Oh be

Zaten elin gelinlerinin hep kendilerine uyan huylarını söylerler. Biri de çıkıp demez ki elin kv si gelinine neler neler yaptı ben sana gelince salağa yattım diye. Bi ara kv komşu gelinlerine yapılan nişan düğün alışverişlerini anlatıp anlatıp duruyordu ama sorsan kendisi yapmış mı 1 tanesini yok. Elin gelini kendi anasına gitmez kv sinde kalır ayda bi kere kendi anasına gider, elin gelini ne çeyizler ne çeyizler yapmıştır. Valla ne elin gelini tanıyorum çalışmak yerine çatır çatır koca parası yiyen, ne gezmesinden ne süsünden püsünden geri kalmayan. Biz yapamıyoruz tabii haklılar

Emin ol o bunu şuanda düşünmüyordur, gelin bana böyle dedi diye ahlanıp vahlanmıyordur yani :) Ya da bunu bunu dedim ama yanlış anladı mı acaba diye düşünmüyordur. Tahmin ediyorum ki 5 10 sene sonra bizimde umrumuzda olmayacak ama şuanda kafamıza çok takıyoruz, bende dahil olmak üzere : ) Boşver düşünmemeye çalış, ne güzel cevabını vermişsin kibar bir dille.

Ya aynen bazen kendimi enayi gibi hissediyorum daha ne yapacağım bilmiyorum
Sabahtan aksama kadar çalış oğluna bak üstüne laf duy
Üstelik eşim de diyor ki bıktım ikibizden de diyor
Ben ne yapayım moralim çok bozuk
Annem gerizekalı olmasa sana bu laflari demez çıldırtti beni artık diyor
Sen duyma falan diyor bu defa da ben cildiiriyorum neden ya neden benim suçum ne .
Bazen esimden ayrılmayı bile düşünüyorum .
Seni bi daha götürmem diyor ama gitmemek care değil ki yapabiliyorsan annenin ağzını kapat d3mi
Yine kavga ettik moralim bozuk

Ya annelerine bir tane anne bak ben yuva kurdum lutfen huzurumuzu bozma beni arada birakma o el kizi sen benim annemsin ilk senden talep ederim bunu dese yok
Bu erkekler cok akilli ama kapiyi kapamamak icin aileleri ile asla bu cunleyi soylemezler kapi kapanmasin dertleri benim esim oyle asla etliye sutluye karsi karismaz Allahtan degil annesi teyzesi anneannesi ve kizkardesi koalisyonundan korkar, dayisinin bir evliligini yikti bu grup digerini de yikmaya calistilar, yapamadilar dayisini disladilar dayisi da simdi korkuyor onlara yeniden yaranmaya calisiyor boyle ise yapilari cok zor benim umudum yok artik

Aynen ya eşim D3 çok fena..
Kötü olMamak için işte biz olsak..
Neler deriz çok akıllı

işe bak, kadın komşusunun çalışmayan oğlunu örnek göstererek kendi oğlunu övüyor, sanki çoğu erkek çalışmayıp karısını çalıştırıyormuş gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…