ok gerginim ok ta mutsuzum....

iyi de arkadaş böyle bir şeyden dolayı ablasını kıskanıyor mu o zaman?? gördüm diyor çünkü, gözlerini ayıramadı diyor ablamdan.
ben de evime erkek arkadaşım ailemle tanışmaya gelse beni onore etmek için gözlerimin içine baksın isterdim açıkçası, ablama değil...

bu kadar kötü düşünmyin bence yukadarda yazdım ama dayanamadım yanı
afedersiniz ama fetfaz olmayın ya bu kadar biraz olumlu olallımmmm

Ne söyleceğimi bilemiyorum :1shok:

Gözlem şansımız yok, senin anlatımından yola çıkarak yorumda bulunmakta zor geliyor.

Sevgilinin ailesi ablanı daha çok beğenerek özel ilgi göstermiş olabilir, Bu olsun diye :1shok:

Sevgilin ablanı gördükten sonra fikir değiştirmiş olabilir, neden daha önce bunu görmedin ben diye :1shok:

Ki olasılık dışı görüyorum ben bunları...

Bana kalırsa özgüven sorunu var. Sen her anlamda ablanı kendinden üstün gördüğün için kıskançlık yapmışsın.

Söylenen tüm sözleri, bakan tüm gözleri kontrol altına almış, her sözün her bakışın altından kendine huzursuzluk yaratmışsın.

Biraz rahat ol, kendine güven. Ablan o senin; herşeyden önce o izin vermez böyle bir durum sahiden olsa. Uyarır seni, bunlar düzgün insanlar değil diye.

Yanılıyor muyum CADIARZU

bu kadar kötü düşünmyin bence yukadarda yazdım ama dayanamadım yanı
afedersiniz ama fetfaz olmayın ya bu kadar biraz olumlu olallımmmm

tabiki kimse düşünmez evine gelen sevgilisiyle ablasını bir arada ama arkadaş gördüm diyor, olan şeye yorum yapmaya çalışıyoruz, şimdi yok olmamıştır demek de bana çok doğru gelmiyor açıkçası

ya gerçekten olmaması gereken şeyler yapıldı ya da arkadaşta özgüven sorunu var, kıskanıyor ablasını, iki durum da çok iç açıcı değil...

canım çok zor durum benimki derken neyi kasdettin??
ablanın doktor ve fiziğinin çok güzel olması,senin işletme okuman mı?
kendini aşağı görme,seni sevmiş ve istemeye gelmişler
bozulman bir derece normal aslında
seni istemeye geldiklerinde hep ablandan bahsetmeleri,övmeleri

Anlamadığım hem pek yanlarında olamadın hemde nasıl bu kadar gözlemleyebildin oraya takıldım ben. :uhm:

Şu ana kadar söylediklerine göre mucizenin yorumuna birebir katılıyorum.

amaaaaaaaan dert ettiğin şeye bak , bence sen ablanı biraz kıskanıyorsun ,yoksa yok yere o doktor ben işletme okuyorum gibi saçma sapan bidüşünceni burda dile getirmezdin..canım güven kendine..benim kayınvalidem (nişanlıyız o zaman)anneme ne dese beğenirsin ;hafize de iyi , güzel ama maşaallah zeynep bambaşka hepimiz ona bayıldık..densiz kadın.zeynep ablam bu arada ve evet benden çok daha güzel ,daha sıcak kanlı , daha becerikli ama ben bunu hiç takmadım ablamla gurur duyuyorum çünki ve kendime güvenim tam..benim bütün aileme iltifatlar yağdırırlardı ben biraz mesafeliyim tek kelime güzel bişi demezlerdi benim için..amaaaaaan çok da umrumdaydı..noldu evlndik çokda mutluyuz Allaha çoook şükür..onların da topuna kibrit suyu

canım yaaa üzülme bence sevgilin seni seviyo die tahmin ediyorum baksana ailesini alıp gelmiş tanışmaya seni bi anda silip atcak olsa ne işi var tanışmada falan hem o senin ablan yani olmaz öyle şeyy

canim neden takiyorsun ki??
senin doktor olman sart degil etiketinin olmasi icin..
bunlari takip ne ablani uz ne de kendini..

canım bencede aklına kötü bişey getirme sakın
bu ilişkide erkek arkadaşınla aranızda yaş farkı olduğu için sen sürekli tetiktesin gibi geldi bana
sizi ailecek övmek istemiş olabilirler,
ablanın yaşıda küçük değil oda öyle bişey sezse kardeşini üzmek istemez ve ortamdan biraz olsun soyutlanmaya çalışırrdı
bence sen bunu kafaya takıp erkek arkadaşınında kafasına durduk yere sokma derim benn

ne kadardır birliktesinzi siz kuzum

Sevgilinin yaşı kaç 38 senin yaşın 26 gençsin canlısın kanlısın okuyorsun okuduğun bölüm o kadar kötü değil ki şu ülke şartlarında onu bulamayan var. E seviyormuşsunuz niye aklına öyle düşünceler getiriyorsun. Sen o esnada hizmet etmekle uğraştığın için tabiki sevgilin ve ailesi ablanı daha çok görmüş konu mevzular açılmış ablanda kaliteli bir insan memnun olmuşlar olumlu şeyler demişler. Sana demedikleri için canın sıkılıyorda bence onlar seni kendi kızları kabul etmişler artık sahiplenmişlerdir ondan dememişlerdir bir şey. Canını sıkma moralini bozacak bir şey yok gibi.

canım ben kimsenin aklından senin sandığın gibi bir düşünce geçtiğini sanmıyorum ama ortada ya kendine ya da erkek arkadaşına güvenmeme gibi bir sorunun varsa ki öyle görünüyor bu daha ciddi ve üstünde çok çok düşünmen gereken bir konu bence...
erkek arkadaşın ablandan gözlerini alamamış bu cümle beni çok irrite etti...
ablanı kıskanıp kendini boşuna geriyosun karşındaki adama ve kendine güveniyosan hiçbir sorun yok demektir...

erkek arkadaşına da sakın sorma bence ya yanlış anladıysan çok ayıp olur kaydirigubbakcemile

bence saçmalıyorsun öyle bişeye ne sevgilin ne baban ne de ablan müsade etmez bi kere.
üstelik senin üzerinden konuşmak istememişlerdir belki ablan hakkında muhabbet olsun diye konuşmuşlardır
belki ablan daha büyük yaşta ama sen ondan önce evlenceksin diye kendini kötü hissetmesin diye üstüne düşmüşlerdir
sevgilinin de öyle bişi yapıcağını hiç sanmam daha neler
biraz kendine güven tatlım ya ablanı bile kıskanırsan bu dünya sana dar gelir

ya kizlar sacmalama öyle seymi olur demissinizde kiz gördüm gözlerini ablamdan alamadi demis ya kendinizi bi onun yerine koysaniza, öyle sen ablani kiskaniyosun sacmalama demesi kolay lmaz:

ya kendimi onun yerine koymak bile istemiyorum cok kötü bi durum :bbo:
bence sevgilinin haline hareketlerine dikkat etmelisin eger ilk tanismadaki gibi ablana öyle bakiyosa iliskini gözden gecirmende fayda vardir
diye düsünüyorum ama konuda gecen senenin konusu yaaaa sempatiksalakcinni konu sahibeside ztn pek bi yorum yapmamis sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…