Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ok heyecanlym birazdan onunla buluacam. Ltfen beni yalnz brakmayn
slm arkadaslar ben aranıza yeni katıldm adım ezel ilk sizlerle paylaşmak istedm ben 21 yasındaym liseden beri bi kankam var adı ergün. onunla çok ii kanka olduk çok güsel zamanlarımız geçti ama o hep benm lise aşkımdı ondan hoşlandm ama hiç söyleyememiştim onun beni arkadası olarak gördüğünü biliyordm ve hep bi umutla onu bekliyordm zamanı geliyor onun kız arkadslarıyla ilgili dertlerini dnliyordm ve sessizce bi köşeye çekilip ağlıyordmmafoldumben aradan yıllar geçti o zaman o öss de mersinde bi üni. tutturdu ve orda okuyor rehber öğretmenlğini. buraya 3 yıldır gelmiyordu bu onun son senesi benmde öyle bende adanada okuyorum. ilk defa bgu sene gelmeye karar verms beni aradı ve buluşmak istedi çnkü uzaktayken bile ben oldm hep yanında hep dnledm o da beni cok ii dinledi ve emrsine gidince beni çok aramaya basladı beni dün aradı mersnden geldm seninle görüşmek istiyorum eski gnleri çok özledm seninle dertleşmeyi çok özledm ihtiyacm var sana dedi kalbm yernden çıkıcak gibi oldu bilemezsnz çok mutluyum uçuyorum adeta...
bende tmm dedm birazdan buluşucaz çok ii hazırlandm ellerim bile titriyo fark etmesini istemiyorum ya km bilir ne kadar değişmiştir kamerada fln gördm ama gerçekte görmek daha baska olur nolur bana dua edin arkadaslar ben onu yılların üstünden hala unutamadm çok sewiyorum dualarınızı eksik etmeyn gelince olanları anlatıcam hepinize şimdiden tşkr ederm... ayy çok heyecanlıym ya ben nasıl durcam onun yanında off :1rolleyes:fisfisfis
Ehhehee bak aksamm uğrayıp anlatacann ona göre karısmam hee =))
Çok heycanlı qercekdenn =) Ama onu sevdıgını sanmıyorum...Cunku dokunmadan ask sevgı olmaz ..
Birinin elini tutmadann kokusunu bılmeden sevılmez dıye tahmın edıyorum...Sendekı baska bısı ulasma ısteğide olabılr...
ınşallah bi değişiklık olurda hoşlanır senden ve aranızda ılıskı baslar ..Hadı bakalım =)
C ıYı AKŞAMLAR ARKADASLAR BEN GELDıM SıZE ANLATACAKLARIM VAR ÇOK GÜZL GEÇTı BıZ ONUNLA ÇARŞIDA BULUŞTUK BENı GÖRÜNCE O KADAR TATLI GÜLÜMSEDıKı ONU GÖRÜNCE HEMEN GTTM VE BELLı ETMEMEK ıCıN HOSGELDN BıTANECK DOSTUM DEDM TOKALAŞIP ÖPÜŞÜRKEN O SARILDI ÇOK AZ BENDE SARILDM NE BLıM YA ÇOK FARKLI OLDU.. SONRA BANA DEDıKı BURLARDAMI DURUCAZ DEDı SENı ÇOK ÖZLEMıŞıM SÜRPRıZıM VR DEDı ARABASIYLA GELMSTı ARABASINA BNDıK BARAJA GıTTK PıKNıK ALANINA. Bı BAKTIM ARABADAN MANGALI FALAN ıNDıRıO opuyorumnanaktan COK ŞAŞIRDM ÇÜNKÜ BEN MANGAL SEFALARINI FLN ÇOK SEVERDM O BURDAN GıTMEDEN ÖNCE MSJLAŞIRKEN DERDM ARKADASLAR TOPLANIP PıKNıĞE GıDELM DıE UNUTMAMIS YA BıTANEM BENMhihoyyyt SONRA BEZı FLN SERDı OTURDU MANGAL FLN YAPTI ÖYLE YEDıK FALAN NASILSN NASIL GıDıODU DıE KONUSTUK. BEN ONA DEDMKı BıZıM ARKADASLARADA HABER VERSYDıK ONLARDA GELSELERDı DEDM O DA GÜLDÜ SENCE GELSNLERMı DEDı. GÜLDM NASIL SORUS TARZI DEDM O DA SENıN YERN AYRI ıLK SENLE GÖRÜŞMEK ıSTEDM DEDı BANA DEDKı GÜLÜŞÜN HALA AYNI YA HıÇ DEĞıŞMEMıŞSıN DEDı