• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok heyecanlym birazdan onunla buluacam. Ltfen beni yalnz brakmayn

vayy nişan bile yapılmışşş harikasınız ya bayıldım size
nişan fotolarınızı gördüm nişanlık da harika
düğünü de görürüz yakında inş:nazar:

ay çok heyecanlıydı, bende baştan sona bi çırpıda okudum. Bana benim eski halimi hatırlattın, bende aynı şekilde kankamla çıkmaya başlamıştım. Ne kadar güzeldi, çok sağlam ve çok güzel bi ilişki ortaya çıkıyor. Uzun soluklu hatta istenirse evliliğe doğru bile gidebilir. Biz 3 senenin ardından ayrıldık ama benim yüzümden oldu. Neyse siz ne güzel mutlusunuz, ama işin şu yönünü unutma olurda birgün ayrılmayı düşünürsen hem en yakın arkadaşını hemde sevgilini kaybetmiş oluyosun benim gibi :(
Benden size tecrübe tavsiyesi, daha önceden kanka olduğunuz için birçok yerde ve zamanda konuşmalarınız davranışlarınız özelliklede birbirinizin şu son durumuna iyice alıştıktan sonra kankalaşmaya başlicak, birçok konuşmanız kanka vari olucak ve bi topluma girdiğinizde herkes sizi kanka bile sanabilir çünkü kankalığa o kdar alışmışsınızki bu heyecan dönemi bitince tekrar anlaşmalı birliktelik gibi oluyor, benim tavsiyem buna dikkat et, hiçbir zaman eskisi gibi kanka olma. sakın dikkat et... Hep güzel sözler güzel cümleler, sevgililiğinizi hissedin :) bir ömür kankanla değilde sana aşık biriyle birlikte olursun inşallah :) Hep mutlu ol şekerim allah bozmasın :)

benm açtığım konularda var canım ordan bakabilirsn

şu an okuduklarıma inanamıyorum. halbuki ne kadar güzel başlamıştınız, diğer mesajlarınada bakınca inan şoka uğradım, neler yaşamışsın canım benim, allah sabır versin sana, bende burdan neler diyorum, yok kanka olmayın falan, kankalığımı kalmış olaylara bak film gibi... inşallah herşey istediğin gibi olur canım :)
bu arada fotoğraflarınada baktım çok güzel çıkmışsın canım :)

şu an okuduklarıma inanamıyorum. halbuki ne kadar güzel başlamıştınız, diğer mesajlarınada bakınca inan şoka uğradım, neler yaşamışsın canım benim, allah sabır versin sana, bende burdan neler diyorum, yok kanka olmayın falan, kankalığımı kalmış olaylara bak film gibi... inşallah herşey istediğin gibi olur canım :)
bu arada fotoğraflarınada baktım çok güzel çıkmışsın canım :)

tskkr ederim canım benm a.s.

