tsskler cnm. bugun 4. gun oldu amelıyat olalı yüzümde şişlikler ve morluklar var ne zaman surede gecer
canım çok saol moralım bozuluodu böle görünce kendımı.bırde hapşırık tutuo bazen bşey olrmu ki
koydum galıba.kbakmaın kızlar akıntı vardı o zamanlar o yusden ösr dlerm smdiden
cnmm senin halin benim ikinci günki halimden cook daha iyi inan kii, benim yüzüm balon gibiydi ve göz altlarım fln o balonlar mosmordu, ssenin halin benimkinden cok daha iyi gözüküyor, merak etme yani, ben suan 15. gündeyim göz altlarımda sarılıklar duruyor böyle hafif hafif, yüzümün sisi de hala gecmedi, botoxlu gibiyimönemli olan seklini begenmen canım bunların hepsi gecici
tekrar geçmiş olsun resimdeki ameliyattan sonraki halin sanki ağrın varmış gibi duruyorsun ağrın şiddetlimiydi canım herşay geçecek büyük bir derdi atmışsın canımalkisalkisalkis
zayca slm tatlım burnun çok hoş duruyo bakalım alçılar çıkınca nasıl olacak, ben daha olmadım.
sende pek morarma olmamış ama gözler kıpkırmızı allah bilir ben nasıl olurum karar verdim eşim yanımda olmasın yakın arkadaşımı ayarlicam o yanimda olsun eşim alçılar çıkınca görür nca.
valla beni mosmor görürse korkar zavallım öcüüü
tatlım çenenede bişiler sarmışlar o neden
kızzz arada lipo da mı yaptırdıınniyiymis yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?