ok byk bir sorunum var. Ne yapacam? ok ktym :(((

asıl bu lafları soyledik diye sevinmen lazım..dost acı söyler çünkü..ya ne deseydik?aferim mı deseydik?iste o zmn insan olmazdık..duymak istemediğin seyler bunlar görmek istemediğin dogrular..evt sert eleştiriler yaptık ama hiç biri de senin kötülüğünü düşünen yazılar değil!!!gözün kor olmuş senin!!onu acmaya çalışıyoruz!!!3 maymunu oynayarak eline bı şey geçmez güzelim..
bak 24 yasindasin belli seyleri düşünebilecek akıl edebilecek yastasin e akıl ve beden saglıgında yerinde eminim güzel de bı kızsın..ne bu inat?????bulunmaz Hint kumaşı mı bu??
şuraya üye olduğumdan beri bı kere bile birine ayrıl,salla demedim..kolay değil çünkü ama sana dedim çünkü senin yolun yol değil!!!
bunlarda acı ama gercek!!!!

sewgiler magiclowe :hulya:

eklemek istediğim bişe war :yaşananlara rağmen okadar rahatki yazdıkların tepkilerin düşüncelerin insan ister istemez kafamı bulunuo bizimle die düşünüo.. kkda çok gördük bunları yani:1ninca:

zaten senin iyiliğini düşündüğümüz için söylüyoruz bunları,sen objektif bakamıyorsun,göremiyorsun gerçeği,aylar sonra farkedersin ancak bir dostun olduğunu düşün bu durumda evet devam et sen haklısın bu adam seni çok seviyor.........demesinden mutlu olacakmıydın gerçekten?doğru olurmuydu bu?düşün istersen....

siz çok acımasızsınız ya nasıl bu kadar kırıcı konuşabiliyorsunuz ? şu an ne haldeyim sizinle kafa bulacak kadar saygısızca nasıl davranırım bunu nasıl düşünebiliyosunuz ? ewt aklım karmakarışıkken yüreğim onu reddedemiyor.çünkü seviyorum .ve ben kendimi asla böyle bilmezdim.bu kadar gururumu ayaklar altına alabileceğimi..sadece aşagılayıp eleştiriyorsunuz .ben bu topiği gerçekten ama gerçekten çok zor durumda olduğum için açtım .sizden biraz moral bulmak biraz rahatlamak için..ben size ne olduysa aynen aktarıyorum.konuşmaları aynen söylüyorum.amacım onu veya bunu haklı çıkarmak değil.ayrıl demeniz belki mantıklıca ama ben bile kendime inanamıyacak kadar mantıksızlaştım.çünkü o kadar zor ki...ona inanmak istemem sevgimden ,ne kadar kırılsam da..yaptığınız sert yorumları okuduğumda o kadar üzüldüm ki..bilmiyorum belki bi dost bi abla gibi yaklaşırsınız diye umut etmiştim..galiba sizleri çok fazla sıktım..herkesi kendim gibi sanmamdandı sanırım bu kadar insanlara inanmam..özür dilerim sizlerin de vaktini çaldım..inşallah böyle birşey yaşamazsınız.....:çok üzgünüm:
güzelim bizde senin iyiliğin için böyle sert konuşuyoruz.Çünkü hata yapmanı istemiyoruz.senin gözün aşkından gerçekleri görmüyor.Aynı şeyleri bizde yaşadık.Aşık olunca insan mantıklı düşünemiyor kesinlikle...Seni aşalamak için söylendiğini düşünme sakın ama sözümüzü dinle ve bırak ..karşına eminim senin sevginin karşılığını verecek iyi birisi çıkar........