BENDE EVET HıÇ BıŞEY DEĞıŞMEDı DEDM O DA BENDE ÇOOK DEĞıŞTı DDı. BENM ONA 4 YIL ÖNCE ALDIGIM Bı ŞANS BıLEKLıĞı VARDI YILBAŞI ÇEKıLıŞıNDE ALMIŞTIM. ONU ÇIKARDI BAK NE ŞEKER DMı DEDı BEN ALMIŞTM DEDM EVET HEP ŞANS GETRDı DEDı O SON SENESıNDE ŞU AN ÜNıVERSıTEDE. SENEYE ASKERE GıDECEK BOYNUNDA CEVŞERı VRDI ONU ÇIKARDI Bı SANA GÜVENıYORUM ARKAMDA Bı SEN VARSIN BUNU SEN TAK SENEYE ASKERE GıDERKEN SEN TEKRAR BANA TAKARSIN DEDı:asigim: BU ÇOK ÖZEL BıŞEYDı YA DOSTUMUYUM AŞKIMI ANLAMADM. SONRA KALKTIK ARABAYA BıNDıK EVıN YAKINLARINDA BIRAKTI EVN ÖNÜNDE TLF NA BAK DEDı Bı BAKTM HERSEY ıCıN TŞKLR BAL PETEĞıM YAZMIŞ:asigim: ŞıMDıDE MSJLAŞIYORUZ BANA DEDıKı SEN HALA KMSEYLE ÇIKMIYOMUSUN BENMı BıLMıORUM DEDı BENDE HYR KMSEYE GÜVENMıORUM BUNLARI BıLıYOSN DEDM ODA DEMEZMı GÜVENECEĞıN BıRıLERı VARDIR ÇEVRENE DKKATLı BAKMAYI DENE CNKÜ BEN ÖYLE YAPTIM DEDıkaydirigubbakcemile3 ÇOK MUTLYUUM YA ONUN GÜLÜŞÜ BıLE BENı ÇOK MUTLU EDıYOR HERŞEYı BAKIŞI GÜLÜŞÜ ETı YAPARKEN BAZEN YAKMASI BıLE ÇOK GÜZELL kaydirigubbakcemile3
:roflol:ilk mesajı bende okuyamadım 2. yi okudum şimdisırnaşık şey
----------------------------------------
çocukcaaz iyiye benziyor süpriz fln seni tavlamaya çalışıyor belli :jeyyar:
hiç bi lise arkadaşım beni pikniğe götürmedi valla benneyaptımki
hadi bakalım nice seneler geçirmeniz dileğiyleyerimseniben
Ayy çok heyecanlandım .
şimdi akıllı bayanlar sorarım size bu başbaşa pikniğin .bu imalı sözlerin daha izahata ihtiyacı var mı sizce.
Çocuk emin olamadığı için senide kaybetmemek için açık açık konuşmamaış yem atmış yani sendeki yansımaları görmek istemiş. Ahanda buraya yazıyorum bende mehalim sen aşk çanları çalmaya başlamış
arkadaslar çok saolun ya iyiki varsınız ben çok mutluyum elim ayağım titriyo aşk sanki kalbimi parçalıo öyle bi atıyoki onun ynında o anlar die çok korktum ya verdği cevşere kokusu sinmiş dakikalardır onu kokluyorum bu ona ait die kendimi avutuyorum ya bu bana sana bi hediye alıcm ve onla foto çekilcez dedi az önce bende nedn dedm ya senle olan atışmalarımız dahi herşei özledm oraya gidince arkadaslarıma iste benm cok bahsettğim kişi dicem dedi bende ne alacaksn dedm dayanamadı söledi ben fb liyim o da gs li. dediki sana gs forması alıcam dedi bende hayatta giymem ya falan dedim o da dediki benm gs ye olan aşkımı biliosn dedi bende benmde fb ye olan aşkımı sn biliosn dedm dediki benm gs ye aşkımı biliosn ben senin için fb forması giyicem sen gs giymicekmisn bnm icin dedi :asigim: bende sendemi giyeceksn yani dedm o da evet gs ve fb arasındaki ilk barışın önderi ikimiz olalım dedi :) onun icin giyicem ya :) :teytey:kaydirigubbakcemile5
ezel mesajlarını okurken 10 yıl öncesine gidiyorum ve tatlı bir tebessümle okuyorum yazdıklarını. dilerim bu heyecanın hiç bitmez canım ya ve çok mutlu olursun . bakalım ilk önce kim açılacak heyecanla bekliyorum :)
Konu sahibesini çok saf iyi niyetli buldum ama erkek arkadaş için nedense aklımda şüpheler oluştu. Neden şimdi?
içim mi kötü benim ya :sinifsinif::gitme: