ok byk bir sorunum var. Ne yapacam? ok ktym :(((

babasına sizin telefon numaranızı esas oğlan mı vermiş esas kız mı, esas oğlan sizi sevdiğine göre vermez, esas kız vermiştir buda gösterir ki kız,gelinleri gibi direkt babayla temas içinde siz babanın telefonunu bile açamazken..onun temeli sağlam belli..geçmiş olsun size..

ta ben anlamiyorum burda tam 15sayfa dolu mesaj var ve herkes bu adam seni oynatiyo senaryo diyolar bu kiz hala saf rolu oynuyo ya sen gercekten safmisin yoksa bizimle kafami buluyosun hersey ortada iste daha ne kendini anlamamazliga vurup bizle dalga geckyosun sen gercekten bizimle kafa buluyosun yada asiri derecede bir safsin sinir oldumya zaten yorum falanda yazmicam degmez vaktimi kaybetmeye boyle seneryolara

24 yasindasin sıksan cocuğun olur hala saçma sapan şeylerle uğraşıyorsun!!!hiç bı gururun yok senin???eski kız arkadaşına ayak yapcakmis!!!kafayı mı yedin sen??su düştüğün,düşürüldüğün durumu görmemek için elinden geleni yapiyosun!!gercekten kafa buluyosun herhalde!!
ezdir daha kendini izin ver o adı herif seni daha parmağında oynatsın aferim!!bunları duymak istiyosun herhalde!!!

doğruysa bu anlattıkların ve sen halen berabersen o adamla ayrılma devam et, aferin.mutlu mesut yaşayın.sen eski mi yeni mi ne olduğu belli olmayan ve senin baya sıkı fıkı olduğun başka bir hatun, hayatımda gördüğüm en saçma tepkiyi verdiğini söylediğin bir baba. Anacım ne beyinler var, neler üretiyor.

dert nedir bilmeyen insanlar boyle her onune geleni dert saniyo iste
kestiremiyosan ne yapacagini zaten sorun sende demektir
yorum bile yok................

ARKADAŞLARIM ,YAKLAŞIK 5-10 DK ÖNCE ERKEK ARKADAŞIM ARADI VE EĞER O KIZ SENİ ARARSA ONA BARA GİTTİK,ŞURADA KALDIK ŞUNLARI YAPTIK DİYE İLİŞKİMİZİN DETAYLARI HAKKINDA VE ŞU AN ERKEK ARKADAŞIMIN AİLESİNİN BİLDİĞİ HERŞEYİ YALAN SÖYLEDİM DİYEREK KIZI İNANDIRMAMI İSTEDİ.KIZA:BEN BÜTÜN BUNLARI SENİ ONDAN SOĞUTMAK İÇİN SÖYLEDİM ASLINDA BUNLAR YALAN NE İÇKİ İÇTİK NE BARA GİTTİK NE BERABER OLDUK VS ŞEKLİNDE YALANLAMAMI Bİ ŞEKİLDE ONU İNANDIRMAMI AKSİ TAKDİRDE İKİMİZ İÇİN ÇOK KÖTÜ OLACAĞINI.ŞU AN BABASIYLA KANLI BIÇAKLI OLDUKLARINI SÖYLEDİ.İYİ GECELER DİYEREK KAPATTI.:çok üzgünüm:

ay bu okuduklarım gerçekmi :1shok::1shok:
babasıyla kötü olan adam sana babam seni arayınca babama bunların yalan oldugunu söyle babamı ikna et derdi...
yalan.........
o diger kızı hala seviyor.. ve onu ayartmak için senin onu ikna etmeni istiyor..
koca bir tekme gelir sana... hazır ol........
kız seni arayınca kesinlikle yalanlama..
seninle olmiycak adam onlada olmasın..
adam bak dallasın yönetmeninden daha güzel senorya yazıyo senin bu karaktersiz sevgilin....

yaa cidden sen bizle dalgamı geçiyosun!!!!!!

herhalde bu kadar saf olamazsın......

yok eğer doğruysaa daa hala anlamıyomm evlenmeden önce ilişkiye girmiş bi kızı kabulleniyo da gelini olarak görmek istiyooo tek bir resim yüzünden mi seni istemiyoo yani ne saçma bi mantık..bence sen birşeyleri saklıyosun bizden....

böyle bir saçmalığı ben kaldiramıyom burdan yok aramışta kıza yalanla demiş,çocuğummm bal gibi de o kızı istiyor iştee senin sahta sevgilin!!!!anladınmı???