huysuzvetatlı kız, seninki kadar kötü olmasa da benim de başıma benzer bir durum geldi. benim sevgilimin de benden önce birliktelik yaşadığı bir kız arkadaşı olmuştu. kızın ailesi de biliyordu bu durumu hatta! ve kızlarıyla sevgilimi evlendirmeye çalışıyorlardı. kız sürekli (ayrıldıktan 1-2 sene sonra bile) görüşelim, konuşmamız lazım vs. diyerek sürekli sevgilimi rahatsız ediyordu. eğer sevgilinden şüphen yoksa (benim yoktu) sevgilinden vazgeçme. sonuçta ilişkileri yaşanmış bitmiş. sevgilin o kıza tecavüz mü etmiş, zorlamış mı? HAYIR. Rızasıyla bişeyler yaşamışlar ama bitmiş! bu saatten sonra ortada kaldım beni kim alır diye düşünüp panik yapıyor :( Kızın da durumu zor tabi, ailesi namus meselesi yapmıştır normal olarak. Kızlar da inanmasınlar yahu, illaki birlikte oldular diye evlenecekler mi? birlikte olmak evliliğin garantisi mi :/

üff ortada kaldım birine kapak atayım sendromu yasıyolar eger sevgilinden eminsen ona destek olacaksın emin deilsen ayrılcaksın olayın özü bu

üff ortada kaldım birine kapak atayım sendromu yasıyolar eger sevgilinden eminsen ona destek olacaksın emin deilsen ayrılcaksın olayın özü bu

Erkek arkadaşım olayın çıktığı ilk gün savcılıga gidip dilekçe verdiğini söyledi ama fiili bişey olmadan bi işlem yapılamıyormuş.ayrıca fake dediğiniz şey nedir tam olarak anlıyamadım ? Ben erkek arkadaşıma da çok kızıyorum. Bana sahip çıkmadığıiçin. O kızla geçmişte yaşamış bişiler. O zaman ben yoktum.bunu o yüzden suçlamak biraz mantıksız ama kıza anlattığım şeyler için benim üzerime çok geliyor beni en çok üzen de bu.
bak kendin söylüyorsun o kızla ilişki yaşadığı zaman ben yoktum diye.
peki nasıl bu kadar emin o kızı suçlayabiliyorsun?aralarında neler yaşandı,acaba erkek arkadaşın o kıza ne sözler verdi vs...bunların hiç birini bilmiyorsun...
sen bu kadar umutlanmışken aynı şeyi sana yapsa arkadaşın ne hissedersin?

beni çok haksız görüyorsunuz ama ben bencil olduğumu düşünmüyorum.eğer 1500 lira maaştan 850 lira her ay babası adına ödemek zorunda bırakılıyorsa (!) ve geri kalanla idare etmek zorundaysa kusura bakmayın ama ben o babaya baba demem. hele ki o baba 2009 model arabasından sıkılıp araba yenilemeyi felan düşünüyorsa..ama ben kavga ettiği zamanlarda bile alttan al idare et diyebilmiş biriyim.açıkçası böyle düşünülmesine üzüldüm.benneyaptımkibeni belki kendi yerinize koyup öyle düşünürsünüz diye anlatıyorum size bunları.ve o aile şimdi oğullarını o kızın yüzünden barlarda gezip ona buna para yediren serseri bi evlat olarak görüyorlar.bu eserin sahibi o kızken çok güzel magdur pozisyonu yarattı kendine.haa şu da var tabi.ben erkek arkadaşımı da bu konuda hiçbir zaman masum görmüyorum.geçmişte yaptığı hataların bedeli bu. ama açıkçası şaşırdığım nokta ben o kıza buraya şuraya gittik veya resmimizi yolladım die (ki bu doğru değil kabul ediyorum) neden erkek arkadaşım tarafından günah keçisi ilan ediliyorum.sizin de dediğiniz gibi ayrılma planı olmuş olabilir mi die düşündüm.ama arada sırada ufak tefek sorunlar yaşasakta ilişkimiz gayet yolunda gidiyordu.eğer öyle bi niyeti olsa idi bunu huzursuzluk ve kavga yaratarak daha da kolaylaştırabilirdi gibime geliyor.bilmiyorum kafam çok karışık yoksa tamamen yanılıyormuyum ?:uhm:
babasına aldığı ettiği harcadığı seni alakadar etmez.
sırf bu yüzden babasına şerefsizde diyemessin.
ağzından çıkanı kulağın duysun bence.

