OHSS ve PKO

illusion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
3
0
36
Ankara
Merhaba Arkadaşlar,
Siteye yeni üyeyim ve bana nasıl moral oldu anlatamam...
Yaklaşık 5 sene önce PKO teşhisi konuldu ve bu süreçte üzücü birkaç deneyim sonunda tüp bebekte karar kıldık...
Tedavim çok iyi gidiyordu ancak OHSS şüphesi nedeni ile yumurtaları dondurarak saklamayı ve yumurtalıklar sakinleşince denemeyi önerdi doktorum...
2. regl kadar beklemem gerekecek...
Çok ağlamıştım ama burada yaşananları okuyunca ---- yalnız olmadığımı gördüm ve moral moral moral! Başka yolu yok anlaşıldı...
Herkese bol şans! ve sabır! ve moral! diliyorum...
Sevgiler

Merhaba Arkadaşlar,
Siteye yeni üyeyim ve bana nasıl moral oldu anlatamam...
Yaklaşık 5 sene önce PKO teşhisi konuldu ve bu süreçte üzücü birkaç deneyim sonunda tüp bebekte karar kıldık...
Tedavim çok iyi gidiyordu ancak OHSS şüphesi nedeni ile yumurtaları dondurarak saklamayı ve yumurtalıklar sakinleşince denemeyi önerdi doktorum...
2. regl kadar beklemem gerekecek...
Çok ağlamıştım ama burada yaşananları okuyunca ---- yalnız olmadığımı gördüm ve moral moral moral! Başka yolu yok anlaşıldı...
Herkese bol şans! ve sabır! ve moral! diliyorum...
Sevgiler
Canım geçmiş olsun Aynı sıkıntıyı geçen ay ben de yaşadım Transfer tarihimi söylemelerini beklerken OHSS olabileceğimi ve transferi ertelediklerini söylediler Gerçekten zorlu bir süreç Ama herşey geçti bitti Bir ay aradan sonra dondurulmuşlarla tedavime başladım İnşallah en kısa zamanda sen de tedavine başlarsın Bu arada senin ne kadar yumurtan toplandı ve ne kadar donduruldu Benim 32 toplandı sadece 6 tanesi donduruldu

kızlar ben geçen sene ohss oldum ona rağmen transfer yapıldı o kadar zor ki anlatamam tuttu ama 11 haftalıkken düştü şimdi 2.deneme bu gün gittim 9.günü 1511 olmuş e2 doktorum yumurtaları toplayalım olmazsa donduralım dedi bencede engüzeli bu aynı sıkıntıları tekrar yaşamak istemiyorum bence en güzeli ohss olunca durmak lazım hepimize bol şans rabbim yar ve yardımcımız olsun

Fulyacım benim de 30 yumurta toplandı 8 tane donduruldu. Transfer için kontrol bekliyorum... Bakalım! Dediğin gibi zoru bitti diye düşünmek istiyorum. İnşallah tedavin başarılı devam eder. İyi haberlerini ver olur mu?

Çiğdemcim! Sana çok çok geçmiş olsun... Ne kadar zor olmuştur tahmin ediyorum ancak bizler için en önemlisi moral! Lütfen moralini yüksek tut! Bu forum'un en güzel tarafı yalnız değiliz bunu bilmek yeterli... Burada en önemlisi Doktor'un tavsiyesi muhakkak ancak bizim gibi OHSS riski olduğunda beklemek ve dondurulmuş ile devam etmek en doğrusu gibi gözüküyor. Sana da bol şans canım... Haberlerini bekleyeceğim...

Bende bir gelişme olduğunda haberdar ederim...

Lütfen iyi bakın kendinize...

Sevgiler

arkadaşlar bende ohss geçirdim 15 gün neler yaşadım bi Allah bi eşim bide ben bilirim karnımın için su topladı davul gibi şiştim herkez hamilemisin diyordu değilim diyordum inandıramıyordum tabi birde tarifi mümkün olmayan ağrılar kusmalar hatırlamak bile istemiyorum benimde 31 tane yumurtam oldu 9 zu donduruldu . ama bu yaşadıklarımın hepsi geride kaldı şimdi yazarken hatırladım yoksa aklıma bile gelmiyor zor günler çooook geride kaldı Allaha şükür şimdi 16 haftalık hamileyim sizlerde kesinlikle moralinizi bozamayın kader kısmet böyleymiş yaşamamız gereken hayat tecrubeleri bunlar Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Back
X