ok byk bir sorunum var. Ne yapacam? ok ktym :(((

arkadaşım sen saf mısın?bunlara inanıyorsun.hangi baba çocuğunu bir kız için reddeder.

şimdi erkek arkadaşın bir senaryo yazmış ve sana oynuyor.sende bunları çok güzel yiyorsun.
ben de sana bu konuda kendi uydurduğum bir senaryoyu yazayım.bakalım hangisi idaha inandırıcı.

" erkek arkadaşın,üniversite yıllarında tanıştığı bu kızla ciddi bir ilişki içindeymiş.ailelerde bu durumu biliyorlarmış.aslında kızla hiç ayrılmamışlar.erkek arkadaşının canı biraz sıkılınca seni bulmuş.aslında maksadı seninle gönül eğlendirip tekrar kıza dönmekmiş fakat senden bi türlü ayrılamamış.bir şekilde kız seni öğrenince ayrılmak istemiş.(belki de nişanlıydılar)aileler araya girmiş.erkek arkadaşında yok aslında ben evlenmek istemiyorum da tehdit var diyerek zorla evlendiriliyormuş gibi senden kurtulmaya
çalışıyor."
kızma bana ama, erkek arkadaşının senaryosundan daha mantıklı bir senaryo oldu bu.

erkek arkadaşının senaryosundaki tutarsızlıklara bakarsak;

eski kız arkadaşı bu kadar zamandır neden susmuşta,şimdi konuşuyor.
erkek arkadaşınız ailesi neden bu konu da eski kız arkadaşının tarafını tutuyor.
erkek arkadaşın neden ailesiyle senin konuşmanı istemiyor.
eski kız arkadaşına resim göndermene neden bozuldu,yani olayın ortaya çıkmasına neden çok kızdı?
........
bunun gibi daha birçok soru sorulabilir.
bu sorularında tek bir cevabı var bana göre
eski kız arkadaş aslında eski değil.

a.sa.s

bence bu adam iki kızıda keklemiş:)geçmişte yaşadığı ilikisi göya halen sürdürülen bi ilişki.1.5 yıllık ilişkiside geçmişte yaşadığını iddia ettiği ilişkiye inat olarak başlanılan bi ilişki.iki kızlada yatılmış anlaşılan.sadece şimdki ilişisi olan kız çok ii bi kızcağız yani saf olduğu için koltuk altı tutuluoo.diğeri pabucuna bastırmadğı için sevilioo ama evlilik düşünülmüoo.ve bunların iki kızcağızda durumdan haber oluyoolar,ikiside herifin peşinde.yıllar önce çekilmiş başrollerini tarık akan ve gülşen bubikkoğlunun oynadığı filmlere benzioo;)

öyle ve böyle arkadaşlar ama bu yaşananlar gerçek, böyle yorumlar yazmasak keşke.. ben üzüldüm genç arkadaşımıza, erkek arkadaşın doğru söylüyor da olabilir (bu arada yorumların tümünü okumadım).. ama canım bi abla olarak sana tavsiyem biraz uzak dur erkek arkadaşından zaman ve mesafe koy aranıza.. bak bakalım vazgeçilmez mi senin için, çünkü canım ilerde ortada bi şey olmasa bile üzülebilirsin, ailesi, geçmiş vs. evlilik bambaşka bi şey ve çok sağlam temellere oturması gerekiyor.. eğer bi alışkanlıksa sadece senin için, geçmişi bu kadar karışık olmayan biriyle yapacağın yeni bi başlangıç seni daha mutlu edecektir.. senin için hayırlısı neyse o olur umarım..

Ya bence hem kız,hem çocuk suçlu..
Erkekler bazı şeylerden rahat sıyrılabildiği için, evet bu ona müstahakk.!!
Ama şuda var erkek ne kadar suçluysa,kızda o kadar suçludur bu konuda..
ınanmasaydı,kanmasaydı sonuçta hiçbirşeyin garantisi yokk ..
Kendi rızasıyla olmuş birşey,nasıl güvenebilmiş ki sonuçta bunun ucunda ayrılımakta var bu durumda olan pek çok kız var o zaman hepsi yapışsın birliktelik yaşadığı insanların boğazına ..
Yapmayan neden yapmıyor,boğazına bıçak mı dayamış ki çocuk..
Herşey bu kadar basit olmamalı..Madem ailen bu kadar tutucuydu gel iste evlenelim diyecekti..Bu da bir gerçektir ..