ARKADAŞLARIM ,YAKLAŞIK 5-10 DK ÖNCE ERKEK ARKADAŞIM ARADI VE EĞER O KIZ SENİ ARARSA ONA BARA GİTTİK,ŞURADA KALDIK ŞUNLARI YAPTIK DİYE İLİŞKİMİZİN DETAYLARI HAKKINDA VE ŞU AN ERKEK ARKADAŞIMIN AİLESİNİN BİLDİĞİ HERŞEYİ YALAN SÖYLEDİM DİYEREK KIZI İNANDIRMAMI İSTEDİ.KIZA:BEN BÜTÜN BUNLARI SENİ ONDAN SOĞUTMAK İÇİN SÖYLEDİM ASLINDA BUNLAR YALAN NE İÇKİ İÇTİK NE BARA GİTTİK NE BERABER OLDUK VS ŞEKLİNDE YALANLAMAMI Bİ ŞEKİLDE ONU İNANDIRMAMI AKSİ TAKDİRDE İKİMİZ İÇİN ÇOK KÖTÜ OLACAĞINI.ŞU AN BABASIYLA KANLI BIÇAKLI OLDUKLARINI SÖYLEDİ.İYİ GECELER DİYEREK KAPATTI.:çok üzgünüm:

arkadaşım sana müstehak...kaydirigubbakcemile
çocuk az bile yapıyor.
az sabret...yakında nikahlarında şahit olmanıda isterler...
az sabret...

baksana yokarda yazdigna göre..caldirdi gece bende erkek arkadasim uyurken baktim aradim demis...bu kiz da onla beraber olmustur okudugma göre...

merhaba arkadaşım okudumkonunu vede çok üzüldüm
birşey sormak istiyorum sana erkek arkadaşın yalan söylüyorsa bunu hiç düşündünmü bence sen o kızla yuzyuze gelip öyle konuşmalısın sorun daha kolay çözülecektir belki okızında hayalleri vardı belkide erkek arkadaşın onu kandırıp ilşki yaşadı bunları bilemeyiz değilmi bence tek taraflı düşünme derim ben :D

bence erkek arkadaşına güvenmeden önce konunun aslını astarını objektif olarak araştır..bu hikaye bana tanıdık geliyor cunku..bi arkadasımın basına gelmişti..iki kız birbirine düştü ama ikisinin de suçu yok çocuk yalancının teki çıktı ve eski sevgilisiyle evlendi

bu arada açıkçası eski kızla ilişkiye girdigine,bunu herkesin bildigine ve kızın ailesinin tehdit ettigine inanmıyorum.bence kıza sor kız da şok olacak cunku bence erkek arkadsın senaryo yazıyor senden ayrılmak için..arada ikili oynuyor

arkadaşım sen saf mısın?bunlara inanıyorsun.hangi baba çocuğunu bir kız için reddeder.

şimdi erkek arkadaşın bir senaryo yazmış ve sana oynuyor.sende bunları çok güzel yiyorsun.
ben de sana bu konuda kendi uydurduğum bir senaryoyu yazayım.bakalım hangisi idaha inandırıcı.

" erkek arkadaşın,üniversite yıllarında tanıştığı bu kızla ciddi bir ilişki içindeymiş.ailelerde bu durumu biliyorlarmış.aslında kızla hiç ayrılmamışlar.erkek arkadaşının canı biraz sıkılınca seni bulmuş.aslında maksadı seninle gönül eğlendirip tekrar kıza dönmekmiş fakat senden bi türlü ayrılamamış.bir şekilde kız seni öğrenince ayrılmak istemiş.(belki de nişanlıydılar)aileler araya girmiş.erkek arkadaşında yok aslında ben evlenmek istemiyorum da tehdit var diyerek zorla evlendiriliyormuş gibi senden kurtulmaya
çalışıyor."
kızma bana ama, erkek arkadaşının senaryosundan daha mantıklı bir senaryo oldu bu.

erkek arkadaşının senaryosundaki tutarsızlıklara bakarsak;

eski kız arkadaşı bu kadar zamandır neden susmuşta,şimdi konuşuyor.
erkek arkadaşınız ailesi neden bu konu da eski kız arkadaşının tarafını tutuyor.
erkek arkadaşın neden ailesiyle senin konuşmanı istemiyor.
eski kız arkadaşına resim göndermene neden bozuldu,yani olayın ortaya çıkmasına neden çok kızdı?
........
bunun gibi daha birçok soru sorulabilir.
bu sorularında tek bir cevabı var bana göre
eski kız arkadaş aslında eski değil.

kesinlikle %100 olay budur..bekle ve gör arkadaşım

ay evet zaman geçmiş, bişey yazmamış arkadaş.sinir oldum resmen oturduğum yerde okurken nasıl gerildim anlatamam size.bu ne ya?konuyu açan arkadaşa ben de bi şey demek istiyorum.sen bu adamın karısı mısın bu adamın nişanlısı mısın bu adamın sözlüsü müsün bu adamın nesisin? bırak yaptığı pisliği o temizlesin.bak bu adam seni kullanmış ve kullanamaya da devam ediyor.göreceksin en sonunda sen kendini de yırtsan bizzat kendi isteğiyle o kızla evlenecek.arada oyalanan ve kullanılan ve terkedilecek olan sensin.görmüyor musun?ve zaten bu insandan sana hiçbi hayır gelmez.hiç üzülme yani.kimse aşkından sevgisinden ölmez.güçlü ol.herkes kimleri unutuyor.adam binbir yalan dolanla etrafını çevirmiş.aç gözlerini artık.o kız ailesiyle ne kadar yakın ki tutup resim gösterebiliyor.demek ki evlerine girip çıkıyor.bu kadar yakınlar.benim tahminime göre o kız hep vardı.sen 2.kadınsın.şimdi de onu kaybetmemek için her şey yalandı de diyor.çünkü kızı aldattı.kız da ailesine anlattı.onlar ciddiler zaten.aklını başını al.kendini kullandırma.ne halleri varsa görsünler.sen de kendine gel.her anlatılana inanıp da o şerefsiz bu şerefsiz lafları etme.gözün kapalı inanıyosun adamın her dediğine.ay ne kadar hayırsız bir adam görmüyor musun gerçekten ya kop ya kopar bütün bağlarını.kendi isteğinle bataklığa gidiyosun.zamanına emeğine sevgine yazık.regl oldum falan diyosun çıldırcam ya.bırak ya bu kadar hayırsız bir insan için nasıl bu kadar stres yaşarsın ya.bir de sana bağırıp çağırıyormuş da ikimiz için de kötü olurmuş da.ne yapacakmış sana.terk mi edecekmiş?neyle tehdit ediyor seni?hey allahım ya.terk etsin.ay sana ne büyük iyilik yapmış olur.gitsin.bir daha da girmesin hayatına.öldür o sevgini de.son sözüm aklın başında değil.aklını başına allllll

terkedildi arkadaş büyük ihtimalle.ne yaptıysa yaranamadı.şu anda ayrılık sonrası bunalım dönemini yaşıyordur.bence hiç üzülecek bişey yok.göbek atsın böyle hayırsız bi insandan yakayı kurtarabildiği için.

uzgunum...cok fena keklenmissin..erkek arkadasina onun durust olmagini soyle,boyle bir yalana gerek olmadigini./sonrada..bas tekmeyii..

hehe kesin tekmeyi yedi şimdi de gelip yazamıyo. saflık vardır salaklık vardır, bazıları hakediyo.

yorumlara çok bakmadım direk konuya yorum yazıyorum..

nedense kendimi eski kız arkadaşın yerinde düşündüm okurken kasıtlı değil ama

o kızı düşündüm erkek arkadaşın yattıysa madem bi sorumluluğun altına girdiyse devamını getirmeliydi

olayı çirkinleştirmeseydi yada ona göre davransaydı devamını getiremiceği şeyler yaşamasaydı arkdaşım

kendini koysana kızın yerine sen kendinin derdindesin elbet kızda hem kendinin derdinde seni burda rencide etmek değil amaç gözünü açmak....

Back
X