Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa çok heyecanlı gerçekten:asigim: :) arkadaşlarınızla toplanmadan sana söyleyecek ve toplandığınızda da herkese söyleyecek sanırım
Hadi hayırlısı ezel inşallah hep mutlu olursunuz
ayyyy imrendim sana valla yaa, negüzel masum masummm.....
bence acilicak sana...... hazirlikli ol herseye yinede.
allah herseyi gönlüne göre versinnn
vermis bile :))
ayyyy aynı bizim gibi...... bizde aynı yerde çalışıyorduk çok iyi arkadaşımdı canım kocişim.üç yıl boyunca ben onun sevgililerini bildim oda benimkileri....yeri geldi sevgilisiyle aralarındaki kavgalar yüzünden taktikler verdim.bana hep çok yakındı evden uzakta olduğum için eve giriş çıkış saatlerime karışır para durumumu merak eder hep korur kollardı.birgün biryerlerde oturup konuşurken hayalindeki eşinden bahsetmeye başladı bütün sözlerin sonu senin gibiye çıkıyordu.ama ben saflıktan hiçbirşey anlamadım.beni hep arkadaşı olarak gördüğünü düşünmüş ve başka gözle bakmamıştım ona.baktıki ne demeye çalıştığını anlamıyorum mecburen açık açık anlattı duygularını.bende kendime sordum ona karşı ne hissediyorum diye. sürekli onu ve bana olan itirafından ne kadar etkilendiğimi düşünürken buldum kendimi sonunda.sonraki görüşmemizde ilk söylediğim ben seninle sevgili olamam öyle birkaç ay çıkıp seninle dostluğumuzu bozamam oldu çok üzülmüştü garibim sonra da dedimki evlenecek miyiz bu ilişkinin sonunda? bu kadar emin misin kendinden ve bizden??? veeee sonrasında 15 gün önce 7. evlilik yıldönümümüzü kutladık.çokkkk seviyor ve çokkk seviliyorummmm.inşallahhhh sizde en az bizim kadar mutlu olursunuz canım.bence böyle olacak hissediyorum bunu.....
selam arkadaslar ben geldm :) dün köylerine gitmek istemisti ben müsait olamadım bu yüzden dedmki ben gelemicem kusura bkma o kadar vaktim yok dedim ne kadar vaktm oldugunu sordu bende 2 saat kadar belki dedm tmm o zaman ben geliyorum ileriden alırm dedi öle apar topar hazırlandm hazırlanamam bile daha doğrusu. gittm fln iki saatin varsa sadece bi yerlerde bişeyler içmeye giderz dedi çarşıya falan takıldık dondurma yemeye gittk snra geri geldk akşamda 3 e kadar msjlaştık eski arkadaslarda toplanmak istiyormus bi iki gün sonra hep birlikte olacaz bana dedki senle bişey görüşmem gerek ama gitmeden bi iki dk önce konusucam bu meseleyi dedi hihoyyyt bende ne falan dedm de yok olmz söyleyemem dedi bende ii peki dedm 2 hafta sonra gidecek ya ben onun gitmesini istemiyorum ya onunla aynı şehirde olmak bile bana huzur verio senağlama
aferin bu sefer büyük yazmışsın okuyabiliyorum...zemuszemus
bu çocuk sana abayı yakmış seninde ona yaktığın gibi...
cok saolun canlarım benm ya hepinizi cok sewiorum iiki varsınz ya perşembe günü arkadaslar toplanıcaz mersine sahile falan gidicekmisz denize fln gidicez hihoyyyt nasıl davranmalıym sizce arkadaslar flnda olcak içlerinde onu sewdiğimi bilen bi iki kişi de var cok heyecanlıym ya iple perşembeyi bekliorum :asigim: