• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü ok basit bombelili bebek patii ve yakadan bebek yelei

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

akkelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
33
1
98
Ankara
ssl26122.jpg

ssl26123.jpg

ssl26124.jpg

ssl26125.jpg

ssl26128.jpg

ssl26129.jpg

resmini koyarken... özenip yapmak isteyeceğimizi düşünmüyor musunuz :)

hani bunların tarifi yahu?

arkadaşlar nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum çünkü bunlar benim kızıma ilk ördüklerim:) yani ecemi işlerim patiği 25-30 sıra istediğiniz büyüklüğe göre haroşa örüyorsunuz burası topuk ve taban kıamı oluyor diyelim 25 ilmek başladınız 25 sıra haroşa ördünüz sonra 10 tane kesin 15 ilmek kalsın kalan ilmekleri 2-3 sıra düz daha sonra 2-3 sıra haraoşa şeklinde örün 8 düz sıra 7 haroşa sıra olucak bittikten sonra bombeleli tarafı alttan ve üstten büzdürerek dikin diğer tarafıda düz dikin üzerine ponponda yapabilirsiniz ama ben kokoş kızıma çiçek diktim hemde boncuklu:)

yeleğe gelince yakadan başladım 75 ilmek 3-4 sıra haroşadan sonra örnek diziliyor yani 3 ters bir düz örüyorsunuz ama düzü örerken 1 tanede arttırıyorsunuz 5 sıra bu işlemden sonra tekrara 3-4 sıra haroşa böyle göğüs hizasına inip kol lar, önler ve arka parçayı ayırarak kolları kesmiş oluyoruz alttaki örnekte zevkinize göre değişiklik gösterebilir benimki türkan şoray kirpiği
:)))

Back
X