ok gerginim ok ta mutsuzum....

sahra82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
68
0
86
Trabzon
dün erkek arkadasımın ailesi geldi tanısmaya..zaten elim ayagıma dolaşmıstı..ellerim titriyordu..basıma ilk defa böyle bişey geldiginden normal olarak ben pek fazla konusmadım..ama normalde de aileler tanısınca kız pek konusmazmış..sonra erkek arkadasımın babası benım ablamı övmeye başladı..yani nasıl anlatsam bilmiyorum erkek arkadasımla yas farkı var aramızda..erkek arkadasım 38 yasında ablam 32 yasında..o kadar kötü hissettim ki kendimi cok kırıldım..benden konusmadılar ablamdan konustular yaa yok böyle bişey..erkek arkadasımda ilk defa gördü ablamı o bile gözlerini alamadı ablamdan.cunku ablam inanın cok güzel uzun boylu harika bir fizigi var.cok üzgünüm hemde coooooooook ne yapıcam bilmiyorum..cook üzgünümm

erkek arkadaşınıda demek sizi sevmiyormuşki gözünü ablanızdan alamamış..ayıp bir daha umarım görüşmezsiniz öyle bir adam ve ailesiyle..çok ayıp ya..

bencede abartma belki buna bozulabilirsin ama baban öle bişey olsa bunu anlardı heralde dimi o kızada tavır falan yapma istemiyosan bi daha ablanı sorduğunda geçiştirisin

erkek arkadaşınıda demek sizi sevmiyormuşki gözünü ablanızdan alamamış..ayıp bir daha umarım görüşmezsiniz öyle bir adam ve ailesiyle..çok ayıp ya..

ya ne alaka öle bişey sokmayın kızın aklına adam ailesini alıp gelmiş bi ablasını gördüğü anda mı sevgisi bitti yani ordan nekadar kolay yorum yapmak şaşırıyorum

Tatlım sana öyle gelmiş olmasın.Stresten sana öyle gelmiştir kesin.
Peki erkek arkadaşınla konuşmadın mı hiç dünden sonra?

erkek arkadaşın da ailesi de çok ama çok ayıp etmiş gerçekten, seni istemiyorlardı madem hiç gelmeselerdi eve, ailen de farketmiştir tabi ablanı övmelerini falan, onların tepkisi nasıl oldu??

çok ama çok ayıp etmişler.Saygısızlığa bak senden hiç konuşmamışlar,ablandan konuşmuşlar,babası ablanı övmüş,kendisi gözlerini ablandan ayıramamış.Onun çok yakışıklı bir kardeşi olsa sen sevgilini unutup kardeşinden gözlerini alamasan??Seven insanın gözü kimseyi görmez.ısterse dünya güzeli olsun..Terbiyesizliğe bak.Çok kızdım yaa

Son düzenleyen: Moderatör:
erkek arkdaşın hiç görmemişmiydi ablanı...çok ilginç tanışma aşamasına gel ama ablanı da daha yeni görsün..ne zamandır birliktesiniz?

onlara göre ben abartıyormusum göyaa..ama bir görseydiniz iltifatları falan yok böyle bişey yanii.ben orda kaldım zaten..hizmet etmekten pek yanlarında bile olamadım..cok kırldım..daha erkek arkadasımla konsumadık henüzz

şok oldum(((
boyle birseyı aklına getirme bile bence
konuscak birsey olmadığı için ablana sarmışlardr eminim.
aklına kötü birsey getirme bence cnm

ablam yurt dısında yasıyo tatile geldi..bu yüzden ablamda burdayken tanıstıralım dedik..ne biliyim böyle olucagını ben..yazık cok yazıkk..bu etiket meselesi benım canımı cok sıktı ablam doktor ben ise işletme okuyorum..cok zor bir durum benımkii

Ben kötü niyet sezmedim..
İnsanlar da evinize ilk defa geliyorlar,belki muhabbet bulamamışlardır da konu ablana gelmiştir.kaydirigubbakcemile
Açıkçası sizi ve ailenizi onore etmek için bile böyle yapmış olabilirler.
Benim ablamı ya da kız kardeşimi övseler ben çok mutlu olurdum şahsen.:lepi:

tanışmaya geldiklerine göre ciddi niyetiniz canım,
böyle bir durumda ablan da erkek arkadaşın da hep hayatında ve bir arada olacaklar :sinifsinif:,
tabi önce sevgilinle konuş ama sen gördüm diyorsan bence iyi düşün bundan sonrasını,
ama şimdi bu yüzden ayrılsan ya da bunun lafını açsan ablanı da kıracaksın, kötü bir duruma sokmuşlar seni :1no2:

Canım senin erkek arkadaşınla bi problemin yoksa, sevgisinden eminsen, güveniyorsan zaten sorun yoktur ortada.

çok haklısınız arkadaşım nasıl böle bişey düşünebiliyosun ki benim ablam ünüversiteyi okuyo hemde çok ii bi yerde bende liseyi bitiremedim bile benim eşimin ailesi böle bi işey sölemiş olsa kesinlikle gururlanırdım ben ablamla gurur duyarak anlatıyorum zaten onu ayrıca kendinz sölediniz ablam yurt dışında okuyo die herzaman burda olmadığı için ondan bukadar bahsedilmesi normal değilmi bence bunu der haline getirmeyin

alkisalkisalkis
İnan Laliş'in aynı şeyleri yazacaktım, sen yazmışsın beni zahmetten kurtarmışsın. Aynen sana katılıyorum. alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…