OHSS olmaması için bekleme süreci

şuan nasılsınız ? her şey yolunda mı ?umarım embriyolarınız için güzel haberler alırsınız :)
Çok şükür iyiyim ilk gün sadece bir kaç saat ağrım oldu parol içmemi söylediler birde bol bol su içerek narkozlu atmaya çalıştım zaten oluşan çıktıktan sonra hemen kendine geliyorsun bakalım bekliyoruz inşallah güzel haberler geliyor hepimize ama korkulacak birşey yokmuş çok şükür

Herkese merhaba öncelikle umarım bu yolda ilerleyen ve hala başka şekillerde evlat sahibi olmak isteyen herkese en doğru zamanda en değerli hazinesi gelir :KK200:bu ay itibariyle tüp bebek sürecine bende başladım. Şuan için Gonal-f ve cetrotide kullanmaktayım yumurta gelişimini takip ediyoruz ancak şöyle bir durum var doktorum ohss durumu olma ihtimaline karşı 2 regli sonrası embriyo transferi yapacağını iletti. Bu tarz durum yaşayan oldu mu ? Ve ne gibi sonuçlar aldınız ?
Şimdiden vereceğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim :)
Benimde öyle oldu ilk denemede tuttu çok şükür :)

Çok şükür iyiyim ilk gün sadece bir kaç saat ağrım oldu parol içmemi söylediler birde bol bol su içerek narkozlu atmaya çalıştım zaten oluşan çıktıktan sonra hemen kendine geliyorsun bakalım bekliyoruz inşallah güzel haberler geliyor hepimize ama korkulacak birşey yokmuş çok şükür
Benim de az kaldı transfere ara da heyecan yapıp sonra duruluyorum :) sıra da sanırım embriyoların durumu var onlardan da güzel haberler gelir inşallah

Back
X