ok heycanlym sayl gn abuk geer:( Pazartesi gn Ameliyat

anlıyorum seni canım bende çok kötü hissetmiştim bu benmiyim demiştim :)) eminim çok güzel olmuştur hayırlı olsun canım güle güle kullan yeni burnunu sabırsızlıkla bekliyoruz a.s.

inş canım benım ya daha pek ınceleyemedım.hemen açılsın sizlere bı gösterıyım ondan sonra anlarız güzel olup olmadıgını.evet canım ya aynaya baktım şaşırdım valla bı tuhaf bişey:)

ya canlarım doktor sargıyı ıkı üç gün olunca çıkar dedı ben çıkardım.yanlız şok tuhaf gözküyorum ya offff resim ekledim bı bakın yaaa:çok üzgünüm:

zayca güzeldir eminim herkese başka tuhaf gelior normaldir.. hadi koy resimleri sabrsızlıkla beklioruz :dance::teytey:

şekil olarak çok güzel canım bnm gğle güle kullan burnunun ucunuda kafana takma biraz inicek zamanla :teytey::dance::1hug:a.s.

canım çok güzel olmuş zamanla şişkinlikler inecek şeklini alıcak işte ozaman gör sen fındık gibi burnun olucak a.s. güle güle kullan canımbenim

canım çok güzel olmuş zamanla şişkinlikler inecek şeklini alıcak işte ozaman gör sen fındık gibi burnun olucak a.s. güle güle kullan canımbenim

inş btnm beklıorum sabırla :) sonunda resım koyabıldım deli olmuşdum:) bıraz daha alışıyım önden felan da koycam inş :dance:

ne güzel olmuş burnun yeni olmasına ragmen kibar duruyo bence..güle güle kullanalkisalkisalkis

ne güzel olmuş burnun yeni olmasına ragmen kibar duruyo bence..güle güle kullanalkisalkisalkis

gercektenmı :sm_cool: canım çok saol ya.ilk açtıgımda sargıyı şok olmşdum kendımı kötü hiisedıodum ama bugun bırazcık daaha alıştım:)

zaycaa burnun ne guzel olmus!!!
eski burnun ayyniii tipatip benim burnummmmmmmmmmmmm
yanliz kaslarin arasi sismi yoksa dr tasarimdadami bole tasarlamisti?

zaycaa burnun ne guzel olmus!!!
eski burnun ayyniii tipatip benim burnummmmmmmmmmmmm
yanliz kaslarin arasi sismi yoksa dr tasarimdadami bole tasarlamisti?

canım benm tesskkr edrm.ama benım doktorum tasarım yapmadı.hala şişlikler var tabıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…