenlerin neler öğrettiğine hatta öğretemedigine kafa yorun.Meslektasiniz
Hayatta hiçbir şey başaramamış, hiçbir şey kazanamamış, üretemeyen insanlar gelip bir de şurada atmıyor mu çok gülüyorum. Yazık..
Cezasi bitene kadar unutur yazdiklarini, hatta umarim pisman olur.Siz ne basardiniz hocam?
Okudum, ogretmen oldum demeyin, onu surada size karsi cikanlardan pek cogu yapmis gordugunuz uzere.
En son kimin yuregine dokundunuz?
Beeeen egitim fakulteliyim diye gezmediginizi umut ediyorum, en son asagilamadan iki muhabbet edebildiginiz kim var?
Siz ne basardiniz?
bana kızacaksınız ama bende öğretmenlikte formasyonun önemli olduğunu düşünüyorum
bir şeyi çok iyi bilmekten çok onu nasıl öğreteceğini bilmek, çocuk psikolojisini anlamak gerektiğin de rehberlik yapabilmek
bunlar önemli
bizim zamanımızda da çok vardı ziraat fakültesinden mezun olmuş adam soruyu biliyor git en zor soruyu koy önüne çözebiliyor ama bize anlatamıyor sorun orada
bütün sınıfın matematik sınavından ÖSYM sınavlarından düşük almasının sorumlularından biriydi kendisi
eğer ne var öğrenirse okuyup anlatırsa herkes yapar dersen öğretmenliği en aşağı meslek gruplarından biri olarak görmüş oluruz
siz hiç veterinerlik okumadım ama gidip üç ay ders alayım da veteriner olayım diyebilir misiniz?
Cezasi bitene kadar unutur yazdiklarini, hatta umarim pisman olur.
elbette alakası vardır bir dersi almış biriyle almamış bir insan arasında ki fark buIyi de bunun egitim fakultesiyle alakasi nedir?
Sonucta egitim fakultesine almadan once dersi iyi anlatabilecek gibi mi, sosyal zekasi yuksek mi, cocuklarla arasi nasil, diye bakilip alinmiyor ki.
O anlatamayan hocaniz egitim fak. mezunu dahi olsa yapamazdi.
Cunku orada da pekcok bilgi sadece teorik.
Ikinci ayagi ise tecrube ve yetenektir.
Ornegin ilk kistas yetenek olmaliydi deseydiniz anlarim ama formasyon yeterliligini tartismak sacma bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?