C ıYı AKŞAMLAR ARKADASLAR BEN GELDıM SıZE ANLATACAKLARIM VAR ÇOK GÜZL GEÇTı BıZ ONUNLA ÇARŞIDA BULUŞTUK BENı GÖRÜNCE O KADAR TATLI GÜLÜMSEDıKı ONU GÖRÜNCE HEMEN GTTM VE BELLı ETMEMEK ıCıN HOSGELDN BıTANECK DOSTUM DEDM TOKALAŞIP ÖPÜŞÜRKEN O SARILDI ÇOK AZ BENDE SARILDM NE BLıM YA ÇOK FARKLI OLDU.. SONRA BANA DEDıKı BURLARDAMI DURUCAZ DEDı SENı ÇOK ÖZLEMıŞıM SÜRPRıZıM VR DEDı ARABASIYLA GELMSTı ARABASINA BNDıK BARAJA GıTTK PıKNıK ALANINA. Bı BAKTIM ARABADAN MANGALI FALAN ıNDıRıO opuyorumnanaktan COK ŞAŞIRDM ÇÜNKÜ BEN MANGAL SEFALARINI FLN ÇOK SEVERDM O BURDAN GıTMEDEN ÖNCE MSJLAŞIRKEN DERDM ARKADASLAR TOPLANIP PıKNıĞE GıDELM DıE UNUTMAMIS YA BıTANEM BENMhihoyyyt SONRA BEZı FLN SERDı OTURDU MANGAL FLN YAPTI ÖYLE YEDıK FALAN NASILSN NASIL GıDıODU DıE KONUSTUK. BEN ONA DEDMKı BıZıM ARKADASLARADA HABER VERSYDıK ONLARDA GELSELERDı DEDM O DA GÜLDÜ SENCE GELSNLERMı DEDı. GÜLDM NASIL SORUS TARZI DEDM O DA SENıN YERN AYRI ıLK SENLE GÖRÜŞMEK ıSTEDM DEDı BANA DEDKı GÜLÜŞÜN HALA AYNI YA HıÇ DEĞıŞMEMıŞSıN DEDı BENDE EVET HıÇ BıŞEY DEĞıŞMEDı DEDM O DA BENDE ÇOOK DEĞıŞTı DDı. BENM ONA 4 YIL ÖNCE ALDIGIM Bı ŞANS BıLEKLıĞı VARDI YILBAŞI ÇEKıLıŞıNDE ALMIŞTIM. ONU ÇIKARDI BAK NE ŞEKER DMı DEDı BEN ALMIŞTM DEDM EVET HEP ŞANS GETRDı DEDı :utangac: O SON SENESıNDE ŞU AN ÜNıVERSıTEDE. SENEYE ASKERE GıDECEK BOYNUNDA CEVŞERı VRDI ONU ÇIKARDI Bı SANA GÜVENıYORUM ARKAMDA Bı SEN VARSIN BUNU SEN TAK SENEYE ASKERE GıDERKEN SEN TEKRAR BANA TAKARSIN DEDı:asigim: BU ÇOK ÖZEL BıŞEYDı YA DOSTUMUYUM AŞKIMI ANLAMADM. SONRA KALKTIK ARABAYA BıNDıK EVıN YAKINLARINDA BIRAKTI EVN ÖNÜNDE TLF NA BAK DEDı Bı BAKTM HERSEY ıCıN TŞKLR BAL PETEĞıM YAZMIŞ:asigim: ŞıMDıDE MSJLAŞIYORUZ BANA DEDıKı SEN HALA KMSEYLE ÇIKMIYOMUSUN BENMı BıLMıORUM DEDı BENDE HYR KMSEYE GÜVENMıORUM BUNLARI BıLıYOSN DEDM ODA DEMEZMı GÜVENECEĞıN BıRıLERı VARDIR ÇEVRENE DKKATLı BAKMAYI DENE CNKÜ BEN ÖYLE YAPTIM DEDıkaydirigubbakcemile3 ÇOK MUTLYUUM YA ONUN GÜLÜŞÜ BıLE BENı ÇOK MUTLU EDıYOR HERŞEYı BAKIŞI GÜLÜŞÜ ETı YAPARKEN BAZEN YAKMASI BıLE ÇOK GÜZELL kaydirigubbakcemile3

ya belliki bu çocukda boş değil sana ama neden tekilf etmiyor neden birlikte olmuyorsunuz sanki sevgili gibi geziyorsunuz ama dostum diyorsunuz birbirinize bana çok saçma geldi yaaaa kızma ama

allah allah senin nişan fotoların da var sitede o kim bu kim hiç bişey anlamadım ben senin hikayelerinden yaa üsttede arkadaş bişeler yazmış şok oldum falan bu çocukla ilgili kötü bişe mi oldu kafam karışık şuanda aaaa

