Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aysuncum ... ben temizleme sütü olarak roc 3 in 1 , tonik hassas ciltler için tonik ve OHP peptide 3 nemlendirici kullanıyorum yaklaşık 3 haftadır. İlk hafta değil ama sonraki haftalar etkisini çok çok iyi gösterdi. Ben çok memnunum sana ve diğerarkadaşlara tafsiye ediyorum fiyatı 290 ytl. duyrulur.....
Şu sıralara mucize krem diye öyle sık bahsediliyorki..Almayı düşünüyorum.aranızda kullanan varmı???
ya bende bu dudak dolgunlaştırıcılara taktım kullanan var mı acaba
ya bende bu dudak dolgunlaştırıcılara taktım kullanan var mı acaba
dejavu'nun dudak dolgunlastırıcısını aldım , dıgerlerınden cok farklı şu ana kadar en etkilisi diyebılırım. dudak konturunu belırgınlestırıyor ve en onemlısı dıger kullandıklarıma gore en uzun surelı dolgunlugu koruyor ... bu ugurda çook para harcadım ama su ana kadar ki en basarılı tespitim.. dene derim...biraz dıgerlerıne gore bıraz pahalı ama en azından ışe yarıyor
woomen bende aynı gün gidip oht peptide 3'ün dudak dolgunlaştırıcısını aldım .aynı eczanede deajvu da vardı vardı ama heryerde oht nin reklamı yapıldığı için dejavuya güvenemedim.Herneyse ilk sürdüğümde etkileniyo ama sonra etkisi geçiyo sürdüğümde etkisi var evet ama ben sürmediğim zaman de etkisi sürsün istiyorum,yoksa sally hansen alırdım o anlıkmış çünkü.
ne kadarsüre sonra etkisini gösteriyo 2 gündür kullanıyorum
mesure'cim bende aldım oht peptide 3 ü 2 gündür kullanıyorum.
benim üst dudak konturum belli değil ve dudaklarım çok renksiz
ne kadar süre sonra etkili oluyo peki?
Ben sally hansenda kullandım ama geçici dolgunluk veriyor yani sürdüğün anda ama sonrasında geçiyor ama oht peptite 3 bir aydır sürüyorum dudaktaki çizgileri azaltıp dudağa dolgunluk veriyor ama günde 3 kere sürülmesi gerekiyor diğer markalardan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum bir ara city lips kullandım o hiçbir işe yaramadı eğer dudak için bir ürün alacaksan oht peptite 3dudak dolgunlaştırıcıyı tavsiye ederim.