çok rısklı canım ohss lı trasnfer yapılması
şans belkı aynı olabılır ama eger hamıle olursa hem anne hemde bebege zararı cok buyuk
ben de ilk denememde yaşadım ohssyi çok stresli bir andı.karnım şişti nefes alırken batmalar oluyordu.benim de 4 lt birikmişti.transferden sonra jinekolojik muayene şeklinde sıvıyı aldılar.hatta ben çok korkmuştum birşey olur embriyo zarar görür diye ama mide bulantım falan başlayınca aldıla r sıvıyı sonuç negatifti bebişim tutunamadı ve ben ohss de yaşadığım sıkıntı ve strese bağladım olumsuz sonucu bu kez düşük doz kullanacağım iğneleri.
Arkadaşlar ben ilk aşılama deneyimimde OHSS oldum! bgun aşılamanın 14. günü ve ben adet oldum((
doktorumu aradım az önce süreç ne olacak şimdi diye, o da zaten yumurtalıkların bu durumdayken ( bi sürü büyük yumurta var) 2. aşılama için 1-2 ay sana müdehale edemeyiz dedi(
anlayacağınız 1-2 ay daha beklicem yeni aşılama için!!!
bu durumu yaşayan var mı hiç? yani bu 1-2 ayda kendiliğinden gebelik şansım varmıdır acaba???
aynı şeyleri yaşamışız..
şimdi çok korkuyorum ya yine aynı şeyler olursa diye bende yeni adet oldum gitti emeklerim
ama o ağrıları hatırlayınca bunada şükür diyorum
şimdi senin şu son cümleni varya ben soruyorum sürekli acaba kendiliğinden olurmu yada sonra ne yaptı ohss olanlar :18:
ohss nasıl geçer die mi soruosun
yok canım benimde geçti sanırım dr. lar adetle atılır yavai yavaş küçülür korkma dediler
benim korkum yine tedavide ohss riski.. aynı şeyler olurmu çok korkuyorum
pko isen riski var tabi ama genç sen fazla yumurta çıkıyo sa senden gene riskli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?