- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
Evet haklı çıkarmaz, katılıyorum. Zaten amacım zalimi haklı çıkarmak değil. Ama hem o kaynanayı ayıplayıp hemde onun yaptıklarını yapmakda ne derece akıl karı tartışılır. Biz yapmayız demeyin zira kaç tane cadı kaynana gördüysem tamamına yakını ben kaynanamdan neler çektim diye yığınla anı anlatır. Bilmiyorum artık nesilden nesile devredilen bir huymudur nedir artık...Tabi ki bizim de çocuklarımız olabilir .Ama bu kayınvalidelerin bize yaptıklarını haklı çıkarmaz . Ne olursa olsun bizim de anne babamız var kimsenin bu şekilde davranmaya hakkı yok
Katılıyorum benim kv kendisi anlatır zamanında o da kendi kv ile hiç anlaşamazmış . Eşim ona göre sen meleksin der hatta . Ben yapmam da diyemem zaman neyi gösterir bilemem tabi ki :) bunları yaşadığım için dikkat ederim bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmamaya çalışırım :)Evet haklı çıkarmaz, katılıyorum. Zaten amacım zalimi haklı çıkarmak değil. Ama hem o kaynanayı ayıplayıp hemde onun yaptıklarını yapmakda ne derece akıl karı tartışılır. Biz yapmayız demeyin zira kaç tane cadı kaynana gördüysem tamamına yakını ben kaynanamdan neler çektim diye yığınla anı anlatır. Bilmiyorum artık nesilden nesile devredilen bir huymudur nedir artık...
Bu yüzden paramın tümünü şimdiki gelinlerin kaynanalarına bike rahmet okutacağına bahse girerim.
Yok hanimefendi. Bu duskunluk degil bagimlilik. Ancak mutsuz anneler ogullarini bu sekilde yetistiriyorlar. Kocalarindan goremedikleri ilgiyi sapıkça oğullarindam bekliyorlar ve sinsi bir sekilde elde de ediyorlar. Insallah siz esinizle cok mutlu olursunuz da boyle hastalikli bireyler yetistirmezsiniz.1 yasinda bir oglum var ins benim oglumda bana boyle duskun olur :)
Tartistigimizdan beri anne lafi kesildi evde. Dun gorumcem kvnin videosunu gondermis onu izledi bana da gosterdi. Bir de annesi geldik diye aramisti. Esim hoparlore alip konusur telefonla. Annesi nasilsin ne yapiyorsun canim oglum balim oglum dedi beni sormadi bile selam gondermedi bile. Artik mesafeli olacagim ben de. Iyilik yaramiyor boylelerine. Gorumcem de hep oyle tekil konusuyor esim duzeltiyoruz iyiyiz filan diye.buldumcuk, birde utanmasa dizine yatirip sallaymis...
Evet hersey normal onlara gore. Benim kv cok mutsuz esiyle. Adam olse ailecek sevinecekler o derece. Sapikca oglunda tatmin ediyor kendini. Sarilmalari opusmeleri bi gormeniz gerek. Benim birsuru erkek akrabam var ama birtanesi bile annesini en cok seven bile boyle degil. Cunku kimse benim kv kadar mutsuz degil. Kendini nasil acindiriyor gormelisin. Fedakar cefakar. Esinden bile cocuklari icin bosanmamis güya.Burda biraz takıntılı bir ilişki söz konusu..Muhtemelen size nispet veya size karşı değil..Ama etkilenmeniz normal..
Benim de bir iş arkadaşım var böyle..Oğlu 19 yaşında bu yıl üniversiteye başlayacak..Ama öyle tavırları varki tanımasan oğlu üç yaşında sanırsın..
Onun eşiyle arası değil ,farkında olmadabn o eksikliği böyle kapatmaya çalışımış..
Takıncı gibi saplantı gibi oğlu bir saniye bile aklından çıkmıyor.
Ben iş arkadaşıyken rahatsız oluyorum çünkü normal değil. Ona önerdim tedavi olmalı...Sizinkiler de tedavi olmalı bence ama ikna olmazlar..Çünkü onlara göre normal. Tanrı sabır versin..Zor gerçekten
Evet hep öyle söylüyor..Oğlum için boşanmadım..Hayır dedim ,sen gerekli şartlari sağlayamadigin için bosanmadin..Bosananlar evladını düşünmüyor sanki..Bir arkadaşın sevgilisi çiçek yollamis..Oğlum da bana yollar belki,oğlum da benim aşkım vs.Oğlu evlenince nasil olacak belli şimdiden..Çok iyi anlıyorum siziEvet hersey normal onlara gore. Benim kv cok mutsuz esiyle. Adam olse ailecek sevinecekler o derece. Sapikca oglunda tatmin ediyor kendini. Sarilmalari opusmeleri bi gormeniz gerek. Benim birsuru erkek akrabam var ama birtanesi bile annesini en cok seven bile boyle degil. Cunku kimse benim kv kadar mutsuz degil. Kendini nasil acindiriyor gormelisin. Fedakar cefakar. Esinden bile cocuklari icin bosanmamis güya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?