B]SELAM ARKADASLAR GELıSMELERLE BERABERıZ :) ARKADASLAR MERSıNE DENıZE GıTMıSTıK DÜN. DıĞER ARKADASLAR FALANDA GELDı SÜPER EĞLENCELı OLDU YA O ARKADASLARIMIZDAN Bı KIZLA Bı ERKEK GECEN YIL BıRBıRLERıNı SEVMıSLER ÇIKIYORLARMIŞ ONLARI ÖYLE GÖRÜNCE COK MUTLU OLDUK NASIL OLDU FALAN DERKEN KONUSUP SOHBET ETTıK. SONRA DENıZE GıRELM DEDıK 3 KIZ 3 ERKEKTıK ERKEKLER KIZLAR GıRMESıN DEMEZ Mı :oklava: HYRDIR NOLUO FALAN DEMEDEN ERGÜN KULAĞIMA EĞıLDı BENCE SENDE GıRME DEDı BıZ COK ISRAR ETTK COK ıSTıODUK CÜNKÜ SONRA NOLDU BıLıN BAKALIM ERGÜN Bı TŞÖRT FLN GETRMS KIZLAR ıCıN BNM GBı ıKı TANE GıRER NEYMS ONLAR BıZM ARKADASLARIMIZMIŞ YANLARINDA BıZE BAKTRMAZLARMIS BıZDE MECBUR TŞÖRTLERLE GıRDK REZıLLıKTı -tatlicadiarzu- ARALARNDA ZATEN YÜZMEYı EN ıı BEN VE ERGÜN BıLıYORDUK BıRAZ AÇILDIK COK GÜZELDı :) SEN NE KADAR GÜZEL YÜÜYOSUN DEDı BANA BEN DEDMKı DAHA ÖNCE GELMıŞ OLSAYDIK O ZAMAN GÖRÜRDÜN DEDıM O DA DEDıKı BENCE O YÜZENıN GÜZELLıĞı DEDı sırnaşık şey BENLE NE KONUSACAKSN BU KADAR ÖNEMLı DEDıM ŞıMDı KONUSAMAM DOĞRU OLMAZ GBı ŞEYLER DEDı BNDE DEDMKı HADı ÇIKALIM DENZDEN DEDM TUT ELıMDEN DEDı TEK ELLE YÜZMEYE ÇALIŞTIK COK GÜZELDı YA :1hug: ONLAR MANGAL FALAN YAPARKEN BEN YAKIN ARKADASLARIMLA KONUSTMN ONLAR BıLıYOLARDI ÇCKÜ HEMEN ÇEKTıLER HADı ANLAT FLN DıE BÖYLE BÖYLE OLDU BASKA BıŞE YOK DEDM ONLARDA ıı BAKALM DEDıLER KENDı ARALARINDA PLAN YAPMISLAR BU YAŞA GELDıK DOĞRULUKMU CESARETLıKMı OYNICAKMIŞIZ DUYUNCA BEYNMDEN VURULMUŞA DÖNDÜM VLL :teselli: SNRA OYNAYALM DEDıLER KORKARAK OYNADM BANA GELıNCE HEP CESARET DEDM ÇÜNKÜ KIZLAR KARARLIYDI ıKıMZDEN BıRıNı KONUSTURCAKLARDI CESARET DıYıNCE DıLARA BANA DEDıKı DENıZDE ŞU ÇOCUĞUN YANINA GıT VE NE KADAR TATLI OLDUGUNU SÖYLE DEDı ERGÜN BıRDEN ATLADI KIZLARA BÖYLE SEYLER SÖYLENMEZ EBN GıDıM DıYıM NE KADAR TATLISN DıE DEMEZMı :dance: MıLLET GÜLMEYE BASLADI YA KIZLAR COK ISRAR ETTı GıTTM SÖYLEDM COCUKTA SNRADAN ıYıDEN ıYıYE BAKMAYA BAASLADI BANA ERGÜNÜN SURAT BES KARIS BENMLE KONUSMADI :( ERGÜNE GLDı ONADA Bı