ok heycanlym sayl gn abuk geer:( Pazartesi gn Ameliyat

HANI HANIII HANIII RESIM PEKIII COK GECMISS OLSUNN KUZUM UMARIM EN YAKIN ZAMANDA CILLOP GIBI BURUNCUGUNAA KAVUSURSUN VE BIZIDE O REESIMCIKLERDEN MAHRUM ETMEZSIN hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3 etmem tabıkı cnım dier sayfaların bırınde olckresım koydum amelıyattan sonrakı halımı felan bakmak ıstersen bakabılırsın

geçmiş olsun zayca,fotolarına baktım,tatlı bi burun çıkacak altından galiba opuyorumnanaktan

geçmiş olsun zayca,fotolarına baktım,tatlı bi burun çıkacak altından galiba opuyorumnanaktan

tesekkür ederm canım.bakalım inş dediğin gibi olur pztsı atelım çıkcak canım ondn sonra bı ıyleşiyim resımlerımı eklıcem yorumlarınızı beklıcem yerimseniben

zayca'cım bende yeni halini merakla bekliyorum bakalım nasıl olmusss

Evet bencede çok güzel bir burun çıkıcak :) güle güle kullan canım yeni burnunu a.s.

cnm suan burnun bi hafta alcilimiydi pazartesi cikacak olan? yoksa alcidan sonra takilan atel dedgin mi ?

cok dogru karar arkadasım bende korkuyorduma ama sımdı cok rahat nefes alıyorum goruntum bıle degıstı gecmıs olsun sımdıden

canım zayca cım çokkkk geçmiş olsun maliyeti nedir bu ameliyatın vede kime oldun??? yeni görüntününde resimlerini bekliyoruz merakla

zayca alçın çıkıcaktı son durum nedir canımdelikafadulden

canlarımmm ben geldim:)))) hoşgeldım:))) yenı taza taze haberlerle sızlere geldım:))) canım benımkı ateldi alçı değil.o doktora baglı atel yada alçı kullanacagı benımkı ateldi.ve beklenen gun yanıı atelımın çıktıgı gun:)) evet evet sonunda atelım çıktı.atel çıktıktan sonra aynaya bakdım kendımı tanıyamadım bı garıp olmuşum:))) değişik hisseettım.sonra iştee doktorum tekrar bı bandajladı su anda onlarla gezıorum 3 gun sonra çıkartınca hemen yenı resımlerımı eklıcem canlarım

canım zayca cım çokkkk geçmiş olsun maliyeti nedir bu ameliyatın vede kime oldun??? yeni görüntününde resimlerini bekliyoruz merakla

canım benım ben gazı hastanesınde selahattın hocama oldum çok memnun kaldım.malıyetı de tabıkı burnun sorununa göre değişir ama selaahattın hocanın amelıyat fıyatı aralıgı 1500 ytl ile 2000 ytl arası oluo genellıkle

zayca'cım bant cıktıgında da cok garipseyebilirsin bak benim bant cıkalı bir hafta oldu yeni yeni alısmaya basladım, ilk cıktıgında garipsemen cok normal kac yıllık görüntün degisiyor o nedenle sakın kötü olma zamanla hem sekli güzellesiyor hem de senin gözün alısıyor, sen fotonu koyarsın biz sana nasıl oldugunu söyleriz

canım benım çok iyi sayılmam:) hanı bugun atelımı çıkartmaya gıttım ya aynaya baktıgımda kendımı bı garip hisseettım canım yaaa alışmak zor olsa gerek ama herkes smdiden çok begendı :)

anlıyorum seni canım bende çok kötü hissetmiştim bu benmiyim demiştim :)) eminim çok güzel olmuştur hayırlı olsun canım güle güle kullan yeni burnunu sabırsızlıkla bekliyoruz a.s.

:))evet haklısın canım resim koycam canım benım koymam mı smdi bandajlı oldug için bişey anlaşılmıcagını düşndüğümden koymaDIM 3-4 gun sonra bandaj çıkcak sonra sizlere gösterıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…