- Konu Sahibi huysuzvetatlikiz
bahanesini iyi bulmuş bence,ya ne kadar için acısa da bence de artık susmalısın geri çekilmelisin bakalım seven erkek o zaman neler yapıyor nasıl davranıyor??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ona bişey olursa.....
hayır galiba şurası yanlış anlaşıldı o kızla gerçekten evlenecekmiş. bunu arkadaşlarına anlatırken msn yazışmalarından yakaladım. ama kızın yanlış hareketleri yüzünden aradaki sevgi tükenmiş.arada sevgi varken yaşanmış bitakım şeyler (cinsellik anlamında) şimdi msjlaşıyoruz ben ölmeyi bekliyorum diyo.tehdit ediyolar. öldürecekler diyo ne yapıcam bensenağlama
nasıl çekileyim aradan ya kaç sene oldu ilişkileri biteli. evlenmek istemiyor dağ başı mı burası sevmediği biriyle evlendiriyorlar.kızın durumunda olsam benden nefret eden biriyle neden evlenmek isteyeyim.erkek arkadaşım ondan ve ailesinden nefret ediyor. kızlık hayat memat meselesi mi .ölüme kadar gidecek kadar ağır bi mesele mi.bence deil olmamalııı.. lütfen bu kadar dar düşünmeyin . çok zor durumdayım. sevmesem kendimi neden üzeyim. basit bir sevgi deil bu ben bu ilişki yoluna girsin die çok çok yıprandım çok zorlandım şimdi de bu çıktı .. offf ...arkadaşım erkek arakadaşın bir kızın hayatını mahvettiyse bırak temzilesin
yazık değil mi o kızada nasıl bir durumdadır kim bilir
tamam kız isteyerek yapmış ama erkek arkadaşında isteyerek yapmış
birşeyleri yaparken her iki tarafda herşeyi düşünmekiydi
aradan çekilmelisin arkadaşım bence
Güzelim, erkek arkadaşına şöyle söyle "tehdit ediliyorsan git savcılığa suç duyurusunda bulun" de. Bakalım ne diyecek.
Daha önceki mesajımda da sormuştum, sizin resimleriniz kızda ne arıyor diye. O resimler kızın eline nasıl geçmiş ki arkadaşının ailesine göstermiş.
Bence biraz oyun var işin içinde gibime geliyor.
December'e aynen katiliyorum.
Madem evlenmeyecekmis ne diye kizin kanina girmis
Tamam sonu illede evlilikle bitecek diye birsey yok ama ben bu durumda erkek arkadasini
haksiz olarak görüyorum. Yarin öbürgün böyle birseyin senin basina gelmeyecegide muamma..
Ayrilabiliyorsan ayril bence..Birak gitsin..
canım sana cevap verecektim gelen msjları okumaktan ve üzülmekten arada kaynadı özür dilerim. o bana erkek arkadaşımla çekilmiş fotolarını yolladı benden de istedi ben de birtane beraber dışarıda bir mekanda çekildiğimiz bir fotomuzu yolladım fakat o fotoda ne içki içiyorduk ne barda olduğumuz belliydi.sanki canlı müzik çalan sıradan bir yer gibi duruyordu ki sahne felan hiçbirşey gözükmüyor arka planda sadece bir iki ayakta duran insan var. babası bu konularda (içki,gece eglencesi vs.) oldukça tutucu biri olduğundan bunları babasına anlatmış o şerefsiz kız . ve erkek arkadaşımın babası aşırı sinirlenmiş.tabi resimde felan da beni görmüş ögrenmiş oldu böylelikle.kendisi de böyle gece gezmelerini seven alkolü agzına alan biri deil ama 1-2 kere gitmişliğimiz var sadece hepsi bu. o da ben çok istedim die beni kırmadığından gitmiştik.bir daha da gitmedik çünkü bu konudaki düşüncelerini bana anlatmıştı.şimdi ailesi kimbilir benim hakkımda neler düşünüyorlar. beni geçtim kendi öz babası oğlunu zerre kadar savunmuyor oğluna kredi kartlarının borcunu ödetecek kadar şerefsiz bir baba. erkek arkadaşım onun yüzünden ne zorluklar çekti bir bilseniz...