KIZA SULANMASINI ıSTEDLER BNDE DAYANAMDM DDMKı BANA SURAT YAPIOSN AMA YAPMADA GÖRELM BUNU MECBUR YAPIOSN DEDM O DA DEDıKı BEN BURDA HERHNGı Bı KIZ GÖREMıYORUM Bı TANE VAR O DA KARSIMDA DEDı opuyorumnanaktan BN DEMEM ÖYLE BıŞE SAÇMAYDI OYUN BIRAKIYORUM DEDı BEN YANINA GTTM AMA ZOR KONUSTU YA COK UGRASTM KONUSMASI ıCıN GIDIKLADM FALAN ÖLE KONUSTU.. SONRA DAYANAMADM BÖLE OLMZ ADIM ŞART DEDM VE DEDMKı SENı NEDN BU KADAR RAHATSZ ETTı DıĞERLERı BÖYLE YAPMADI DEDM. BENM DıĞERLERıNDEN FARKM VAR DEDı BNDE NE GBı Bı FARK BıLMEK ıSTıORUM DDıM. GEL Bı DEDı DENıZE GıRDK BıRAZ AÇILDIK YNE BEN COK CEKıNıYORUM GÖZÜNÜ KAPA DEDı KAPADM KULAĞIMA EĞıLDı ANLAMIS OLMAN GEREK SEVıYOMUSUN SEN BENı DEMEZMı :asigim: BENDE HERSEY KARSILIKLI SEN NE HıSSEDıOSAN ODUR DEDM MECBUR ETTM ONU SÖYLEMEYE VE DEDıKı O ZAMAN BNı SEWıYOSN HEMDE ÇOK SEVıYOSN DEDı GÜLDÜ BEN COK UTANDM BNı DENZDE KUCAĞINA Bı ALDI ıKıMZ BıRDN BATACAKTIK opuyorumnanaktan O AN RÜYADAYM SANDIM KIZLAR BıTTı BU KADAR AÇILDI SÖYLEDı BN SENıN KIYMETNı ÇOK GEÇ ANLADM DEDı BANA EVET DERMıSıN DEDı NEYE DıYıM DEDM FARKETMEZ HERSEY ıCN DE SONRA ZAHMET OLMASN PEŞıN EVETLER ıSTıORUM DEDı :) YA ÇOK GÜZELDı ARKADASLAR BıZı ÇAĞIRIODU ERGÜNDE GıDıN OĞLUM ıŞıNıZE BAKIN FALAN DıODU :) ARTIK AÇILDIK BıRBıRıMıZE SEVıYORMUŞ BENı YA FıLM GıBı BEN BÖYLE HAYL ETMEDM HERSEY Bı ANDA COK GÜZEL OLDU EVE GELıNCEDE Bı TON MSJ ATTI SANA ASKIM DıEBıLıRMıYM SEKERıN OLABıLıR MYıM FALAN DıO COK SEKER BSE YA ıLK DEFA KANKA OLN GÜNLERıMıZE NDÜN ıTıBARıYLE ELVEDA DEDK SÜPER Bı SAYFA AÇTIK VE COK MUTLUYUZZ OFF HALA RÜYADAMIYIM DıORUM OFF Bı GARıP OLDM YA AMA COK MUTLUYM ONU KAYBETMEKTEN KORKUORUM SıMDıDE AMA ASLA Bı HATAM OLMAYACAK ONU HEP MUTLU EDıCEM YILLARDIR ÖZLEMıNı ÇEKTıĞıM ıNSANA KAVUŞTUM ALLAHIM NE GÜZEL Bı DUYGUYMUS SEN SEVENLERı HıÇ AYIRMA :Saruboceq: HERKESı SEVDıĞıNE KAVUŞTUR KMSEYE AŞK ACISI ÇEKTRME:Saruboceq: [/B]

pardon cnm ben bunu okumamşım güç olmuş geç olmuş ama olmuş sonunda ve nişan takmışınız çok sveidnm ya

Back
X