• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok byk bir sorunum var. Ne yapacam? ok ktym :(((

erkek arkadaşınız we sewgilisi rolündeki aktrist arkadaşı bu sizi inandırcak kadar muhteşem olan senaryolarından dolayı tebrik ediorum:delphin:

merhaba arkadaşlar çok büyük bi derdim var nolur yardımcı olun. erkek arkadaşımın eski kız arkadaşının ailesi erkek arkadaşımı evlenmesi yönünde tehdit ediyorlar.kızımızla evlenmessen başına geleceklerden sorumlu deeğiliz diyorlar.erkek arkadşım çok kötü durumda sinirden üzüntüden bazen ya onlar katil olacak ya ben diyor . çok korkuyorum :((
kız erkek arkadaşımla geçmişte baya bişeyler yaşamışlar (cinsellik anlamında ) o yüzden erkek arkadaşımın babası bile namus meselesi evlneceksin diyormuş.kızla telefonda konuşmuş msjlaşmıştık yazdan önce .çünkü erkek arkadaşımın tel.ini çaldırmıştı . ben de gece o uyurken gizlice aradım .kız arkadaşı olduğumu söyledim kıza. kız agladı o benle beraber dedi.megerse kız yalancının tekiymiş.üni zamanında bitmiş ilişkilkeri aslında ama erkek arkadaşımın yakasından bi türlü düşmemiş.kız şimdi o msjlaşmalarımızı kendi ailesine ve benimkinin ailesine okutuyormuş.napıcam ben şimdi bi akıl verin nolur mafoldumben senağlama

şimdi başka bi topik açılsa ve biri "sevgilim benle evleneceğini söyledi,beraber olduk.sonra bahanelerle benden ayrıldı.ailem ölümle tehdit ediyor.vs.." diye konu yazılsa eminim sende "Allah cezasın versin o çocuğun,adi bilmem ne vs..." diye yazardın.
şimdi ise kalkmış resmen neredeyse zamanında arkadaşınla yattı diye o kızı suçlu çıkarıyorsun.
ne kadar basitmiş erkek arkadaşın için.kıza seviyorum de,yat,kalk,gönlünü eğlendir,kızı karınmış gibi kullan,sonra yok efendim yalan söylemiş,yok bilmem ne diye terk et.
utanmadanda hala haklı gibi ağır çağır.
şu anda senin yanında uyuyan o adam,bir zamanlar aynı şekilde o kızın yanındaydı.
zamanında o kızı yalanlar söyledi diye yaşanan cinselliğe rağmen terk eden adam, şimdi sen kendine göre ilişkinizi savundun,başkalarına açıkladın diye seni suçluyor,belkide tıpkı o kıza yaptığı gibi terk edecek.
ve sen hala o kızı suçlayıp, aşkınızı bahane ederek sevgilini haklı göstermeye çalışıyorsun.
söyle sevgiline hala erkekse gitsin yaptığı haltı temizlesin.
yarın o kızın yerinde sen olursun unutma..

Okuyanda kız sevgiline tecavüz etti felan sanacak ya :olmaz: Madem 1,5 sene önce yatmışlar neden bu olay şimdi patlak vuruyor?? Bu benim kafama takıldı..

erkek arkadaşına güvenebiliyor musun?belki de kız haklı tamamen kızın yalancı olduğunu söyleyen erkke arkadaşın sonuçta..bu konu bu boyuta vardıysa kızı suçlama derim ben...
iyi araştır...

bunlar yapar eder sonra üste çıkmayı bilir kendilerini sütten çıkma ak kaşık ilan ederler..

bir kere herşeyden önce bu erkeğin ilk vukuatı değildir bu..sert kayaya tosladı iştee..

hepsini geçtimmm gözünü aç artıkk bu kadar kişi aynı noktada buluşmuş herkes sana aynı şeyi söylüyor sen ise hala kendini kandırma çabasındasın.........

şunu söylemek istiyorum sanaaaa seven erkekkk sevdiği kadının ÜZÜLMESıNE DAYANAMAZZZZZ bu durumda senin yanında olmayan biriyle hala ciddi bir ilişkiye devam etmeyi nasıl göze alıyosunn??

seni sevip sevmediğini,senin onun için ne kadar değerli olduğunu işte bu olay dolayısıyla görmüş oldunnn..arkadaşım bu adam yarın seni de yarı yolda bırakırr bundan emin olll!!!!

senaryo hepsi yaaaaa oynuyo işte adam çok da istekli değil işte anla yaa artık ben kızmaya başlıyorumm.....

