Oğul bağımlısı anne. Anne bağımlısı eş.

Ben de anneme aşırı duskunum akşama kadar 10 kez ararım.ilacini hastanesini yatma saatini ne yediğini neye sinirlendigini falan herşey ı sorarım.kendime dert edinirim onun üzüldüğü şeyleri.ama bunla r kendi çekirdek ailemize ciddi zarar veriyor.bizesimle çok tartışıriz
Bana hep abartiyorsun derdi.annem ne ders e doğru gelirdi bana.ama ben 5.senenin sonunda anladım eşimin haklı olduğunu.ve kendime daha yeni çeki düzen vermeye başladım annemle olan iliskimde

Zormuş cidden. Allah sabır versin, aralarındaki sevgi bağına kimse karışamaz da bu neymiş böyle. Çok iyi yapmışsınız. Kadının Bi maketini yaptırın tam boy salona oturtun gelsin gitsin hasret gidersin

Iyyy hic sevmedgm erkek tipi erkek dedigin adam gbi olmali o ne daha süt kuzusu

Sizin anneniz yokken gözünüze sokması haricinde eşinizde çok da bir abartı görmedim.
Ki ben ailesine düşkün biri değilim.
Eve vardığında ara’yı ben akşam bize gelen misafir arkadaşıma bile söylerim.
İstanbul, belli olmaz...
kadın en son eşiniz çocukken tatile gitmişse 10 yıldır tatil imkanı olmayan annemi ben de tatile götürmek isterim.
Bir de size tavsiyem kimsenin anneliğini çok deşmeyin. Zamanın ve ailenin şartları başka olabilir... gerçekten kayınvalideniz çalışmak zorundaysa, ailesinden uzaktaysa, taşınma ihtimali yoksa, bıraktığı akraba gelip kalamıyorsa, bakıcıya parası yetmiyors vs napsın?
20-30 yıl öncesinin anneleri bugünün annelerinin bildiklerini bilmiyordu. Çocuk psikolojisi son bilmem kaç yıldır önemsenen bir şey...
ben tepkinizi doldunuz ve patladınız diye değerlendiriyorum.
Belki bayram hüznü gar üzerinizde annenizin eksikliği daha hissedilir, belki mezarlık ziyareti yaptınız etkilendiniz, belki yapamadınız vicdan azabı çektiniz. Bence uzatmayın. Sakin bir zamanınızda annenizin olmayışının bu şekilde gözünüze sokulduğu hissi olduğunu açıklayın..

sizin ki normal gelinin yaşadığından da farklı. neticede anneniz ölmüş. bu durumda eşinizin süt kuzusu çocuk gibi davranmaktan ziyade olgun bir adam olarak da annesine sevgisini belli edebilir. ama gözünüze gözünüze sokmadan. benim arkadaşımın annesi vefat etti, buluşunca annem arayınca bile kalkıyordum masadan yarası deşilmesin diye. insanlar biraz empati yapabilmeli. hele eş ise,hele böyle üzücü bir konu ise. yaşamış olduğunuz durum hem üzüntü hem kıskançlık, doğal da. güzelce uyarın derim.

Yok cnm bnmki amadan snra ortadan kayblur duymamamk icin

siz eski üye değil misiniz? konu çok tanıdık. kız kardeşi olan eş, annesi vefat etmiş olan konu sahibi, kv kız kardeşle hiç ilgilenmiyor da oğuluşuyla aşk yaşıyor falan.
ben size hak veriyorum çok da, sürekli aynı konulardan şikayetçi olmaktan yorulmadınız mı?
yani bu ana oğul böyle, konuşup kavgasını da etmişsiniz kaç kez, artık geldiğiniz nokta ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen...

Sen babana karismaz misin diyor simdi gelmis. Dedim keske annem hayatta olsaydi da hicbirseyine karismasaydim. Oooo sen nerelere gitmissin dedi. Carpti kapilari cikti.
çok ayıp ya kapı filan carpmak
bi de kaybinıza empati kuramıyor hiç
keşke evlenmeden biraz daha tanısaydınız
ben de katlanamazdim sanırım

Allah size sabır versin bende de bi tane var eşim de düşkündür annesine ama bu kadar değil . Kv aşırı düşkün çok sorunlar oluyor yeri geliyor boşanma noktasına bile geliyorsun. Çözümü ben daha bulamadım bulan söylesin :)

Kv ölmeden çözülemez bu sorunlar...

Bundan 15-20 yıl sonrasını çok merak ediyorum. Zira şimdi eşinin annesi ile olan muhabbetini çekemeyen piremseslerin o çok değerli oğluşları büyümüş olacak. ve etme bulma dünyasında aynen *kendileri* gibi bir gelinleri olacak bugün ne yapıyorsanız aynısını göreceksiniz. Gelininiz oğlunuza sarılıyorsunuz diye uyuz olacak ve aynen şu konu sahibi ve türlerin yaptığı gibi oğluşlarınıza hayatı dar edecek! Hak ettinizmi bunu? Evet ettiniz. Keyfini çıkarırsınız artık.

Kv siniz galiba....

Şimdi ki kv ler ahtapot tipi... saygısız, kisisel sınırlarını kabul etmiyor, oğullarını (Tanrı gibi görüyor) bu Tanrıyı ben yarattım edasıyla hareket ediyor...

Artik yeni nesil insanlar herkesi birey olarak kabul edip saygı gösteriyor, bu nedenle şu an ki gelinlerin yıllar sonra gelinlerinin kişisel sınırlarını ihlal edeceğini düşünmüyorum...

Ben bu adamı eş olarak asla göremem. Zayıf erkek, aciz erkek, tam süt bebeği. Saygım biter direkt işiniz zor ve çözümü asla yok..

He KV'yim ya tabi...
Ne zaman şunu yazsam birisi mutlaka kv sin galiba diye çıkıyor. Değilim efendim çok merak etti iseniz, yaşım müsait değil.
Artı *Artik yeni nesil insanlar herkesi birey olarak kabul edip saygı gösteriyor* diye bahsettiğinz yer dünya gezegeni değil sanırım. Zira o övdüğünüz şimdiki yeni nesil insanlar bu güne kadar dünyaya gelen en yozlaşmış tükenmiş ve bencil nesildir.
Kaldıki hadi diyelimki yozlaşmış ve bencil bir toplum değilde ütopik bir nesil mevcut olsa dahi bir anne ve oğlunun muhabbeti bunun bir ölçütü değildir.
Herneyse çokda konuşmaya gerek yok. Zaman herşeyi gösterir zaten. Çok değil max 15-20 yıl sonra şimdinin piremsesleri yeni nesil versiyonları ile karşılaşınca o zaman görürüz ak koyun kara koyunu...
Ve şunada bahse girerimki burada kv den şikayetlenen gelinlerin çoğu kvlerine dahi rahmet okutacak

bana baya anormal geldi esinizin tavirlari. yani annesini sevmesi, sarilmasi, öpmesi normal ama 7/24 anne planlari yapmasi baya absurt. ne demek babam olmasa seni tatile götürürüm? babasini yolunda tas olarak görüyor galiba. fotoraflara bakip annesini süzmesinide yadirgadim. bana normal gelmedi yani.

Tabi ki bizim de çocuklarımız olabilir .Ama bu kayınvalidelerin bize yaptıklarını haklı çıkarmaz . Ne olursa olsun bizim de anne babamız var kimsenin bu şekilde davranmaya hakkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…