• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ohss oldum sıvı alınacak ama korkuyorum

Rabbim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin mutlu olun ve bebek isteyenlere dua edin...

@ayshaa evet canim benimde ani hareket yasak. sevindim sorunsuz hamile lik geçirip bebeğini kucağına almana. inşallah başta böyle oldu ama sonra normal devam ederiz. benim sivilar baya gitti şükür. yarın durumu öğreneceğiz. bende baya bir oturarak geceyi geçirdim. hazır alışmışken çift yastıkta yapmaya devamli ediyorum. midem için.

bebeğini kucağına alman içimi rahatlattı... Sağlıklıca büyüt yavrunu

Geçmiş olsun sağlıkla kucağına almanı dilerim

Bende aşilama sonrasi ohss oldum pazartesi hastaneye yatmiştim bugün çiktim benden sivi alinmadi hala çok şişlik var çarşamba günü test yapilacak gebelik olursa ohss artiyormuş ama ben iki gündür biraz daha iyiyim Inşallah hayirlisi olur siz hastaneye yatinca azalma oldumu ne kadar zamanda atlattiniz?

Tup bebek tedavimde bende ohss olmuştum ama benimki hafif ohss ymis. Sıvı felan almadilarda bi hafta 10 gün kadar zorluk cekmistim

Bende aşilama sonrasi ohss oldum pazartesi hastaneye yatmiştim bugün çiktim benden sivi alinmadi hala çok şişlik var çarşamba günü test yapilacak gebelik olursa ohss artiyormuş ama ben iki gündür biraz daha iyiyim Inşallah hayirlisi olur siz hastaneye yatinca azalma oldumu ne kadar zamanda atlattiniz?

hastanede 1-2 kilo azalma oldu. çıktıktan sonra başladı hergun 1-1,5 kilo düşmeye.gecen hafta halen sıvının olduğunu ama azaldığını söylüyor doktor. 8 haftalik oluk şükür. ilk ohss başlangıcı transferin 5. günüydü.

hastanede 1-2 kilo azalma oldu. çıktıktan sonra başladı hergun 1-1,5 kilo düşmeye.gecen hafta halen sıvının olduğunu ama azaldığını söylüyor doktor. 8 haftalik oluk şükür. ilk ohss başlangıcı transferin 5. günüydü.
İnşallah saglicakla alırsın bebeğini kucağına bende şişlik hala var ama ağrıların geçti biraz daha iyiyim bu kadar çektim bari bebeğim olmuş olsa diyorum tabi nasip siz hastanede kaç gün kaldiniz?

İnşallah saglicakla alırsın bebeğini kucağına bende şişlik hala var ama ağrıların geçti biraz daha iyiyim bu kadar çektim bari bebeğim olmuş olsa diyorum tabi nasip siz hastanede kaç gün kaldiniz?

9 gün kaldım. il dışı olduğum ve karaciğer enzimlerim bozulduğu için fazla tuttular. karından su almadı. iyi de yapmış. kendi kendine attım suyu. akciğerden mecburen alındı. nefes alamıyordum.

pozitif se sıvı artar gibi inanışin olmasın. her bebek farklı her hamilelik farkli.

zor bir süreç Allah yardımcın olsun. inşallah bebeğin seninle ve sağlıklıdır.

Back
X