Senin bu durumla hiçbir alakan yok karışmamalıydın da..
Erkek arkadaşın eski kız arkadaşıyla birşeyler paylaşırken yanındamıydın? Nerden bileceksin aralarında geçen husumeti? Ne kadar çok güveniyorsun erkek arkadaşına ki suçsuz olduğuna kızın suçlu old. inanmışsın bu kadar? Çin işi japon işi bunu yapan iki kişi :) E şimdi olay tecavüz mü ki tecavüzcüyü suçlayalım sadece?
Erkek arkadaşın alnım ak diyebiliyorsa çekinmez kimseden birşeyden bu kadar tasalanmanıza gerek kalmaz..Bence sen karışma kendisi çözsün bu mevzuyu..
Ama sen sanırım erkek arkadaşın elinden alınacak gibi hissediyorsun o yüzden telaşlanıyorsun..

valla canım arkadaşların dediği gibi, bana da bu mesele erkek arkadaşın tarafından uydurulmuş bir senaryo gibi geldi nedense.
yani amacı senden ayrılmak ve böyle bir mesele varsa da bunu gereğinden fazla abartıyor. yok öldüreceklermiş, yok bilmemneymiş. bu kadar tehdit edilen ve buna rağmen evlenmek istemeyen adam gidip hemen savcılığa ölümle tehdit ediliyorum diye suç duyurusunda bulunur. ayrıca kızın ailesi de kızlarına tecavüz edilmiş gibi bir tavır sergiliyor adeta. erkek arkadaşın tabiki suçlu ama kızın rızası olmadan da böyle birşeye cesaret edemezdi. o yüzden şimdi evlenmese evlenmez yani. kız ve ailesi için madem bu kadar bekaret önemliydi de neye güvenerek o kadar ileri gitmiş ki. yani bu işlerin garantisimi var. yani sonuçta her iki taraf da suçlu.

bu durumda sen biraz kenara çekil. hiç alakan olmadığı halde sen suçlu ilan edilmişsin. o yüzden bir süre kenara çekil. erkek arkadaşın seni seviyorsa bu meselyi bir şekilde halledip sana geri gelecektir. ama bu iş bir senaryoysa zaten o kıza gidecek ve sana geri dönmeyecektir. :uhm:

Benim de kafama takılan şey niye bu kadar zaman sonra patlak vermiş bu olay!Arkadaşlarıma katılıyorum,erkek arkadaşınızın sizden ayrılmak için uydurulan bir senaryodan ibaret..:enbuyukkk:

mantığımın almadığı neden sevgilinin eski kız arkadaşıyla konuşulur ne yaptığınız nereye gittiğiniz anlatılır,resimler gönderilir.bana ne onla beraberken yaptıklarından,resminden,ona ne benimle beraberken yaptıklarımızdan.bir şey ispatlamaya gerek olmazdı sevginizden ve sevgilinizden emin olsaydınız.muhattap bile almamalıydınız onu.ayrıca bu bir dümen bence de kandırılıyorsunuz arkadaşım sizden ayrılmanın derdinde sevgiliniz.

bilemeyiz kız mı yalan söylüyor erkek arkadaşınız mı...

suçlu erkek arkadışınızı görüyorum ben....

ondan alacağını aldı sıkıldı size geldi....

her kuşun eti yenmiyor demekki....

o uğraşsın canınızı bile sıkmayın....

Bence olay baştan sona çirkin. Erkek arkadaşın geçmişte yaşadıklarını bir şekilde yoluna koymalı. Ayrıca birlikte olmak evlilik mecburiyeti getirmez. Bu iki kişinin vereceği karardır. Sırf daha önce başkasıyla beraber oldu diye sevgilisini terkeden erkekleri nasıl eleştiriyorsak erkek arkadaşı başkasıyla beraber oldu diye onu terkeden kadınları da eleştirmeliyiz. Senin kadınla muhattap olman da çok saçma kusura bakma. Neyse olan olmuş. Sen gerekirse telefonunu değiştir. Erkek arkadaşına da en kısa sürede halletmesini söyle. Erkek arkadaşının babasına kendi işine bakmasını söyle(içinden tabi)

Erkek arkadaşım olayın çıktığı ilk gün savcılıga gidip dilekçe verdiğini söyledi ama fiili bişey olmadan bi işlem yapılamıyormuş.ayrıca fake dediğiniz şey nedir tam olarak anlıyamadım ? Ben erkek arkadaşıma da çok kızıyorum. Bana sahip çıkmadığıiçin. O kızla geçmişte yaşamış bişiler. O zaman ben yoktum.bunu o yüzden suçlamak biraz mantıksız ama kıza anlattığım şeyler için benim üzerime çok geliyor beni en çok üzen de bu.

Back
X