Ohss olanlar neler yaşadınız 😏

Adananaz01

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
372
466
23
30
Merhaba kızlar tüp bebekte olmayacak birşey oldu bende. 11 yumurtam toplantı ve hormonlarım normal olmasına ragmen geç ohss oldum. Gebe de kalınca daha çok tetikledi. Şuana kadar karnımda 7 kilo sıvı birikti. Bu durumu yaşayanlar var mı? Varsa nasıl atlattı bu süreci?

Bende transferin 4. Günü ohss oldum. 2 gün serum ve sonda takılı kaldı. Sonrasında sadece dostinex kullandım. Benim de pozitif olmuştu sonucum.
Çok zor Allah kimseye göstermesin nefessiz kalmak. Her an çatlayacak hissi cok acı verici. Geçmiş olsun.

Benm 29 yumurta toplandı ohss olmuştum.
Ama ohss olunan durumlarda transfer yapılmaması gerekir aslında dinlendirilmeli rahim.beta HCG hormonu ohss arttırır doktor kontrolünde olun çok sıvı varsa çekerler.
Geçmiş ve hayırlı olsun.
Gebelik olunca dostinex vs kullanmıyor
Yoksa başka çare bulunurdu.

Bır arkadaşım yaşadı ıkız gebelıktı hastanede yattı sıvı bırıkımı oldukça aldılar suan doğurdu bır sıkımtısı yok

Merhabalar gebelik var ama doktorum dostinex kullandırıyor şuan

Bende 8.günü başladı 7 kilo su toplamısım ama doktorum evde takip edelim dedi. Dostinex kullanıyorum gebelikte iyi degil diyorlar ama doktorum kullan dedi. Kafam çok karışık bilmiyorum

Bende 8.günü başladı 7 kilo su toplamısım ama doktorum evde takip edelim dedi. Dostinex kullanıyorum gebelikte iyi degil diyorlar ama doktorum kullan dedi. Kafam çok karışık bilmiyorum

Bende kullanmıştım bir süre bilemicem. Tedavi gördüğün doktorunu dinle bence.

Merhabalar ben tüp bebek yaptırmadım ama bende ohss oldum ölümlerden döndüm klomen kullandım ve öyle oldu Sonra hastanede 10 gün falan yatış istendi çok kötü bir durum

Merhabalar ben tüp bebek yaptırmadım ama bende ohss oldum ölümlerden döndüm klomen kullandım ve öyle oldu Sonra hastanede 10 gün falan yatış istendi çok kötü bir durum

Evet çok acı verici bir durumdu. Geçmiş olsun sana da

Son düzenleme:
Aynen öyle. Ben 2016 da ohss olmuştum çok şükür 2 oğlum oldu. Siz?
Bende bir sene önce oldum şimdi 32 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin bizim de evlerlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Şuan be durumdasınız peki gebelik kaç aylık oldu benimde yumurtalarım fazla oldu ama doktorum bu riski göz önüne alarak tedaviyi iptal etti

Şuan be durumdasınız peki gebelik kaç aylık oldu benimde yumurtalarım fazla oldu ama doktorum bu riski göz önüne alarak tedaviyi iptal etti
Ben yeni yenş toparladım ama bu seferde hamilelikten sürekli kusuyorum. Hastaneye yatırdılar. Vucudum da ne su ne vitamin kalmış. En iyisini yapmış. Rahim dinlendirme mi yapacak? Been çok çektim çünkü hala da çekiyorum

Aynen canım rahim dinlendirmeden ziyade senin gibi olma riskim çökmüş benim iki tane de kaybım olduğu için korktuk açıkçası gelecek ay bakacak hayırlısı sen kaç haftalıksın çoğul gebelik mi

Aynen canım rahim dinlendirmeden ziyade senin gibi olma riskim çökmüş benim iki tane de kaybım olduğu için korktuk açıkçası gelecek ay bakacak hayırlısı sen kaç haftalıksın çoğul gebelik mi
Süper dogru kararı vermiş doktor. Benim bu halde olmam sebebim coguk gebelik ikizler gelecek. 7 haftalık olduk çok şükür

Peki vücudunda toplanan suyu aldılar mı senin nasıl bi tedavi sürecin olacak bilgilendirir misin beni üstelik gebeliğin de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…