Oh be

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
Iki saat için bizden ayrı şehirde oturan kv de ye uğradık
Eşim lavaboya gitti kv yine bana milletin gelini söyle saygılı böyle Terbiyeli diye başladı. Sözüm ona bana sen istediğim gelin değilsin demeye çalışıyor. Ardından dedi ki sen çalışıyorsun tabi doğru düzgün yemek ye yapamazsın bazen çay la kuru ekmek yer oğlum dedi. En son olarak ta karşı komşunun damadı ise gitmiyor Gelinleri çalışıyor . Bak benim oğlum öyle değil kendisi evde oturup seni gönderiyor oğlum kendisi de çalışıyor dedi.
Artık bende film koptu anne dedim bak hayatta hersey karşılıklı. Benim de bir arkadaşım var kv si çok çok iyi. Dedim. Sonra bende her sabah 6 da kalkıyorum istesem çalışmam ama oğluna yardimci oluyorum dedim. Hem ayrıca eşim kimsenin lafiyla bana gelmez beni çok seviyor sende farkındasin bunun dedim
En son olarak ta bi arkadaşıma kv si sürekli eziyet ediyordu kız polis en sonunda kv sinin girtlagina yapıştı dedim güldüm :)
(Bu gerçek bi olay)
Anladı mi bilmiyorum ama umarım bişeyler anlamıstır ..
Oh be rahatladım söyleyin kızlar susmayın Kaynana terörüne sonn

Dusuncesiz iste , ilaki soylicek bulmusken seni.
Icinde kalsa ölür sanki .. amannn esinle mutluysan sallaaa gitsin neden takiyosunki...

Son zamanlardaki konular
Gelinlerin uyanışı: bir evlilik terörü
Sevgili Jüst
Taktik meselesi
Eşinin güvenini kazanmadan yapılmamalı zati böyle artistik ler
Eşime de dedim ki annen benim hakkımda birsey söylerse sunu dedi bunu dedi diye inanır misin dedim işine baksın o dedi
Hem soylesen ne olacak dedi ☺
Tüm kv lerin köküne kibrit suyuuuuu

Son verdiğiniz polis gelin örneğine koptum valla . Çok yaşayın emi

Yok artık ya. artık kız almıyor oğlan veriyor millet

nerde o eski kafasına vurulup ekmeği alınan gelinler
yeni nesil süper geliyor..
terbiyesizlik etmeden güzel oturtmuşsunuz kaynanayı tebrikler.

Aynen canim açıldı gözleri hadi ya dedi
Eşim ilk başlarda böyle değildi zamanla güvenini kazandım bende
Ilk başlarda havadan nem kapandı anneme niye böyle ettin laflari yüzünden ne hallere düşmüştük
Allah a şükür şu an anası ne dese inanmaz beni masum görür
Ama dedigim gibi annesinin yanında susa Susa böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…