Sonuçta herkes birşeyler yaşadığı insanlarla evlenmişş olsaaa bazı şeyler çok farklı olurdu..:umursamaz:

Birşeyler yaşamayan erkek kaldımı artıkk merak konusu..
Çocukta suçlu tabiki kolay sıyrılamamış oohh olsunn ona ama benim yukarda anlatmak istediğim o kızın bunlarında olabileceğini düşünmesi lazımdı ..

Gelelim sana arkadaşım bu bir düzmece gibi geldi bana da yani erkek arkadaşın pek te sağlam bir pabuç değil .. Aile bir resimden dolayı seni neden kötü kabul etsin oğluna herşeyinle, teslim olmuş bir kız varken ..

Başını ağrıtıyorsun durduk yere :bbo:

Son düzenleme:
ben bu olaya bi tarafımda gülerimdelikafadulden..baştan sona düzmece..kız sölemiş işte ilk tel.de mesajlaşma olduğunda biz hala beraberiz diye..ağlamış üstelik..sonra erkek arkadaş denilen senaristteeee hemen inkara gitmiş,yalancı o kız sevgilim bana inan,yalan söylüyor o..hahaha:olmaz:

aslında çocuk ikisnide idare ediyor..saf kızımızda senarist oğlana inanıyor...yazık yaa...:hulya:

kız arsızın tekide olabilir her kız evlencem diyemi ilişkiye giriyor sanki erkek arkadaşıyla..sonrada ne halt olduğu anlaşılınca kendini bir tanesine yamamaya da kalkıyor olabilir..Allah bilir belki kız böyle biri..yada tam tersi erkek arkadaşın kötü biri...mantıklı düşün..gerçekleri görerek karar ver...

asıl suclu senın erkek arkaasın
hatta sen tel acıp ben kız arkadasıyım dedıgınde bu kız aglamıs demı?
demek sevıyor ve demek cocuk ona ben senden ayrıldım bıle dememıs muhtemelen
kızım asıl ortada bı kandırılan varsa sensın bana kalırsa

ayrıca erkek arkadasın dıger kızı da evlenıcem senle deyıp beraber olmustur boyle
haysıyetsız erkeklerden hayır gelmez ve senın erkek arkadasın da benım
gözume hııııc
hos gorunmedı ınan bana bır an once kurtul yoksa :emir_bebek:senın basına da aynıları gelebılır.:emir_bebek:

canım seninde başına aynıları gelebilir demiş arkadaşımız.ama bence gelmiş bile çünkü aynı evde kalıyosunuz galiba gece erkek arkadaşın uyurken sen kızı aradığına göre sizinde aranızda bişeyler geçmiş ve şuan senide seviyo ne malum seninde şuan aynı hatayı yyapıyor olmadığın ve sende ilerde evlenmek için yalvarmıyacağın..

ARKADAŞLARIM ,YAKLAŞIK 5-10 DK ÖNCE ERKEK ARKADAŞIM ARADI VE EĞER O KIZ SENİ ARARSA ONA BARA GİTTİK,ŞURADA KALDIK ŞUNLARI YAPTIK DİYE İLİŞKİMİZİN DETAYLARI HAKKINDA VE ŞU AN ERKEK ARKADAŞIMIN AİLESİNİN BİLDİĞİ HERŞEYİ YALAN SÖYLEDİM DİYEREK KIZI İNANDIRMAMI İSTEDİ.KIZA:BEN BÜTÜN BUNLARI SENİ ONDAN SOĞUTMAK İÇİN SÖYLEDİM ASLINDA BUNLAR YALAN NE İÇKİ İÇTİK NE BARA GİTTİK NE BERABER OLDUK VS ŞEKLİNDE YALANLAMAMI Bİ ŞEKİLDE ONU İNANDIRMAMI AKSİ TAKDİRDE İKİMİZ İÇİN ÇOK KÖTÜ OLACAĞINI.ŞU AN BABASIYLA KANLI BIÇAKLI OLDUKLARINI SÖYLEDİ.İYİ GECELER DİYEREK KAPATTI.:çok üzgünüm:

bana bunu dese sevgilim varya...kan çıkar..alsanaalsanasmile

Back
X