ok heycanlym sayl gn abuk geer:( Pazartesi gn Ameliyat

kızlarrr sabah amelıyata gırıyorum bana çok çok dua edın hepınıze tesekkür edrim.

tsskler cnm. bugun 4. gun oldu amelıyat olalı yüzümde şişlikler ve morluklar var ne zaman surede gecer

tsskler cnm. bugun 4. gun oldu amelıyat olalı yüzümde şişlikler ve morluklar var ne zaman surede gecer

canım geçmiş olsun soruna cevap veremicem çünkü daha olucam:) peki canım ameliyattan sonra ağrın sızın varmıydı. dr. kimdi ve ameliyatın açık teknikmiydi yoksa kapalımı yeni burnunu güle güle kullan

zaycaa, gecmis olsun canım, sisin morun cok normall, benm 15 gün oldu gözümün altındaki morluk gecmedi, sislerde tam anlamıyla henüz inmediler, ama insan icine cıkıcak hale artık yavas yavas gelmeye baslarsın, bir kac gün daha sabret canımm

canım çok saol moralım bozuluodu böle görünce kendımı.bırde hapşırık tutuo bazen bşey olrmu ki

canım çok saol moralım bozuluodu böle görünce kendımı.bırde hapşırık tutuo bazen bşey olrmu ki

geçmiş olsun cnm benim 15. günüm bugün göz altım da hafif bir çizgi şeklinde morluk var hala , sabırlı olmalısın biraz şişliklerde bir haftaya kadar geçer ben işe başlamıştım hala bile hafif şişti yüzüm , alçın vardır yüzünde burnunda tampon var mı ?? şuan ki görüntüsü nasıl burnunun, benimki çok kalkık görünüyodu mesela çok korkmuştum -tatlicadiarzu-

su an alçıda canım benımkıde öyle gözüküyor tampon konmadı bak resmlerımı koyuyum

Son düzenleme:
koydum galıba.kbakmaın kızlar akıntı vardı o zamanlar o yusden ösr dlerm smdiden

Son düzenleme:
cnmm senin halin benim ikinci günki halimden cook daha iyi inan kii, benim yüzüm balon gibiydi ve göz altlarım fln o balonlar mosmordu, ssenin halin benimkinden cok daha iyi gözüküyor, merak etme yani, ben suan 15. gündeyim göz altlarımda sarılıklar duruyor böyle hafif hafif, yüzümün sisi de hala gecmedi, botoxlu gibiyim önemli olan seklini begenmen canım bunların hepsi gecici

koydum galıba.kbakmaın kızlar akıntı vardı o zamanlar o yusden ösr dlerm smdiden

tekrar geçmiş olsun resimdeki ameliyattan sonraki halin sanki ağrın varmış gibi duruyorsun ağrın şiddetlimiydi canım herşay geçecek büyük bir derdi atmışsın canımalkisalkisalkis

zayca slm tatlım burnun çok hoş duruyo bakalım alçılar çıkınca nasıl olacak, ben daha olmadım.
sende pek morarma olmamış ama gözler kıpkırmızı allah bilir ben nasıl olurum karar verdim eşim yanımda olmasın yakın arkadaşımı ayarlicam o yanimda olsun eşim alçılar çıkınca görür nca.
valla beni mosmor görürse korkar zavallım öcüüü

canım işte şeklınıde bakalım pztsı görcem alçım çıkcak felan ben begendım smdi baya bı kalkık duruo ama o ıncek buyuk bı ıhtımal az bişi zaten açılsın koyarım gene resımlerımı.botoxlu gıbı demı canım:))) aynen yüzümü oynatamıorum gülemıorum değişik bişey:) sanada çok gecmış olsun ebrucum yavas yavas ınıo bakalm smdilk halm böle :)

tekrar geçmiş olsun resimdeki ameliyattan sonraki halin sanki ağrın varmış gibi duruyorsun ağrın şiddetlimiydi canım herşay geçecek büyük bir derdi atmışsın canımalkisalkisalkis

yok canım 0 agrı çektım hiç agrı olmuo.o zaman ansteziden daha uyanamamştım garıp bişeydı:) gözlerımden yaslar felan gelıodu.bıraz burun sızlıo oda anestezi gecınce o kdr.

teskkr edrm canım smdilk bende begendım bıraz kalkık gıbı duruo ama o ıner buyuk bı ıhtımal.alçm felan çıksın onların resımlerınıde koyarım.bende o kadar morarma oldu ama ben buzu çok koydum sürekli gözlerımdeydı düşün canım ona ragmen o kdr morarma ve şişme oldu.:))) yhok canım eşin bakcak sana gelırse bırtek ondan hayır gelır:)) öle pek fazla kötü olmuo ama sahsen benı görenler korktu:):jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…