Ya siz gerçekten çok aşıksınız gözleriniz kör olmuş, ya da olayları idrak ederken olaya düz bakamıyorsunuz bu çocuk aklınızı karıştırıp sizi yanıltıyor.
Başka bir açıklama getiremiyorum.
Sonuç çok basit: Bu insan o eski sevgilim dediği kişiyle evlenmek üzere, ailesi de bundan haberdar ve sizle gönül eğlendiriyor.
Kız da bunun bilincinde ailesi de farkında ama bekarlık telaşı gönül eğlencesi diye baştan buna ses çıkarmazken çocuk işi hovardalığa vurunca artık onlar da buna boyun eğmiyorlar...
Gerçeği size açıklamak niyetindeler ama çocuk sizi resmen 'maymun' gibi oynatıyor kusura bakma bacım ama sen gözlerini aç artık.
:olmaz:

ee noldu son ekşınlar ne?

aşağıdan izlemesi zor olur boynun ağrır yukarı bakmaktan, gel sayfaya yazda rahatla sende bizde:delphin:

Onla cinslelik yaşayıp yarıl yolda bırakan bi insan
Senlede yaşayıp seni neden yarı yolda bırakmasın.
Alışmış kudurmuştan beterdir sözünü hatırlatırımşakkıdı

ya herkes bırak diyor çocuğu sen hala gözlerin körgibi onu haklı çıkaracak bişeyler bulmaya çalışıyorsun.ARKADAŞIM GÖZLERıNı AÇ VE OKU...SONRA ÇOK PıŞMAN OLACAKSIN.B u çocuğu bırakırsanda yıllar sonra bize dua edeceksin...sen onu gerçekten seviyorsun ama o senin sevgine layık değil....Bu kadar hayat tecrübesi olan hanımların sözlerini dinle ve BIRAK ONUUUUUUUU

canım bence sen ara bu çocuğun babasını ve sonra kızın babasını ara herşeyi doğru dürüst anlat bak sonra yalanın ceremesini de sen çekersin.. bir yerde kötü bir şekilde çekersin herşeyi anlatıncada ara çocuğu bidaha görüşmeyelim böyle hareketli bir ilişki istemiyorum de..
kızım bu curcunanın içine senin ailen seni bırakır mı bıraksalar mutlu olur musun?? bunları düşün.. herşeyi anlattıktan sonra da bir süre irtibatı kes ve görüşme o çocuklada ailesiylede bırak kendi sorunlarını kendisi halletsin
aşkından ölsende bu çocuktan sana hayır yok..

siz çok acımasızsınız ya nasıl bu kadar kırıcı konuşabiliyorsunuz ? şu an ne haldeyim sizinle kafa bulacak kadar saygısızca nasıl davranırım bunu nasıl düşünebiliyosunuz ? ewt aklım karmakarışıkken yüreğim onu reddedemiyor.çünkü seviyorum .ve ben kendimi asla böyle bilmezdim.bu kadar gururumu ayaklar altına alabileceğimi..sadece aşagılayıp eleştiriyorsunuz .ben bu topiği gerçekten ama gerçekten çok zor durumda olduğum için açtım .sizden biraz moral bulmak biraz rahatlamak için..ben size ne olduysa aynen aktarıyorum.konuşmaları aynen söylüyorum.amacım onu veya bunu haklı çıkarmak değil.ayrıl demeniz belki mantıklıca ama ben bile kendime inanamıyacak kadar mantıksızlaştım.çünkü o kadar zor ki...ona inanmak istemem sevgimden ,ne kadar kırılsam da..yaptığınız sert yorumları okuduğumda o kadar üzüldüm ki..bilmiyorum belki bi dost bi abla gibi yaklaşırsınız diye umut etmiştim..galiba sizleri çok fazla sıktım..herkesi kendim gibi sanmamdandı sanırım bu kadar insanlara inanmam..özür dilerim sizlerin de vaktini çaldım..inşallah böyle birşey yaşamazsınız.....:çok üzgünüm:

asıl bu lafları soyledik diye sevinmen lazım..dost acı söyler çünkü..ya ne deseydik?aferim mı deseydik?iste o zmn insan olmazdık..duymak istemediğin seyler bunlar görmek istemediğin dogrular..evt sert eleştiriler yaptık ama hiç biri de senin kötülüğünü düşünen yazılar değil!!!gözün kor olmuş senin!!onu acmaya çalışıyoruz!!!3 maymunu oynayarak eline bı şey geçmez güzelim..
bak 24 yasindasin belli seyleri düşünebilecek akıl edebilecek yastasin e akıl ve beden saglıgında yerinde eminim güzel de bı kızsın..ne bu inat?????bulunmaz Hint kumaşı mı bu??
şuraya üye olduğumdan beri bı kere bile birine ayrıl,salla demedim..kolay değil çünkü ama sana dedim çünkü senin yolun yol değil!!!
bunlarda acı ama gercek!!!!

Back
X