ok canm sklyor ok...

yasmince

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2007
271
69
643
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.Herşeyi başından anlatayım.Bizim 4 yıldır çokta mutlu olduğumuz bir arkadaşlıımız vardı.1 yıl önce ailesi beni istemeye geldi,babam sudan sebepler çıkararak beni vermedi. Bizde bugün olur yarın olur diye bekledik.Beklememin sebebi iki tarafın da gönül rızası olsun diye.İşte bu sırada arkadaşımın ailesi sürekli ne zaman olacak ,neden olmuyor diye sıkıştırarak arkadaşımın kafasına zorla başka kızları sokmaya başladılar ve artık bizim dedğimiz kişiyle evleneceksin diye cuma günü bir kızla tanıştırdılar ama biz hala konuşuyoruz,arkadaşımla. Ben çok üzüldüm günlerdir yemek yiyemiyorum hatta su bile içemiyorum.bugün telefonla konuştuğumda ise sordum ne oldu diye zaman bıraktık birbirimizi atanıyacağız dedi.Arkadaşlar soruyorum size acaba zamana bırakmakla gerçekten kızımı tanıyacak yoksa olumsuz birşeymi olmuştur?yoksa ben giderken hislerime göre olmayacak dedim ,olumsuz bir şey olduda gururuna yedirip söyleyemiyor mu? tşk:çok üzgünüm:

bence burda sevgilin seni aileni ikna etmen için sıkıyor sana başkası olur yksa gibi korkular verio gibi geldi ....eger senin anlattıgın gibiysede eger başkasıyla görüşmeyi kabul ediyor ailesine karşı gelemiyorsa bu ilişkiden sana hayır gelmez............

İşin artık adını koymak için yapılmış bir oyun gibi geldi bana
Arkadaşınızın ailesinede hak vermelisiniz ama
Sonuçta istemişler,beklemişler ve sudan sebepler için çocuklarının mürvetini göremiyorlar.
Erkek arkadaşınızda baskılardan bunalıp aynı baskıyı size farklı bir yolla yapmaya çalışıyor olabilir.
Oturup detaylı konuşursanız ortada mesele kalmayacağını düşünüyorum ben

Bencede bu senin üstünde baskı yaratmak için ortaya atılmış birşey olabilir. Bana kalırsa üstünde baskı hissetme ama oturupta arkadasınla degilde oturupta babanla karşılıklı bir konuş.

Çok saÇma geldı bana
ÇocukÇa bıŞey yapılan
yapılanlar senın tepkını ÖlÇmek ıÇın bence
zamana bırak
oturup konuŞ

şaka yapmıyor gerçekten gitti ama .hani kızı görünce zamana bıraktık demesi olumlu birşeymi kendisi için, yoksa hala bana açık kapımı bırakıyor onu anlayamadım

sana yaptığı şey bir şaka değilse salla gitsin.
ne yani tanıyınca hoşuna giderse onunla evlenecek gitmezse seninle mi devam edecek.
çantada keklik misin sen.
yaptığı şey çok saçma.
ya senden ayrılacak ya da başkasıyla ısrar üzerine bile olsa görüşmeyecek.
hem elalemin kızına da yazık değil mi
onun ne suçu var?

Bence erkek arkadasinin yaptigi cok yanlis...

Ailesi ne kadarda zorlasa, hayir benim sevdigim var, ailesini ikna edip eninde sonunda allahin izini ile onunla evlenecegim demesi gerekirdibenneyaptımki

Suan senin yerinde olsaydim ben bu isi bitirirdim güzelim....o kizla tanisma arifesindeyken seninle olmasi cok yanlis....:1no2:

sıkma canını cnm,herşey olacağına varır,ailenle otur konuş ve sevgilinle de konuş bence,beraber çözüm yolu arayacağınıza neden başka bi kızla görüştü,bence beraber olmalısınız, o böyle yapmamalıydı,siz beraber olunca ailen de kabul eder yerimseniben

artık sorun bizim beraber olamamızda işi inada bindirdi,yanımda olsa ben zaten bir şekilde kabul ettiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…